Oproep van Stichting Vrienden Asser Boys

Zoals u (ongetwijfeld) gezien heeft, zijn al onze jeugdteams de afgelopen weken in nieuwe kleding gestoken. Het resultaat mag er zijn en we mogen de teams best weer een visitekaartje voor onze vereniging noemen. Het is na het betrekken van de voetbalschool bij de training de volgende stap die gezet is bij de jeugd om het voetballen bij Asser Boys aantrekkelijker te maken.

De aanschaf van de kleding is mogelijk geworden door verkoop van kerstkaarten door onze jeugdleden, deelname van Asser Boys aan acties (o.a Poiesz en Pacific Plaza) en ondersteuning door Vrienden van Asser Boys.

Als vereniging wil Asser Boys graag nog meer stappen maken bij de jeugd. Daarvoor is natuurlijk geld nodig. Als Vrienden van Asser Boys willen we de vereniging daarbij graag steunen. Om dit te realiseren is het noodzakelijk dat zoveel mogelijk mensen “Vriend” van ons worden. “Vriend” worden is al mogelijk vanaf € 10,00 per jaar, maar meer mag natuurlijk altijd.

Gaat u ons steunen en wordt u “Vriend” van Asser Boys -  Mogen wij op u rekenen?

U kunt u aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., telefonisch bij Albert Meek (06-10725557) of uw bijdrage overboeken naar rekeningnummer NL47RABO0392801000 t.n.v. Vrienden van Asser Boys?

Hoe meer bijdragen hoe meer ondersteuning wij kunnen geven aan de jeugd van Asser Boys. Daarom zou het fijn zijn als u of uw zoon/dochter ook opa’s en oma’s, buren en vrienden zouden vragen om “Vriend” te worden. Voor degene die de meeste vrienden aanbrengt hebben wij een leuk prijsje ter beschikking.

Maar natuurlijk is er niet alleen geld nodig. Wij proberen ook op ander wijzen, o.a. door kennis  en menskracht bij deelname aan activiteiten binnen Asser Boys, een bijdrage te leveren.

Zou u, op één of andere wijze, ons willen helpen bij die ondersteuning of zou u meer informatie willen? Meld u dan aan via bovengenoemd mailadres of telefoonnummer aan.

Mogen wij op u rekenen? 

Met vriendelijke sportgroeten
Namens Vrienden van Asser Boys
Albert Meek

Info over Vrienden van Asser Boys kunt u ook vinden op ww.asserboys.nl en tevens op de flyers in de kantine.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Unit4 Multivers

KiKa