Valencia CF jeugdtrainers komen naar Asser Boys voor trainings 3-daagse

Voor de tweede keer in de historie beleeft de jeugd van Assen en omgeving de voetbalweek van hun leven. Primera Division voetbalclub Valencia CF stuurt trainers van de jeugdopleiding naar Assen! Het Valencia CF Voetbalkamp is van 18 – 20 juli 2016 op het complex van Asser Boys in Assen.

In Spanje staat Valencia CF bekend om de goede jeugdopleiding, geen enkele andere club leverde meer Internationals aan het Spaanse team in de afgelopen 15 jaar. Sterren als Jordi Alba, David Villa, Juan Mata en David Silva zijn klinkende voorbeelden van de succesvolle jeugdopleiding. 

Valencia blij met partner Asser Boys
De afgelopen zomers organiseerde Valencia CF ook al verschillende Valencia Voetbalkamp in Nederland. Het werd een groot succes en Valencia heeft daarom besloten in 2016 de trainingsweek ook bij Asser Boys te organiseren. Dus in 2016 is Asser Boys partner van Valencia, Asser Boys behoort daarmee tot een select groepje vaste partners van Valencia.

Klik hier om je aan te melden. Er zijn nog enkele plaatsen : VOL = VOL

Verdere informatie lees je op: www.valenciavoetbalkamp.nl

Scouting: de meest talentvolle spelers naar Valencia CF
De beloning voor de meest talentvolle speler tijdens het Valencia CF Voetbalkamp: Trainen bij Valencia CF, een wedstrijd in het Estadio Mestella bezoeken en natuurlijk een meet & greet met de sterren.

Voetbaltraining krijgen van officiële jeugdtrainers Valencia CF
De Valencia voetbalweek is een 3-daagse trainingsweek voor jeugdspelers (j/m) van 6 t/m 14 jaar van elk niveau onder leiding van officiële Valencia CF jeugdtrainers. De kinderen worden ingedeeld op leeftijd en niveau, zodat ieder kind op zijn/haar eigen niveau kan trainen. De Valencia CF trainers worden geassisteerd door Nederlandse UEFA gecertificeerde en ervaren trainers die allen een opleiding hebben genoten van Valencia CF. Het aantal deelnemers is gelimiteerd, zo is iedereen verzekerd van voldoende aandacht, ook van de Spaanse trainers.

De deelnemers ontvangen van partner Adidas een Valencia CF trainingstenue, bestaande uit: shirt – short – sokken, Valencia CF Diploma, Valencia CF Bidon, 3 dagen top training door de échte Spaanse Valencia trainers, training, structuur en discipline als op de jeugdacademie van Valencia, lunch, drinken, gezonde tussendoortjes en vers fruit.

De deelnemersbijdrage: € 150 (in 2 termijnen mogelijk)

 

Unit4 Multivers

KiKa