Gezocht jeugdtrainer(s) G-voetbal: een fantastische klus

Voor het nieuwe seizoen 2018-2019 zijn de Topkids van Asser Boys op zoek naar één, bij voorkeur twee, nieuwe jeugdtrainers. 

Voor wie is Topkids?
Topkids is een voetbalteam voor jongens en meisjes van 6 t/m 18 jaar, die binnen gewone teams geen aansluiting vinden. Het gaat hier namelijk om kinderen met ofwel een verstandelijke of lichamelijke beperking ofwel een gedragsprobleem of een combinatie hiervan.

Plezier staat voorop
Het motto is: "Normaal wat normaal kan, speciaal wat speciaal moet." De voetbalregels zijn dus voor het G-voetbal hier en daar wat aangepast. Het G-voetbal is meer dan alleen voetbal. Ook de sociale betekenis en vriendschap zijn belangrijk. Daarom doet bij ons iedereen mee, op de trainingen en in de wedstrijden.

Jeugdtrainer
De jeugdtrainer is verantwoordelijk voor de trainingen en bepaalt de oefen- en trainingsvormen, aangepast aan de mogelijkheden van de Topkids. De trainingen worden afgesloten met een ‘partijtje’. De Topkids trainen één keer per week, op dinsdagavond van 18.30-19.30 uur. De andere, organisatorische en wedstrijdzaken worden uitgevoerd door de leiders van Topkids (een 4-tal ouders). Zoals mee gaan naar wedstrijden en regelen van vervoer, kleding, contact met ouders/begeleiders en financiële zaken. Maar ook het overleg met de KNVB, mailverkeer, de jaarlijkse BBQ, etc wordt door de leiders verzorgd. Met andere woorden, de trainer wordt ‘ontzorgd’ en kan zich met name richten op de trainingen: ‘de mooiste vrijwilligersklus bij Asser Boys!’

Informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met: Bonne van der Kooi, coördinator G-jeugdvoetbal Asser Boys (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoonnummer 06 5272 9244)

Unit4 Multivers

KiKa