Begin het jaar goed en maak vrienden voor Asser Boys

Bij deze roepen wij alle leden van Asser Boys op om een vriend of vriendin te werven voor Asser Boys. Er zijn vast wel familieleden, vrienden en of bekenden in je omgeving, die Asser Boys een warm hart toe dragen. Vraag aan ze of ze Vriend of Vriendin van Asser Boys willen worden. Als ieder lid één vriend aandraagt, dan zijn we samen met meer dan 600 vrienden. Wat zou dat mooi zijn! 

Hoe meer vrienden, hoe meer bijdragen en dus hoe meer ondersteuning wij kunnen geven aan de jeugd van Asser Boys.

Je bent al vriend of vriendin van Asser Boys voor een minimale bijdrage van € 10 per jaar (meer mag natuurlijk ook) en je levert daarmee een welkome bijdrage aan het voortbestaan en de ontwikkeling van de vereniging. 

Meld je vrienden aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of telefonisch bij Albert Meek (06-10725557). De bijdrage kan worden overgeboekt naar rekeningnummer NL47RABO0392801000 t.n.v. Vrienden van Asser Boys. 

Actieve Vrienden

Maar natuurlijk is er niet alleen geld nodig. Vrienden zijn ook welkom om ons op welke wijze dan ook te helpen bij de activiteiten die bij Asser Boys worden gehouden. Lijkt het je leuk om je in te zetten voor Asser Boys, meld je dan aan. We kunnen nog wel een paar actieve vrienden gebruiken. Heb je meer informatie nodig, neem dan even contact met ons op via de genoemde site of telefoonnummer.

Mogen wij op je rekenen? 

Met vriendelijke sportgroeten,

Namens “Vrienden van Asser Boys”

Albert Meek, Allart Boer, Alie Bodde en Harrie Weidgraaf.

Ps. Informatie over Vrienden van Asser Boys kun je ook vinden op www.asserboys.nl en er liggen flyers in de kantine.

Unit4 Multivers

KiKa