Wintertijd gaat in

In de nacht van zaterdag 25 oktober op zondag 26 oktober 2014 om 03:00 uur worden de klokken weer een uur achteruit gezet en maakt de zomertijd plaats voor de wintertijd.

Dit betekent dus dat je nachtrust met ├ę├ęn uur wordt verlengd.

Sinterklaasfeest bij Asser Boys

Zaterdag, 29 november, van 11.00-13.00 uur, is het weer zover, want dan komen Sinterklaas en zijn Pieten, weer bij ons op bezoek. Alle kinderen, die op 29 November 2014, 1 t/m 7 jaar oud zijn, mogen zich via onderstaande opgavestrook opgeven.

Sinterklaas wil wel graag weten, welk kado jullie willen hebben en vraagt jullie dit uit te zoeken, uit het speelgoedboek van INTERTOYS.

Knip het plaatje uit en plak dit plaatje vast aan jouw opgavestrookje. Omdat Sinterklaas en zijn Pieten zelf de inkopen gaan doen, moeten jullie je opgeven, voor uiterlijk zaterdag 15 november 2014 a.s.

Lees meer...

Kantine is op vrijdag 24 oktober gesloten vanwege een besloten bijeenkomst

Op vrijdag 24 oktober 2014 is vanaf 16.00 uur tot 20.00 uur de kantine gesloten. Er vindt dan de offici├źle opening plaats van de vernieuwde accommodatie. Wethouder Albert Smit zal de openingshandeling verrichten. Sponsoren en vrijwilligers die hebben bijgedragen, zijn uitgenodigd.

Bertus Speelman waardeert de steun die hij krijgt in deze moeilijke periode

Op 1 juli 2014 is Bertus onwel geworden. Hij had enkele tumoren in zijn hoofd. Bertus is de strijd aangegaan en volgens zijn eigen woorden: "Iemand moet de eerste zijn". De steun die hij van velen krijgt, helpt hem heel goed in de strijd.

 

Lees zijn persoonlijke dank.

Lees meer...

Re├╝nie 40-plussers bij Asser Boys voor 95ste verjaardag

Net als bij de KLM zijn ook bij Asser Boys de eerste 95 jaar voorbij gevlogen. Tijd voor een feestje. Alle leden die 40 jaar of langer lid zijn, waren uitgenodigd voor een re├╝nie op zaterdag 11 oktober 2014 in de kantine van Asser Boys. En een terugkeer naar het verleden werd het zeker. Naast dat iedereen allerlei herinneringen op tafel gooide en de geschiedenis van Assen Oost werd verteld door de Asser Historische Vereniging, werden heel veel oude fotoÔÇÖs bekeken en besproken en bleef iedereen tot aan het eind van de middag aandachtig kijken naar films uit de oude doos.

De festiviteiten voor het 95 jarig jubileum worden de komende week nog vervolgd. Op de offici├źle verjaardag op 13 oktober 2014, wordt er ÔÇÖs avonds een feestelijk algemene leden vergadering gehouden in de kantine. Op donderdag 16 oktober 2014 is er nog een bijeenkomst van (oud) leden en partners met een bijzondere staat van dienst.

Jan Puper bedankte de organisatoren van het 95 jarig jubileum: Gerrit de Vries, Jan Hulsinga en Harm van Solkema. Het lijkt nog ver weg, maar we zijn op weg naar het 100 jarig jubileum en dat gaat echt een groot feest worden. Jan sprak de wens uit dat iedereen die vandaag aanwezig is, ook weer aanwezig zal zijn op het 100 jarig jubileum.

Lees het gehele verslag, inclusief een foto-impressie van deze zeer geslaagde middag.

Lees meer...

In memoriam Hilde van Urk

Op dinsdag kregen we het verschrikkelijke bericht dat op 46 jarige leeftijd Hilde van Urk, de moeder van Tim van Urk uit F1 en oud-leidster van F2, plotseling is overleden op maandag 6 oktober 2014.

Asser Boys heeft haar F-pupillen woensdagmiddag geïnformeerd over het overlijden van Hilde. In overleg met de F-pupillen en hun ouders zal worden bekeken hoe de komende periode stil wordt gestaan bij dit verlies.

Wij wensen Barry, de kinderen, de familie en vrienden heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

Namens alle leden en supporters van Asser Boys,

Het Bestuur.

ALV op 13 oktober 2014 in kader 95 jarig jubileum

Op maandag 13 oktober 2014 zal er een feestelijke algemene leden vergadering worden gehouden in de kantine van Asser Boys. Deze ALV staat in het teken van het 95 jarig jubileum van Asser Boys. Asser Boys is opgericht op 13 oktober 1919.

Aanvang. 20.00 uur. Je bent van harte welkom op deze ALV.

 

Kantine is op zaterdag 11 oktober gesloten vanwege een besloten bijeenkomst

Op zaterdag 11 oktober 2014 is vanaf 11.00 uur de kantine gesloten. Er vindt dan een besloten bijeenkomst plaats in het kader van de 95 jarig jubileum van Asser Boys. De genodigden van deze bijeenkomst, zijnde een re├╝nie, zijn uiteraard welkom in de kantine. 

De geplande wedstrijden gaan gewoon door en de spelers en bezoekers kunnen aan de zijkant van de kantine een drankje kopen.

MSP

kika
kika