Wietze de Jong Nieuwe Trainer Asser Boys 1

Het bestuur van de v.v. Asser Boys heeft met ingang van het seizoen 2015/2016 een nieuwe hoofdtrainer in de persoon van Wietze de Jong uit Assen gevonden.

Wietze de Jong stopt, na twee seizoenen, aan het eind van het seizoen bij de VV Roden uitkomend in de twee klasse L.

We wensen Wietze alvast veel plezier en succes toe binnen onze vereniging.

G-voetbal bij Asser Boys in de lift

Vandaag, maandag 15 december 2014, heeft het bestuur bestuur van Asser Boys het volgende persbericht verzonden: 

Begin 2014 werd het beleid voor het G-voetbal bij Asser Boys aangepast en werd er een nieuwe koers ingezet. En het resultaat mag er zijn. De accommodatie van Asser Boys is, met hulp van vele sponsoren en vrijwilligers, geschikt gemaakt voor voetballers met een beperking.

Lees hier het volledige persbericht.

VAN DE BESTUURSTAFEL!!

Het bestuur heeft het afgelopen seizoen enkele opmerkingen en vragen gekregen over de verkoop van alcohol op zaterdag. Jaren geleden is het tijdstip van verkoop vastgesteld op 12.00 uur. Aangezien de jeugdwedstrijden tegenwoordig in de middag doorlopen, heeft het bestuur besloten om dit tijdstip aan te passen. Met ingang van 2015 wordt het tijdstip van verkoop van alcoholische dranken, op de zaterdag, vastgesteld op 14.00 uur.

Het bestuur heeft besloten, in ieder geval dit jaar, geen nieuwjaarsreceptie te houden. De reden hiervan is vierledig. Ten eerste hebben we sinds kort de zogenaamde “kerstborrel” en de daarmee gepaard gaande uitreiking van de kerstpakketten. Ten tweede constateren wij een tanende belangstelling. Ten derde is er de reden van energiebesparing, en ten vierde willen enkele medewerkers ook wel eens een paar weken “rust”.

De kantine is van maandag 22 december 2014 tot en met zondag 11 januari 2015 gesloten. Behalve op 31 december 2014 vanwege de oliebollen verkoop.

Wij hopen dat je begrip kunt opbrengen voor bovengenoemde beslissingen.

Het bestuur

Informatie over het Jeugdsportfonds

Via de gemeente Assen zijn wij geattendeerd op het JeugdSportFonds.
Voor 2014 heeft de gemeente Assen subsidie gegeven aan het JeugdSportFonds, om zoveel mogelijk kinderen en jongeren tot 18 jaar te kunnen laten sporten. Deze subsidie is in 2014 nog niet geheel besteed .

Schroom niet en vraag gerust een bijdrage aan. Het JeugdSportFonds is er nl. ook voor jou!!

Kerstklaverjassen en Kerstbingo


Op vrijdag 19 december zal de kerstklaverjas weer worden gehouden. Deelname voor alle leden en supporters van Asser Boys. Aanvang 20.00 uur - in de Oase.
Op zaterdag 20 december organiseren we de traditionele kerstbingo. Deze bingo wordt natuurlijk gehouden in de Oase.

De balletjes rollen vanaf 20.00 uur en de koffie staat om 19.00 uur klaar!  
Je speelt al mee voor 5 euro, inclusief Superronde.

Koop dit jaar uw oliebollen bij Asser Boys en steun onze club!

Onze vereniging sluit het jaar 2014 af met een spetterende Oliebollen Actie. Steun onze club door uw oliebollen bij ons te kopen!

Bestel uw oliebollen voor 23 december middels dit bestelformulier. Het formulier 
inleveren aan de bar of bij Harm van Solkema of Richard van Solkema .

U kunt uw bestelling ook e-maillen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

De oliebollen kunnen op Oudejaarsdag 31 december 2014 tussen 09.00 uur en 14.00 uur opgehaald worden in de kantine van Asser Boys.

Hemmo de Wal vertrekt als hoofdtrainer van Asser Boys

Het bestuur van Asser Boys kan op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Het aflopende contract met Hemmo de Wal wordt in goed overleg niet verlengd.

Hemmo de Wal na afloop van het met 2 – 0 gewonnen duel tegen Jubbega. “Ik heb me vier jaar ingezet voor deze club en samen met de technische staf en de groep hebben we de club weer omhoog gestuwd. Daar ben ik trots op.”

Sluiting Sportpark Asser Boys

Vanwege de feestdagen zal ons Sportpark gesloten zijn van maandag 22 december tot en met zondag 11 januari 2015.

Uitzondering is woensdag 31 december a.s. vanwege het afhalen van de bestelde olie- en krentenbollen.
MSP

kika
kika