ROLLADEVERKOOP ASSER BOYS

Tijdens de laatste ledenvergadering is afgesproken dat alle afdelingen binnen Asser Boys een actie gaan houden. Daarom heeft de jeugdcommissie er voor gekozen om de jeugdspelers rollades te laten verkopen. Het zijn varkensrollades van circa 1 kg en de kosten zijn € 5,99 per stuk. Om de prijs hoeft men het niet te laten. Ze zijn vacuüm verpakt en de rollades komen van een echte slager, dus de kwaliteit is goed.

Het is de bedoeling dat alle jeugdleden proberen om zoveel mogelijk rollades te verkopen. De verkoop start vanaf 14 november en het inschrijfformulier moet voor 5 december weer worden ingeleverd bij de leiders of bij de jeugdcommissie. Op het formulier kun je aangeven of de rollade bij Asser Boys opgehaald gaat worden of dat de rollade bezorgd moet worden.  

De rollades kunnen in de week van 14 t/m 18 december tussen 18.00 en 20.00 bij Asser Boys worden opgehaald. De bezorging zal in dezelfde week plaatsvinden en dan kan er ook betaald worden.
https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSTMNf_kZQ5plMG13b4BU5MITrVMkIErwt8ntHa9b2xJOph_q6VKj2tfg

Van de opbrengst van deze actie gaan we doeltjes kopen die gebruikt kunnen worden voor de wedstrijden van de kabouters, maar uiteraard ook voor de trainingen van de overige teams.

Jeugdcommissie Asser Boys.

Unit4 Multivers

KiKa