Onze nieuwe Jeugdscheidsrechters - Scheidsrechters van de toekomst

Zonder scheidsrechter geen wedstrijden. Er moet iemand zijn die de wedstrijd in goede banen leidt. Die iemand is de scheidsrechter. Ooit geprobeerd te voetballen zonder scheidsrechter?
Haast onmogelijk. Scheidsrechters zijn onmisbaar.

Onze jeugdleden Niek Braxhoofden en Tom Hendrikson hebben met succes deelgenomen aan de KNVB Pupillenscheidsrechterscursus en hebben het officiële diploma reeds enige weken op zak.

Sinds vandaag, zaterdag 23 mei 2015, kunnen Niek en Tom ook het door de club aangeboden tenue laten zien. Nadat alle teams in het nieuw zijn gestoken is er dus ook aandacht voor de scheidsrechters van de toekomst.

Vol trots tonen Niek en Tom hun tenue.

Daarnaast zijn Roy Kunstman en Jack Li ruim 2 maanden geleden begonnen aan de cursus Basisopleiding Scheidsrechters. Afgelopen maandag hebben ze examen moeten doen en het was toch nog even afwachten of ze geslaagd waren. Vanaf vandaag, zaterdag 23 mei 2015, mogen Roy en Li zich officieel Jeugdscheidsrechter noemen.

Roy, Jack, Niek en Tom: Van Harte Gefeliciteerd, en we zien jullie ook volgend seizoen weer graag op het Asser Boys veld. 

Namens de Jeugdcommissie,
Elso Bos

Unit4 Multivers

KiKa