Even voorstellen: de nieuwe Jeugdcoördinator

Door het vertrek van Jeugdco√∂rdinator Joop Dollenkamp is het Jeugdbestuur op zoek gegaan naar een geschikte opvolger.

We hebben in Elso Bos een enthousiaste en energieke nieuwe Jeugdco√∂rdinator gevonden.

Lees verder voor een nadere kennismaking met Elso.

Namens het bestuur wensen wij Elso heel veel succes in zijn nieuwe functie.

Benefietwedstrijd brengt 2.500 euro op voor de Topkids

Op vrijdag 8 augustus speelden de twee Asser hoofdklassers ACV en Achilles 1894, tegen elkaar op het veld van Asser Boys. Deze wedsrtijd die met 3-2 werd gewonnen door 75 jarig jubilaris ACV, stond in het teken van een goed doel. De opbrengst van 2.500 euro wordt gebruikt voor de verbouwing van de accomodatie van Asser Boys voor de Topkids.

Audio-fragment Radio Drenthe, vanaf minuut 09.45 kun je het interview met Sjoerd Rombout beluisteren.
(bedien play-knop in zwarte balk)

Wedstrijdverslag door Sjoerd Rombout - foto's Karla Ubels
Samenvatting aangeboden door ACV TV,  ACV wint "Topkids stadsderby".
Asser Courant.nl : Scherp benefietduel levert Topkids Asser Boys 2.500 euro op

Herinnering: medewerkersavond 30 augustus 2014

Op zaterdag 30 augustus worden alle vrijwilligers en medewerkers, namens het bestuur, uitgenodigd voor een gezellige avond in de kantine.

De uitnodigingsbrief voor deze gezellige avond is verzonden. Mocht het zo zijn dat jij het afgelopen seizoen als vrijwilliger actief bent geweest, en geen uitnodiging hebt ontvangen dan horen we het graag, neem dan contact op met Harm van Solkema of Albert Meek.

In verband met een goede organisatie, is opgave mogelijk tot uiterlijk 26 augustus 2014 via Harm van Solkema of Albert Meek
of via e-mail Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Verschijningsdata clubbladen seizoen 2014-2015

In het nieuwe seizoen 2014-2015 wordt het clubblad, weer 4 wekelijks uitgegeven. Dit gebeurt op de volgende data. De sluitingsdatum voor de copy ligt steeds op zondag. De copy kan worden verstuurd naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Er bestaat nog steeds de intentie om het papieren clubblad te vernieuwen. Daar is extra hulp voor nodig!! Ge√Įnteresseerden kunnen zich melden via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Benefietwedstrijd enorm mooi affiche voor op de velden van Asser Boys

Een bedrag van 50.000 euro had Asser Boys nodig om de accomodatie van de Topkids te kunnen verbouwen. Het grootste gedeelte van het benodigde geld is binnen. Het overige bedrag hoopt de voetbalvereniging Asser Boys binnen te halen met een benefietwedstrijd, a.s. vrijdagavond 8 augustus aanvang 19.00 uur, tussen de hoofdklassers ACV en Achilles 1894 op de velden van Asser Boys. Sjoerd Rombout, bestuurslid Communicatie & PR kijkt er naar uit.

Lees het gehele interview  (bron: Asser Courant.nl - nieuws, achtergrond en sport in en rond Assen)

Onderhoud aan de website

Wegens onderhoud aan de website kan deze af en toe moeilijk of niet bereikbaar zijn. We zullen de website zo veel mogelijk online houden en het onderhoud zo spoedig mogelijk afronden. Onze excuses voor het ongemak.

Bekerindeling Asser Boys 1 bekend

Voorafgaande aan de competitie speelt Asser Boys 1 eerst een bekerprogramma, waarbij we zijn ingedeeld met: Velocitas Groningen, FC Assen en het 2e team van Achilles 1894. 

Op 24 augustus start Asser Boys met een heuse derby, een uitwedstrijd tegen het 2e team van Achilles 1984, op 28 augustus opnieuw een derby, thuis tegen FC Assen en vervolgens op 31 augustus uit tegen Velocitas uit Groningen.

Intersport Vanderveen nieuwe hoofdsponsor Asser Boys

Het bestuur heeft een hoofdsponsorschap- en kledingcontract afgesloten met sportspeciaalzaak Intersport Vanderveen in Assen.

Een onderdeel van dit contract is dat alle leden van Asser Boys een pasje (1 per adres) van Intersport Vanderveen ontvangen, waarmee de leden een korting van 10% ontvangen -bijzondere acties uitgezonderd-  over de aankopen.

De leden krijgen in juli of begin augustus de Intersport Vanderveen pas toegezonden.

Intersport Vanderveen in Assen is de sportspeciaalzaak voor iedereen die zich graag fit voelt en plezier aan sport beleeft. Intersport Vanderveen biedt een ruim assortiment aan topmerken, uitstekende service- en garantievoorwaarden en zijn bij uitstek de specialist in o.a. voetbal, fitness, tennis, running, wandelen, zwemmen, indoor en hockey. De mensen van INTERSPORT VANDERVEEN zijn getraind in het geven van een vakkundig en persoonlijk advies. 

Lees hier meer informatie over INTERSPORT VANDERVEEN.

MSP

kika
kika