Persbericht

Old Grand Dad club geeft schenking aan TopKids Asser Boys

Gasselternijveen – Op vrijdag 20 juli 2012 hield de stichting Old Grand Dad club een golftoernooi op de golfbaan de Semslanden in Gasselternijveen. Bij een toernooi van de Old Grand Dad club wordt altijd een goed doel gezocht voor een schenking. De TopKids van Asser Boys kregen dit keer een schenking van 2.000 euro.

De Old Grand Dad club heeft 6.500 leden, allemaal grootvaders, over heel Nederland. De OGD organiseert jaarlijks toernooien in 15 regio’s en de beste 8 golfers uit iedere regio doen mee voor het landelijk kampioenschap. De organisatie voor het toernooi in Noord Nederland, waaraan 88 opa’s deelnamen, lag deze keer bij de golfbaan de Semslanden. Namens de Semslanden was Frans Geers de organisator en tevens gastheer. Frans had vernomen dat Asser Boys uitbreidingsplannen had voor haar accommodatie ten behoeve van de TopKids en het G-voetbal. Voetballers met een beperking hebben meer ruimte nodig in de kleedkamers en daar heeft Asser Boys dringend behoefte aan. Mede vanwege de goed florerende afdeling voor het G-voetbal, zowel senioren als jeugd (TopKids).

Tijdens de overhandiging van de cheque trok Frans Geers de vergelijking tussen de golfers en de TopKids. Beide sporters bereiken met hun ‘handicap’ een topniveau waarbij strijdlijst maar vooral plezier voorop staat. Namens Asser Boys mocht aanvoerder Stan van de TopKids de cheque in ontvangst nemen. Stan was zichtbaar zeer verheugd met zo’n mooi bedrag.

Het bestuur van Asser Boys is de OGD en de Semslanden zeer dankbaar voor hun bijdrage. Het feit dat de Semslanden de golfbaan gratis ter beschikking heeft gesteld voor dit toernooi, heeft mede bijgedragen aan de hoogte van de schenking. Voor dit geld is de uitbreiding uiteraard nog niet te realiseren. Er zijn nog veel meer gelden nodig. Maar de 2.000 euro is een hele mooie start. Samen met de projectleider Bonne van der Kooi zal Asser Boys de benodigde gelden gaan verzamelen.

De samenwerking tussen de verschillende organisaties, OGD (www.oldgrand-dadclub.nl), de Semslanden (www.semslanden.nl) en Asser Boys (www.asserboys.nl), laat zien dat er mooie resultaten uitkomen.

TopKids

Unit4 Multivers

KiKa