Stem op Asser Boys bij de Rabobank Clubkas Campagne

Stem op Asser Boys om samen doelen te bereiken! 
Rabobank Assen en Noord-Drenthe draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe.

Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. De bank stelt € 65.000 (inclusief BTW en schenkingsrecht) beschikbaar! Natuurlijk doet ook Asser Boys mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. Stemmen kan van 1 t/m 13 oktober 2015. Tijdens deze periode mogen leden van Rabobank Assen en Noord-Drenthe drie stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs.

Elke stem is geld waard!
De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 65.000 (inclusief BTW en schenkingsrecht) te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Asser Boys ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is. 

Oproep aan alle leden 
Het is voor Asser Boys belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor het verder investeren in onze jeugd. Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan Asser Boys tijdens de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Assen en Noord-Drenthe. Kijk voor meer info over de Rabobank Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/assen-nd

Bedankt voor jouw steun!

Unit4 Multivers

KiKa