Topkids 1 eindigt knap als 3e

Super gemotiveerd waren de boys afgelopen zaterdag. Wij als de nr. 2 in onze poule moesten aantreden tegen de nr. 2 van de andere poule tegen Kids United 3.  Zo gemotiveerd zelfs dat Wouter die was behandeld in het ziekenhuis moest en zou spelen. Prima instelling natuurlijk maar na 1 helft gaf Wouter zelf aan dat hij moe was en hij het besluit nam om er verder vandaag vanaf te zien. Een super goed besluit van Wouter natuurlijk.

Gebrand waren ze en trokken dan ook gelijk ten aanval. Maar toch was het eerst Ben die een geweldige redding moest verrichten. Daarna was het Martijn die de 1-0 scoorde dit na goed samenspel. Bij vlagen werd er goed gecombineerd waardoor het veelal dreigend werd. Ook voor het doel van Ben (onze keeper) die vervolgens al weer een super redding verrichtte. In supervorm was Ben. Ook heel mooi was te zien dat Jessica en Thomas er beetje bij beetje beter in het spel geraken met geregeld goeie passes. Cesar met zijn handelsmerk van goeie voorzetten verkeerde ook in goeie doen en werd ook geregeld aangespeeld wat geregeld dreiging gaf. Jeffrey was achterin de rots in de branding. Alles was goed wat hij deed. Bal veroveren goeie passes , af en toe mee naar voren als de gelegenheid er was maar wel weer op tijd terug zijn in de verdediging. Kortom het kan niet beter al denk hij zelf er af en toe wel wat anders over. Jeffrey geloof het nu jij speelt super goed en jij was 1 van de beste spelers op het veld.  Marleen verdedigde ook weer van als vanouds. Het ging snel. Martijn zorgde ook voor de 2-0 en na een solo van achter uit zorgde Jeremy en Willem voor de 3 en 4-0 . De ruststand werd 4-1 als gevolg van een afstandsschot die Ben passeerde.  

Na rust het zelfde spelbeeld met de meeste dreiging van onze kant. Ook mooi was te zien als Jeffrey er even uit moest dat Martijn op verdienstelijke wijze de verdedigde taak overnam van Jeffrey. Na enkele kansen van onze kant waaronder 1 hele grote van Willem  was het dezelfde Willem die na een slippertje van de keeper de 5-1 aantekende. Kort daarop overkwam Ben hetzelfde wat dus 5-2 betekende. De 6-2 was een schot van Martijn wat de keeper los liet waarna Willem als haantje de voorste de bal in het doel prikte.  

Hiermee zijn we dus over het geheel 3e geworden. Proficiat jongens. 

De 2e wedstrijd was ook tegen Kids United maar dan wel een ander team. Dit was vriendschappelijk maar dit was niet aan het spel te zien. Net zo gebrand als in de 1e wedstrijd trokken ze ten aanval al was het wel zo dat Kids United als het even kon dat ook deed. Ben verrichtte weer uitstekende reddingen maar de keeper aan de overkant deed er niet voor onder. Het ging over en weer maar toch was het Willem die na een uitstekende pas van Jessica de 1-0 scoorde. Daarna was een schot van Jeffrey maar hij had pech. Cesar vervolgens met zijn goeie voorzetten bezorgde 1 daarvan bij Jeremy maar hij miste. Dit was nog moeilijker dan er in te schieten maar ook dat kan gebeuren. Het werd 2-0 door Martijn die zichzelf na een briljante actie vrij speelde en na weer een voorzet van Cesar een open kans voor Willem. Ook Willem mist wel eens , dus hij ging er niet in. Ondertussen had Kids United ook wel kansen maar de verdediging of Ben zorgden er voor dat het doel schoon bleef. Het duurde wel lang dat het rust was en er was veel onduidelijkheid daarover langs de kant. Wat bleek de scheidsrechter had gevraagd aan de spelers als men in 1 keer door wou spelen en zodoende werd dat besluit genomen. het bracht nogal enige verwarring. Dus vermoedelijk viel de 3-0 na de rust zonder dat wij het langs de kant in de gaten hadden. Het was een goeie pas van Jeffrey die Willem er goed in schoot. Vervolgens de mooiste aanval. Via Jeffrey- Thomas-Cesar-Martijn en Willem werd het 4-0. Een beauty.  Jeffrey had er vervolgens ook 1 van kunnen maken maar hij miste. Als er 1 iemand een goal had verdiend dan was dat Jeffrey wel maar dat is een kwestie van tijd. Het slot was voor Jeremy die de 5-0 maakte. Prima middag met uitstekend spel met na afloop voor iedereen van de Top Kids en Kids United een patatje aangeboden door de vereniging. Heel leuk. Dat werd erg gewaardeerd. Bedankt hiervoor. Ook dank voor de scheidsrechters Riemer en Remco en de aanmoedigingen. 

Het was weer een leuke competitie en nu op naar de toernooien in de zaal die komen gaan.

G1 team gefeliciteerd met het kampioenschap namens het hele team.

Verslag opgesteld door: Willem Timmer

Unit4 Multivers

KiKa