1ste meidentraining was een groot succes

Op dinsdag 17 april 2018 is de eerste meidentraining geweest en de meiden hebben er van genoten. Deze eerste keer kregen 5 meisjes training van Marc. Vanaf volgende week zijn er al 6 meiden. En er kunnen nog meer bij. Dus mocht je nog iemand weten, elke dinsdag is er van 18.00 tot 19.00 uur training voor de meiden. Alle meiden zijn welkom.

Klik hier voor de foto's van de eerste meidentraining

Balsponsor Asser Boys 1 - GVAV-Rapiditas 1: Larix Hoveniers

Voor de thuiswedstrijd van ons eerste op zondag 22 april 2018 tegen GVAV-Rapiditas 1, heeft Larix Hoveniers de wedstrijdbal aangeboden.

We zijn de sponsor zeer dankbaar. Kijk bij Sponsoren in de menu balk voor een totaaloverzicht van de balsponsoren voor het seizoen 2017-2018. Het overzicht staat onderaan.

Nieuwe website voor Camping Asser Boys

Voor de camping van Asser Boys tijdens de verschillende evenementen op de TT baan, is een nieuwe website gemaakt. Via deze website vindt u informatie over de campings, de campingregels, de kosten en de mogelijkheden van reserveren. 

U vindt de website via: www.campingasserboys.nl 

Droomhuis gevonden? Rabobank helpt je graag verder

De Rabobank is hoofdsponsor van de jeugd bij Asser Boys. Als tegenprestatie maken we enkele keren per jaar reclame voor de Rabobank.

Op de zaterdagen 7 en 14 april 2018 is de Rabobank extra geopend om u te helpen met uw droomhuis.

Klik hier voor de poster met meer informatie

Meidenclinic PEC Zwolle groot succes!

De voetbalclinic op woensdag 28 maart 2018 met de dames van PEC Zwolle was een groot succes! De meiden waren allemaal erg enthousiast.

Na een een hele leuke clinic kregen alle meiden een goodiebag en beker mee! Uiteraard mochten ze allemaal nog met de dames van PEC op de foto en werden er handtekeningen uitgedeeld. Hopelijk starten we snel met de 1e trainingen en oefenwedstrijden.

Ben je of ken je een meisje van onder de 11 jaar die graag wil voetballen? Neem dan contact met ons op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Kijk hier voor alle foto's van de meidenclinic.

6e Nieuwsbrief 2017-2018

Vandaag (zondag 25 maart) is de 6e nieuwsbrief van Asser Boys voor het seizoen 2017-2018 verzonden. Mocht u deze nieuwsbrief niet ontvangen hebben, dan kunt u de nieuwsbrief hier lezen.

Word vriend van Asser Boys

Aan de Vrienden van Asser Boys is in de afgelopen tijd nauwelijks aandacht besteed. Ten onrechte? Nee, want de Vrienden opereren in stilte. De Vrienden van Asser Boys zorgen met hun bijdrage voor geld voor de v.v. Asser Boys buiten de contributies. De Vrienden van Asser Boys ondersteunen de vereniging in financiële- en materiele zin. 

“Iedere voetbalclub is gebaat bij financiële bijdragen buiten de reguliere contributie. Zeker als Asser Boys de kosten voor het lidmaatschap zo laag mogelijk willen houden om iedereen de gelegenheid te geven van de voetbalsport te kunnen blijven genieten. Jong en oud moet in de gelegenheid worden gesteld bij Asser Boys aan bod te komen. Niet alleen wedstrijden en trainingen maar ook goed materiaal en goede kleding. Daarnaast zijn er ook activiteiten die het nog leuker maken om deel uit te maken van de Asser Boys familie”. Aldus de flyer van de Vrienden van Asser Boys.

Nieuwe Vrienden zijn van harte welkom. Steun Asser Boys en doe mee. Het kan al voor €10,00 per jaar.

In de afgelopen tijd heeft Vrienden van Asser Boys zich bezig gehouden met diverse zaken. Zo werd de uitstraling van ons hoofdveld verbeterd door ophangen van een aantal grote reclamedoeken. Tevens werden er weer een aantal nieuwe reclameborden geplaatst. Voor een aantal elftallen werden sponsorcontracten voor kleding afgesproken. En tenslotte heeft Vrienden van Asser Boys een bijdrage toegezegd aan de nieuwe inrichting van de kantine. En natuurlijk loopt onze hele jeugdafdeling allemaal in shirts met een opdruk van de Vrienden van Asser Boys.

Natuurlijk wil Vrienden van Asser Boys ook een bijdrage leveren aan het 100-jarig jubileum van Asser Boys in 2019. Daarvoor zou het mooi zijn als het aantal begunstigers van de Vrienden van Asser Boys de komende tijd aanzienlijk groter wordt.

Bent u nog geen begunstiger? Steun ons en Asser Boys en meld u alsnog aan.  

Ben je klant bij de Rabobank? Word lid en steun Asser Boys!

Asser Boys zal ook in 2018 mee doen aan de Rabobank Clubkas Campagne. Wij willen dit jaar proberen nog meer stemmen te krijgen en zullen daarom in april/mei een actie houden om meer mensen lid te maken van de Rabobank. We beginnen nu met een korte toelichting wat de Campagne precies inhoudt.

Rabobank Clubkas Campagne

De Rabobank is betrokken bij de omgeving en versterkt de lokale samenleving in sociaaleconomisch en maatschappelijk opzicht. In het werkgebied van Rabobank Assen en Noord-Drenthe bruist het van verenigingen en stichtingen die het maatschappelijke, sociale en culturele leven verbeteren. Het ondersteunen van lokale projecten is voor de Rabobank een van de manieren om zijn lokale betrokkenheid bij de omgeving te tonen. Daarom organiseren de bank de Rabobank Clubkas Campagne.

Wat is de Rabobank Clubkas Campagne?

Jaarlijks stelt de Rabobank een deel van de winst, het coöperatief dividend, beschikbaar als extra ondersteuning aan het lokale verenigingsleven. De voorwaarde is wel dat de vereniging of stichting bij de Rabobank bankiert. De leden van de Rabobank beslissen hoe de totale bijdrage wordt verdeeld. Juist in deze tijd, waarin het binnenhalen van financiële middelen steeds moeilijker wordt, is deze bijdrage een extra stimulans om dromen te laten uitkomen. Tijdens de Rabobank Clubkas Campagne kunnen leden van Rabobank Assen en Noord-Drenthe hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting ontvangt.

Hoe werkt het?

Rabobank Assen en Noord-Drenthe stelt voor 2018 € 150.000,- (incl. BTW en schenkingsrecht) beschikbaar voor de Rabobank Clubkas Campagne. Dit bedrag mogen de leden van de bank verdelen over de verenigingen en stichtingen die deelnemen. De leden die vóór 1 augustus 2018 lid zijn ontvangen drie stemmen in het najaar, waarvan er maximaal twee op dezelfde vereniging of stichting mogen worden uitgebracht. Op die manier beslissen leden van de Rabobank mee in de verdeling van het beschikbaar gestelde budget.

Het is dus van groot belang dat zoveel mogelijk Rabobank leden op Asser Boys gaan stemmen. 

Kortom: heb je een rekening bij de Rabobank? Klik dan hier, word lid en steun Asser Boys!

Unit4 Multivers

KiKa