Asser Boys en Dwingeloo sluiten rommelige wedstrijd af met de brilstand

Asser Boys heeft vanmiddag in de uitwedstrijd bij Dwingeloo met 0-0 gelijk gespeeld. Asser Boys begon aan de wedstrijd als nummer 6. Dwingeloo bezette de 9e positie op de ranglijst.

De wedstrijd begon in de eerste fase van de wedstrijd rommelig en Asser Boys wist in de 16e minuut pas voor het eerst gevaarlijk te worden. Robert Termohlen wist met een knappe actie de linksback van Dwingeloo voorbij te komen en een voorzet af te leveren. Jeffrey Victorie kopte deze voorzet net naast. Enkele minuten later kreeg Jeffrey Victorie de bal uit de kluts voor zijn voeten. Hij haalde uit, maar zijn schot ging een metertje naast. Even later ging een speler van Dwingeloo door op keeper Marvin Bodde. Na een blessurebehandeling en wat pijnstilling wist hij uiteindelijk de wedstrijd toch uit te spelen. In de 33e minuut werd Asser Boys weer eens gevaarlijk. Willard Bouwmeester stuurde met een goede pass Randy Hatzmann weg. Hatzmann kwam 1 op 1 te staan met de keeper, maar speelde de bal te ver voor zich uit en de keeper wist de bal voor zijn voeten weg te halen. Terwijl de tribune al aan het leeglopen was om naar de kantine te gaan, wist Marvin Bodde nog uitstekend redding te bieden.

Lees meer >>>

De tweede helft wist Asser Boys nog nauwelijks gevaarlijk te worden. Ook de thuisclub wist weinig te creëren. In de 61e minuut viel pas het eerste wapenfeit te noteren. Marvin Bodde wist het schot van Dwingeloo echter te stoppen. De grootste kans van de tweede helft was echter voor Asser Boys. In de 78e minuut werd Robert Termohlen weggestuurd. Hij wist de bal in de korte hoek te plaatsen, maar de keeper wist de bal met een uitstekende redding tegen te houden. Het bleek het laatste gevaarlijke moment van Asser Boys. Dwingeloo werd in de slotfase nog wel één keer gevaarlijk, maar ook deze kans ging er niet in. 

Uiteindelijk sloten beide ploegen met dezelfde stand af, als dat er begonnen was. Asser Boys wist gedurende de hele wedstrijd geen controle te krijgen, waardoor het ook geen aanspraak mocht maken op drie punten. Meer dan een gelijkspel bleek er uiteindelijk niet in te zitten. Door het gelijke spel is Asser Boys wel een positie gestegen en bezet het de 5e plek. Een eventuele winst van de tweede periode is na het gelijke spel wel verspeeld, al moet hierbij gezegd worden dat dit sowieso een lastig karwei ging worden (FC Assen heeft een duidelijk beter doelsaldo).

Scoreverloop

Geen doelpunten

Opstelling Asser Boys

Marvin Bodde; Randy Victorie, Wesley Mulder, Robin Westerhof, Rick Abbas; Robert Termohlen, Willard Bouwmeester, Nick Modderman, Justin Smeenge; Randy Hatzmann (71. Hamada Qasem), Jeffrey Victorie (87. Kees Vianen).

Unit4 Multivers

KiKa