Balsponsor Asser Boys 1 - BSVV 1: Café De Witte Bal

Voor de thuiswedstrijd van ons eerste op zaterdag 9 maart 2024 tegen BSVV 1, heeft Café De Witte Bal de wedstrijdbal aangeboden.

We zijn de sponsor zeer dankbaar. Kijk bij Sponsoren in de menu balk voor een totaaloverzicht van de balsponsoren voor het seizoen 2023-2024. Het overzicht staat onder de lijst met sponsoren.

Paaseitjes zoeken maandag 1 april

Maandag 1 April 2024 a.s. is het weer zover. Dan gaan we weer eitjes zoeken bij Asser Boys.
We zullen gaan zoeken in 3 groepen, die als volgt zijn verdeeld.

1 t/m 3 jaar,
4 t/m 6 jaar
7 t/m 10 jaar

Je mag ook je broertje of zusje meenemen!

Geef je op voor zaterdag 30 maart 16:00 uur bij Sien de Jonge

t: 06 20 60 04 28 (WhatsApp)
e: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Facebook-Messenger: Sien de Jonge

Vermeld daarbij in ieder geval:

  • Voor-en Achternaam
  • Jongen / Meisje
  • Leeftijd (op 2e Paasdag 2024)

 

 

Met korting naar FC Groningen - MVV

FC Groningen nodigt leden van amateurverenigingen aangesloten bij het Amateurconvenant uit om tegen korting de wedstrijd FC Groningen - MVV te bezoeken. Dit aanbod geldt voor alle leden, ongeacht de leeftijd. Tickets kosten 10 euro per stuk.

Het gaat om de volgende wedstrijd: 

FC Groningen – MVV
vrijdag 8 maart 2024
aanvang wedstrijd 20.00 uur

Bestel hier je kaartjes!

In memoriam Bé Trip

Afgelopen vrijdag 23 februari is ons lid, Bé Trip, op 78-jarige leeftijd overleden. Bé was lid sinds 1 maart 1957. Gedurende zijn actieve loopbaan voetbalde hij jarenlang in het vierde elftal van Asser Boys. Bé had een blauw-wit hart en verrichtte in het verleden diverse hand- en spandiensten voor de vereniging. Hij was onder meer scheidsrechter bij de jeugd en de senioren, hielp altijd mee bij de tribuneopbouw en was in het verleden ook kantinemedewerker.

Ondanks zijn fysieke ongemakken bleef hij ook de laatste jaren Asser Boys trouw, nog steeds actief op de camping en op zaterdag als wedstrijdcoördinator. In de laatste maanden verslechterde zijn gezondheid en enkele weken geleden werd hij opgenomen in het hospice. Vanuit daar wilde hij jullie allen hartelijk groeten en alle geluk voor de toekomst wensen.

Bé was een lieve, sociale man die we erg gaan missen. De familie wens ik alle sterkte toe om dit verlies te kunnen verwerken. Het afscheid vindt plaats op woensdag 28 februari om 09.15 uur in de Boskamp.

Namens de vereniging,

Jan Puper
Voorzitter

Klik hier voor de rouwkaart.

Update Poiesz Jeugdsponsor Actie

 

Inmiddels zijn we de derde week van de Poiesz Jeugd Sponsor Actie ingegaan en de eerste twee weken zijn er al veel munten in de koker van Assser Boys beland. Bekijk hier de tussenstand.

 

Ook voor deze week hebben we weer een selectie gemaakt van producten die extra veel munten opleveren.

Lees meer

Vacature: Hoofdtrainer Asser Boys 1

Voor het seizoen 2024/2025 is Asser Boys op zoek naar een enthousiaste hoofdtrainer voor ons 1e team. De belangrijkste taken zijn het begeleiden/coachen van de 1e selectie op zaterdag en het verzorgen van de trainingen op de dinsdag- en donderdagavond. Het eerste team speelt dit seizoen in de 5e klasse E zaterdag.

Asser Boys is een club die gedragen wordt door een grote groep vrijwilligers en waar prestatie, sfeer en gezelligheid goed samengaan. Wij bieden een mooie ervaring in het coachen met een passende vergoeding op basis van ervaring en kwalificaties.

 

Profiel

  • In bezit van Trainer-Coach III (UEFA-C licentie) of bereid zijn om deze opleiding te volgen.
  • Duidelijke visie, daadkrachtig kunnen handelen en goed kunnen samenwerken.
  • Ontwikkeling van het (jonge) team en behouden en versterken van het teamgevoel.
  • Goede communicatieve vaardigheden en passen bij het profiel van de club.

 

Ben jij de geschikte persoon voor Asser Boys? Stuur dan je interesse naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met R.J. Coevert,

Tel: 0592-371313 of 06-29012468.

Balsponsor Asser Boys 1 - Beilen 1: Snack & Broodjeshuis Jongman

Voor de thuiswedstrijd van ons eerste op zaterdag 10 februari 2024 tegen Beilen 1, heeft Snack & Broodjeshuis Jongman de wedstrijdbal aangeboden.

We zijn de sponsor zeer dankbaar. Kijk bij Sponsoren in de menu balk voor een totaaloverzicht van de balsponsoren voor het seizoen 2023-2024. Het overzicht staat onder de lijst met sponsoren.

Let's go bowling! JO-7 t/m JO/MO-15

Op woensdag 21 februari organiseren we een bowlingmiddag voor de jeugd van JO-7 tot en met JO-15 + MO-15. Doe je mee? Geef je dan snel op!

14.00 - 15.45 uur JO7 t/m JO10
16.00 - 17.45 uur JO11 t/m JO15 + MO15

We vragen een eigen bijdrage van € 5,-. Deze ontvangen we graag contant bij binnenkomst. Bij het bowlen is ranja en patat + snack inbegrepen. 

Voor beide groepen zoeken we 4 personen als begeleiding. Tijd en zin? Laat ‘t ons weten!

Geef je voor 14 februari op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld in de mail je naam en team.

Bekijk hier de flyer. 

Meer artikelen...


KiKa