VACATURES: begeleider G-voetbal en trainer Dames 1

Op dit moment hebben we een tweetal vacatures: Op korte termijn zoeken we een begeleider G-voetbal en voor het seizoen 2016-2017 zijn we zoek naar trainer Dames 1

Vacature begeleider G-voetbal
Het afgelopen seizoen heeft het G-voetbal bij Asser Boys een enorme groei doorgemaakt. Zowel bij de Topkids als bij het senioren team, G1. Door deze grote groei, zijn we op zoek naar een enthousiaste leider (begeleider) die op de zaterdag onze jongens en meisjes aanmoedigt, coacht en begeleidt tijdens de wedstrijden. 

G-voetbal is bedoeld voor sporters (m/v), die vanwege een lichamelijke en/of verstandelijke beperking beperkt zijn in hun bewegingsmogelijkheden. 

Lijkt het je leuk om met deze groep sporters aan de slag te gaan, dan zoeken wij jou!! Uiteraard word je volledig ondersteund en (waar nodig) begeleid door onze trainers en begeleiders. Voor meer informatie kun je contact opnemen met: Henry Jansen, coördinatie G-voetbal Asser Boys. bel. 06-10302223 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vacature trainer Dames 1
Asser Boys is voor haar eerste dames elftal op zoek naar een nieuwe trainer. De huidige trainer, Aart Rossing, stopt aan het eind van dit seizoen. Heb je interesse, neem dan contact op met Henry Jansen - bel. 06-10302223 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Unit4 Multivers

KiKa