Asser Boys op Wijkfeest Assen-Oost

Op zaterdag 12 september 2015 is Asser Boys met een promotiestand aanwezig tijdens het Wijkfeest in Assen-Oost. Er is een markt met naar verwachting 50 kramen en er zijn allerlei activiteiten en optredens. Op deze dag ligt het accent vooral op het werven van nieuwe (jeugd) leden en vrienden.

Er is een markt met naar verwachting 50 kramen en er zijn optredens van o.a. De Notenkrakers, Shantykoor, draaiorgelfiets en een demonstratie van Dogs and More. Bij Dierenweide Valkenstijn zijn allerlei activiteiten zoals dansplaten,voetbal en springkussens.

Het streven van Asser Boys is om een (jeugd) lid de mogelijkheid te bieden lid te worden. De contributies worden daarom zo laag mogelijk gehouden en de vereniging biedt gratis wedstrijd-kleding aan.

Naast informatie over het lidmaatschap van Asser Boys kan men bij de promotiestand terecht voor opgave van enkele proeftrainingen (zonder verplichting), aankoop van clubkleding, en informatie over de aanmelding als vriend, donateur of sponsor.

Het Wijkfeest in Assen-Oost wordt zaterdag 12 september om 11.00 uur geopend door burgemeester Marco Out. Het feest eindigt om 17.00 uur.

Kortom een dag waar jij en je vriend(innet)jes bij moeten zijn!! 

Unit4 Multivers

KiKa