Het 4e digitale clubblad seizoen 2014-2015

Het 4e digitale is verstuurd naar alle leden. Om het clubblad te downloaden klik je hier. Het aanmelden voor het digitale clubblad is hier mogelijk.
In het nieuwe seizoen wordt het clubblad, weer 4 wekelijks uitgegeven.

Er bestaat nog steeds de intentie om het clubblad te vernieuwen.
Daar is extra hulp voor nodig!!. GeĆÆnteresseerden kunnen zich melden via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Agenda ALV najaar op maandag 1 december 2014

Naast een ingelaste en een feestelijke algemene leden vergadering die  we hebben gehad in de afgelopen periode, vindt de 'normale' ALV van  het najaar plaats op 1 december 2014. Ben je benieuwd naar hoe het  gaat met Asser Boys, kom dan opgenoemde datum om 20.00 uur naar de kantine.

Omdat de huldiging van alle jubilarissen al is geweest, zal het vooral gaan om wat er het afgelopen jaar is gebeurd en in het komende jaar  gaat gebeuren. De financiĆ«n zullen in ieder geval veel aandacht krijgen. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. Je bent van harte welkom op de ALV.

Lees hier de ALV-agenda.

BEKER: Asser Boys met moeite langs strijdbaar Weerdinge

Asser Boys heeft in de strijd om de noordelijke KNVB-districtsbeker alle zeilen moeten bijzetten om de volgende ronde te bereiken. De zondag derdeklasser moest op bezoek bij vv Weerdinge, dat een niveau lager uitkomt. Het werd uiteindelijk een nipte 0-1 overwinning voor de Assenaren. 

De ploeg van Hemmo van der Wal heeft al het hele seizoen ā€“ een enkele uitschieter daargelaten - moeite om de kansen ook om te zetten in doelpunten. Bij Weerdinge was dat niet anders. Mogelijkheden genoeg, maar voor rust geen goals.

Speciaal doelpunt
De thuisploeg putte daar moed uit. Weerdinge streed voor wat het waard was, maar moest in de tweede helft toch het hoofd buigen. Daar was wel een speciaal doelpunt voor nodig. Justin Smeenge zag hoe zijn inzet via de lat en de rug van de keeper alsnog tegen het net belandde: 0-1.

Bron
Asser Courant.nl (Nieuws en achtergrond en sport in en rond Assen)

'Onze Club' het sportprogramma van RTV Drenthe was bij de bekerwedstrijd en maakte de volgende samenvatting.
Bron : RTV Drenthe 'Onze Club' - Twee Nul.nl

Verslag JVZ VR1 - Asser Boys VR3

Voor Asser Boys VR3 stond zaterdag 15 november een uitwedstrijd  tegen JVZ VR1 Zuidwolde op het programma.
De wedstrijd werd met 3 - 1 verloren.

Lees het wedstrijdverslag, zoals geplaatst op de site van JVZ. 
Bekijk de samenvatting van de wedstrijd aangeboden door Connie van Triest (JVZ)

KERSTKAARTENACTIE ASSER BOYS

Met ingang van de voorjaarscompetitie in maart 2015 gaan alle jeugdteams van Asser Boys in nieuwe kleding spelen. Het bestuur heeft aangegeven dat de leden hiervoor geen extra bijdrage gaan betalen. Wel wil de club met deze actie de kosten beperken voor Asser Boys.

 

  

Binnenkort zullen de jeugdleden van Asser Boys bij u aan de deur komen om kerstkaarten te verkopen. In elk doosje zitten 10 luxe kerstkaarten met enveloppen en dat kost u maar ā‚¬ 2,50.

TONEELVERENIGING de Vrije Trappers SOUFFLEURLOOS!!

Onze Toneelverening de Vrije Trappers zijn al enige tijd weer begonnen met de repetities, maar zijn DRINGEND OPZOEK naar een souffleur (m/v). De wekelijkse repetities , op dinsdagavond, vinden plaats in Cafe Popken te Ekehaar en de uitvoering staat reeds voor 28 februari 2015 op de agenda.

Inlichtingen:  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of 06- 81215959 
en Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of 06- 505 105 41

Doe mee aan het bubbelvoetbalkampioenschap bij ACV

Sporting Events organiseert op 29 november het bubbelvoetbalkampioenschap bij ACV Assen. Na het succes van het kampioenschap in 2013 gaat Sporting Events het nu op meerdere locaties in Noord Nederland organiseren.

Wat is bubbelvoetbal?
Bubbelvoetbal is een innovatieve sport. De teams spelen in een opblaasbare bal. De spelers mogen tegen elkaar opspringen en elkaar omver duwen, alleen slidings zijn verboden! Door de opblaasbare bal, is het een stuk veiliger dan rugby.

Voor meer informatie en opgave: www.sportingevents.nl of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Bellen kan natuurlijk ook: 0592-710681

Lees meer...

Reminder: Sinterklaasfeest bij Asser Boys

Zaterdag, 29 november, van 11.00-13.00 uur, is het weer zover, want dan komen Sinterklaas en zijn Pieten, weer bij ons op bezoek. Alle kinderen, die op 29 November 2014, 1 t/m 7 jaar oud zijn, mogen zich via onderstaande opgavestrook opgeven.

Sinterklaas wil wel graag weten, welk kado jullie willen hebben en vraagt jullie dit uit te zoeken, uit het speelgoedboek van INTERTOYS.

Knip het plaatje uit en plak dit plaatje vast aan jouw opgavestrookje. Omdat Sinterklaas en zijn Pieten zelf de inkopen gaan doen, moeten jullie je opgeven, voor uiterlijk zaterdag 15 november 2014 a.s.

Lees meer...

MSP

kika
kika