Voetbaltoernooi mijn buurt Assen Oost

Zaterdag 21 mei organiseert Mijn Buurt Assen een voetbaltoernooi voor Assen Oost op de velden van Asser Boys. Alle buurten in de wijk spelen wedstrijden tegen elkaar van zeven tegen zeven op een half veld. 

Voor kinderen zijn er activiteiten als doeltrappen, springkussen springen of sminken. 's Avonds is er een feest met lokale artiesten als Funky Blues, Soul Riot en Roelof Meijeringh (foto) and Friends, welke deze avond uit mogelijk uit acht tot tien muzikanten bestaat. Uniek met drie generaties van de familie Veldkamp op de Bühne, waarschijnlijk éénmalig!! Dit mag je niet missen!!

Geef je op als je 18 jaar of ouder bent, in Assen Oost woont. Jijzelf met je buren of andere bewoners uit de straat. Opgave is mogelijk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.met vermelding van naam, leeftijd, adres, of je speler, teamcoach of scheidsrechter wil zijn. Iedereen is welkom op het toernooi. 

Tot ziens op zaterdag 21 mei 2016 van 13.00 tot circa 22.00 uur op de velden van Asser Boys. Mijn Buurt Assen is een samenwerking tussen woningcorporatie Actium, welzijnsorganisatie Vaart Welzijn, Asser inwoners en de gemeente Assen.

Unit4 Multivers

KiKa