Reglement

Tijdens de algemene leden vergadering van maandag 21 november 2011 is bekend gemaakt dat er een reglement is opgesteld door het dagelijks bestuur. In de afgelopen jaren waren er veel "ongeschreven wetten".
 
Het dagelijks bestuur heeft de regels opnieuw vastgesteld en vastgelegd in een reglement. Is het reglement daarmee klaar? Nee. Het reglement zal regelmatig worden uitgebreid en mogelijk aangepast. Via berichtgeving op de website zult u worden geïnformeerd over een nieuwe versie.
 
Het reglement bevat regels voor bijvoorbeeld vergoedingen, hoe te handelen bij overlijden van een lid, wijze van communiceren, enzovoort. Deze regels geven duidelijkheid voor de leden en voor het bestuur. Het bestuur behoudt zich het recht voor om af te wijken van het reglement.
 
Klik hier om het reglement te lezen.

Informatie TopKids/Jeugdafdeling G-voetbal

Het G-voetbal, en dus ook Topkids, maakt deel uit van de grote familie die Asser Boys is.  

Voor wie is Topkids

Hou jij van voetbal en vind jij het lastig om in een gewoon voetbalteam mee te doen? Dan is Topkids misschien wel wat voor jou. Topkids is een voetbalteam voor jongens en meisjes van 6 tot en met 18 jaar die binnen gewone teams geen aansluiting vinden. Als dat ook voor jou geldt, ben je dus van harte welkom bij de Topkids. Als je geïnteresseerd bent, kom dan gerust een paar keer kosteloos en vrijblijvend meetrainen! 

Plezier staat voorop! 

Het motto is: ‘normaal wat normaal kan, speciaal wat speciaal moet’. De voetbalregels zijn dus voor het G-voetbal hier en daar wat aangepast. Het gaat bij ieder kind vooral om het plezier in het spel! Het G-voetbal is meer dan alleen voetbal. Ook de sociale betekenis en vriendschap zijn belangrijk. Daarom doet bij ons iedereen mee, op de trainingen en in de wedstrijden. Want meedoen is belangrijker dan winnen!

 

Trainingen en competities

De Topkids trainen één keer per week, op dinsdagavond van kwart over zes tot kwart over zeven. Het grootste gedeelte van het jaar doen we dit buiten op het kunstgrasveld. Alleen in de winterperiode trainen een aantal Topkids (de jongste en kinderen met een lichamelijk beperking) in een sportzaal.

De jeugd G-voetballers spelen hun wedstrijden op een aangepast veld met kleine doelen. Voorafgaande aan de wedstrijd worden met de tegenstanders altijd afspraken gemaakt over het aantal spelers en de speeltijd. Het uitgangspunt is dat iedereen zoveel mogelijk aan het voetballen komt.
De KNVB organiseert drie verschillende competities voor de G-jeugd. Een competitie voor pupillen (6 t/m 12 jaar) en twee verschillende competities voor de junioren (13 t/m 18 jaar). Bij de junioren is sprake van een A-categorie en een B-categorie. De A-categorie is voor de wat betere voetballers en de B-categorie voor de meer kwetsbare jongeren. Als Topkids proberen we altijd aan alle G-jeugd competities deel te nemen. Bovendien doen we buiten de competitie om altijd aan enkele toernooien mee. En Topkids organiseert elke winter haar eigen zaaltoernooi. Alle teams spelen in wedstrijdkleding die gratis door de club ter beschikking wordt gesteld. 

Gegevens

Trainingstijden:       Dinsdags van 18.30 tot 19.30 uur, kunstgrasveld Sportpark Lonerstraat 100A
                                          (winterperiode in de sportzaal; nadere info via leiders)

Trainers:                     Riemer Dik / Marjolin Pol / Ronald Weerheijm / Roy Kunstman

Leiders:                       Bonne van der Kooi (coördinator) 06-52729244 – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
                                         Willem Timmer / Tjeerd van der Meulen / Petra Wilhelmus  

Documenten: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Informatie Jeugdafdeling

De jeugdafdeling van de v.v. Asser Boys wordt al sinds jaar en dag gekenmerkt door saamhorigheid. Alle teams worden op dezelfde manier behandeld, of ze nu op hoog niveau of een trapje lager spelen. Alle elftallen maken deel uit van de grote familie die Asser Boys altijd was én is. Of je nu goed bent of een beginner, je kunt bij Asser Boys altijd meedoen, want iedereen is welkom.

Iedereen krijgt dan ook de aandacht die hij of zij nodig heeft om het grootste plezier aan het voetballen te beleven. Natuurlijk is de techniek van het voetballen daarbij heel erg belangrijk. Iedereen wordt geacht te trainen en als team de bij hen verwachte prestaties te behalen.
Uiteraard kunnen die verwachtingen ver uit elkaar liggen; het ene team moet kampioen worden en het andere team wil graag kampioen worden. Daarom proberen we om  alle jeugdelftallen te begeleiden door ervaren en gediplomeerde jeugdtrainers die bovendien nog eens ondersteund worden door een voetbalacademie en de jeugdcoördinator. Voor de keepers/sters is er speciale aandacht van een keeperstrainer.

Deze voor Asser Boys tamelijk nieuwe, meer professionele aanpak leidt er toe dat het spelplezier bij de junioren toe neemt. Dit uit zich in een opmerkelijke verbetering van de prestaties van onze jeugdteams. Terwijl spelvreugde voorop blijft staan, zien we vooruitgang in de kwaliteiten van de spelers en worden er al betere resultaten behaald. Natuurlijk blijven we bezig om de resultaten verder uit te breiden.
Het is altijd mogelijk om vrijblijvend een keer met een bepaald team mee te trainen of een wedstrijd te komen bekijken. Als uw kind een keer wil meetrainen, dan u kunt het beste contact opnemen met de jeugdcoördinator. Hij kan u dan nader informeren over de gang van zaken, zoals training, wedstrijden etc.
Lid worden van Asser Boys is heel eenvoudig. Haal een aanmeldingsformulier op bij Asser Boys of download deze van de website. Bij overschrijving van een andere vereniging is ook een door de andere vereniging ondertekend overschrijvingsformulier nodig. Spelers vanaf de D-pupillen dienen ook een pasfoto in te leveren voor de spelerspas van de KNVB. 

Alle jeugdelftallen van de v.v. Asser Boys spelen in wedstrijdkleding die gratis door de club ter beschikking wordt gesteld.

Jeugdcommissie

Jan Puper Voorzitter    
Larissa Schra Secretaris en 2de Wedstrijdsecretaris   06-28045922
Ingrid Matien 1e Wedstrijdsecretaris   06-24191605
Jack Zomer Lid   0592-331516 / 06-29145211
Peter Dik Jeugdcoördinator    
Gea Kreuze Activiteiten     
Frans Geers Adviseur    
Joost Kooistra Adviseur    

 E-mail jeugdafdeling:              Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.