Supportersvereniging

De supportersvereniging is een grote steun voor de voetbalvereniging Asser Boys. De supportersvereniging organiseert diverse activiteiten die weliswaar niet allemaal met voetbal te maken hebben, maar waarvan de opbrengst voor een groot deel ten goede komt aan het jeugdvoetbal binnen Asser Boys. Activiteiten die daarnaast zorgen voor versterking van de band die de leden met de club hebben.
Een maandelijks terugkerend evement, dat altijd druk wordt bezocht, is de klaverjasavond. In een gezellige sfeer wordt op het scherp van de snede gestreden om de aantrekkelijke prijzen. Fameus zijn de Kerst- en Paas Klaverjasavonden, iedere deelnemer valt dan in de prijzen!
De vereniging organiseert ook allerlei leuke bezigheden voor de jeugd, zoals bijvoorbeeld de Sinterklaasmiddag, of het paaseieren zoeken. Tot de jaarlijkse hoogtepunten behoort zeker de zogenaamde Kerstbingo, honderden mensen dingen dan mee naar even zovele prijzen.
Een verhaal apart vormt De Dropping. Legendarisch zijn de verhalen over de droppings uit het verleden! Verhalen over mensen die na uren van ontberingen tientallen kilometers uit de koers waren geraakt, controleposten die een hele avond lang niemand langs zagen komen. Verhalen over diepe ellende, grote vreugde en opluchting. Ja, De Dropping, een fijne traditie!
In 1999 werd na een lange onderbreking de aloude puzzeltocht op de fiets met aansluitende barbecue in ere hersteld, het was meteen een daverend succes!
Rond de thuiswedstijden van het eerste elftal verzorgt de supportersvereniging de programmaboekjes, de muziek en de noodzakelijke mededelingen. Tot slot is de supportersvereniging natuurlijk verantwoordelijk voor de verloting tijdens thuiswedstrijden van het eerste elftal.

Inlichtingen via Sien de Jonge :  tel. 0592-354875  en  06-20600428  of mail naar   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Unit4 Multivers

KiKa