Digitale nieuwsbrief vervangt (digitaal) clubblad

Eind vorig seizoen zijn we gestopt met het papieren clubblad. Het digitale clubblad zou (voorlopig) blijven bestaan, maar dan waarschijnlijk in een andere vorm. Dit weekend is die andere vorm voor het eerst verschenen. Remco Hennipman heeft dit gerealiseerd.

Met een digitale nieuwsbrief zullen we jullie om de 4 weken informeren. Soms met nieuwe artikelen, maar grotendeels met informatie die ook op de website staat. De nieuwsbrief begint met een voorwoord van de voorzitter. En jullie weten hoe hij kan zijn. De digitale nieuwsbrief wordt vestuurd naar de e-mail adressen die ook al het digitale clubblad kregen toegestuurd. Als je hem niet hebt ontvangen, kun je je op de website aanmelden voor de digitale nieuwsbrief. Zo af en toe zullen we de verzendlijst ook gebruiken voor een speciale nieuwsbrief bij bijvoorbeeld acties.

Mochten jullie vragen en/of opmerkingen hebben over de digitale nieuwsbrief, laat het weten aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Artikelen voor de nieuwsbrief kunnen worden gestuurd naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Het e-mail adres voor het clubblad komt te vervallen. Klik hier om de eerste nieuwsbrief te lezen.

 

Unit4 Multivers

KiKa