Van de jeugdcommissie (februari 2017)

We hebben de zaalcompetitie afgesloten en richten ons nu op de voorjaarscompetitie. Gedurende de aanloop naar de zaalcompetitie en tijdens het verloop van deze competitie zijn er her en der organisatorische fouten gemaakt. Dit heeft tot enig ongemak en onvrede geleid. Vooral over hoe wij vanuit de vereniging met onze leden, vrijwilligers en ouders communiceren is voor verbetering vatbaar. Achter de schermen moet er behoorlijk wat geregeld worden om alles soepel te laten verlopen. Veel kennis is verdwenen met het weggaan van onze vorige jeugdcoördinator. We hebben geprobeerd de zaken zo goed mogelijk op te pakken, maar desondanks hebben we wel eens een steek laten vallen. Gelukkig begint onze nieuwe jeugdcoördinator nu goed op stoom te komen en krijgen we als Jeugdcommissie het gevoel de zaken weer meer onder controle te hebben. Uiteindelijk willen we graag een vereniging zijn waar onze jeugdleden met plezier komen om lekker te kunnen voetballen. Daarbij willen we ook nog graag dat de spelers zich verder ontwikkelen en betere resultaten behalen.

De komende tijd gaan we ons als Jeugdcommissie richten op het verbeteren van onze communicatie, zorgen voor voldoende vrijwillig kader en het invoeren van Teamscout (ons nieuwe digitale communicatie- en speler volgsysteem). Ook de Nieuwe Spelvormen gaan ingevoerd worden. Wellicht al deze voorjaarscompetitie te beginnen bij de JO7. Niet meer in teams tegen elkaar maar in de spelvorm 2 tegen 2. Dit is de eerste stap, in de zomer zal een vervolgstap komen en gaan wijzigingen in voor de JO9 teams.  De aanmeldingen voor toernooien hebben we in gang gezet.

Verder zijn we bezig om nog een paar leuke activiteiten te organiseren voor de jeugd zoals bijvoorbeeld de Speler-Ouder wedstrijddag en wie weet hebben we nog andere verrassingen in petto. Kortom er zijn voldoende uitdagingen en wellicht overbodig; heeft uzelf ideeën, suggesties of wilt u mee helpen: aarzel niet en meldt u aan.

Overigens. iedere maandagavond is een lid van de Jeugdcommissie tussen 20.00 en 20.30 aanwezig in de Oase om u te woord te staan. Suggesties, vragen, aanbevelingen of commentaar, laat het persoonlijk weten. 

Jack Zomer
Voorzitter Jeugdcommissie.

 

Unit4 Multivers

KiKa