Asser Boys Kabouters spelen hun eerste wedstrijd

Sinds vorig jaar zijn we gestart met het zogenaamde kaboutervoetbal. In het kaboutervoetbal kunnen kinderen die nog geen 6 jaar zijn alvast kennis maken met het voetbalspel. Op speelse wijze en met aangepaste spelregels wordt balvaardigheid en samen spelen geoefend. Vooral veel balcontact, veel scoren en veel plezier is het motto. De opzet is dat er 4 tegen 4 wordt gespeeld op kleine doeltjes zonder keeper. Dit is volgens vele deskundigen de ideale opstap naar het voetballen op halve velden in de F-jes. Deze competitie zal worden gespeeld met alleen Asser clubs.

Zaterdag 19 september is het dan eindelijk zover ! Na maandenlange training (o.l.v. trainer Alexander) begint Asser Boys MP 1 (kabouters) om 11.30 een echte competitiewedstrijd tegen de kaboutervriendjes van LTC. Speciaal op het hoofdveld zal er een veldje worden klaargezet. Kom samen met de leiders Ingrid, Harald en Bart en de ouders onze jongste matadoren aanmoedigen.

Kinderen vanaf 5 jaar kunnen zich aanmelden bij Asser Boys. Kom eens langs, onze Kabouters trainen op woensdagmiddag van 15.00 uur tot 16.00 uur. Informatie via Elso Bos, Jeugdcoördinator, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0592- 343169

Unit4 Multivers

KiKa