Asser Boys Jeugd: De ranglijst

Voor de jongste jeugd zit de najaarscompetitie erop. We richten ons nu op de komende zaal competitie.

We hebben 1 kampioenschap kunnen vieren. JO9-1 is met ruime cijfers kampioen geworden. 117 doelpunten voor en 4 tegen, alle wedstrijden gewonnen, grote klasse!!! Spelers, trainers en leiders gefeliciteerd. Onze jongste spelers, JO7-1 spelen in een eigen Assense competitie en zijn als 2e geëindigd. Ook de andere teams hebben het zeker niet slecht gedaan; JO11-1 is op een prima 2e plek geëindigd. JO13- 1 greep net naast het kampioenschap door een verlies in de laatste wedstrijd tegen directe concurrent Rolder Boys. In een sterke poule is de JO-15-1 toch knap op de 4e positie beland. Al met al kunnen we best tevreden zijn over de behaalde resultaten en hopen we voor de toekomst nog beter te presteren.

JO9-2, ook zij hebben een knappe prestatie geleverd en hebben net als JO-11-2 de derde plek weten te veroveren. JO11-3 kon niet helemaal opboksen in hun competitie; ze zijn als laatste geëindigd. Asser Boys. JO-13-2 speelde wisselend en zijn uiteindelijk op de 8e positie beland.

De oudere jeugd is nog volop in competitie, nu even winterstop, maar straks weer volop aan de bak. JO17-1 heeft het moeilijk, ze zijn aardig hoog ingedeeld maar weten toch hun partijtjes mee te blazen. Ze staan nu 1 na laatste in hun poule. Hun insteek is toch in de 2e competitiehelft nog te gaan stijgen. JO19-1 is een steady middenmoter maar wel met de blik naar boven gericht, er liggen nog mogelijkheden om te klimmen, maar dan zullen ze hun kansen wel moeten grijpen.

Jack Zomer
Voorzitter Jeugdcommissie

Unit4 Multivers

KiKa