OPROEP EXTRA LEDEN VERGADERING OP WOENSDAG 3 SEPTEMBER OVER HET G VOETBAL

Het afgelopen seizoen heeft het bestuur veel problemen gekend met de leiding en een aantal spelers van de senioren G afdeling. Ondanks vele gesprekken heeft dat niet geleid tot een oplossing. De leiding van het senioren G voetbal heeft per eind mei bedankt als lid van Asser Boys. Tevens heeft een aantal spelers van het G elftal bedankt.

Met name de afgelopen drie maanden, ook de periode daarvoor, wordt het bestuur in zijn algemeenheid, maar ook inividuele bestuursleden in het bijzonder, op ernstige wijze ge√Įntimideerd en zelfs bedreigd. Tevens wordt de vereniging Asser Boys in haar algemeenheid, op ernstige wijze door de vertrokken groep in diskrediet gebracht. Binnen het bestuur lopen de spanningen zodanig op, dat dit een gevaar vormt voor de eenheid in het bestuur.

Het bestuur overweegt maatregelen te nemen. Dit willen we niet doen zonder goedkeuring van de algemene leden vergadering. Ik verzoek u allen dan ook dringend, om deze vergadering bij te wonen.

De extra algemene leden vergadering vindt plaats op woensdag 3 september 2014 om 20.00 uur in de kantine van Asser Boys.

Namens het bestuur,
Jan Puper, voorzitter

Sponsoring wedstrijdballen Asser Boys 1

Voor het seizoen 2014- 2015 zijn de wedstrijdballen voor de thuiswedstrijden van Asser Boys 1 aangeboden door de volgende sponsoren. Waarvoor onze hartelijke dank!! 

Datum Tegenstander Sponsor
 7 sep  2014 Dio Oosterwolde Intersport Vanderveen
21 sep 2014 Dwingeloo Thuiskapster Andrea Lammers
 5 okt  2014 VENO caf√© De Witte Bal
26 okt 2014 Ruinen A&R Koeriers
 9 nov 2014 Read Swart Cafetaria & Broodjeshuis Jongman
23 nov 2014 FC Oldemarkt Klok Bouwmaterialen
 7 dec  2014 Jubbega Poepe Autoschade
25 jan 2015 Stanfries ROMA Opticiens
 8 feb 2015 De Blesse Drenthen's Hout & Constructiebedrijf
 1 mrt 2015 Beilen Qilo Groenten & Fruit
22 mrt 2015 Trinitas Alberts Schilderwerken
19 apr 2015 Udiros Hoveniersbedrijf Larix
10 mei 2015 Wacker St. Vrienden van Asser Boys

Bestuur bedankt alle medewerkers voor hun inzet

Op de jaarlijkse medewerkersavond, die afgelopen zaterdag 30 augustus werd gehouden, waren ruim 100 medewerkers aanwezig. Namens het bestuur heette Jan iedereen welkom en bedankte hij iedereen. Door de inzet van alle medewerkers heeft Asser Boys veel hoogte punten beleefd in het afgelopen seizoen.

Helaas is er echter ook een dieptepunt. Lees hier het volledige artikel.

Het 1e digitale clubblad seizoen 2014-2015

Het 1e digitale is verstuurd naar alle leden. Om het clubblad te downloaden klik je hier. Het aanmelden voor het digitale clubblad is hier mogelijk. In het nieuwe seizoen wordt het clubblad, weer 4 wekelijks uitgegeven.
Dit gebeurt op volgende data. De sluitingsdatum voor de copy ligt steeds op zondag. De copy kan worden verstuurd naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . 

Er bestaat nog steeds de intentie om het clubblad te vernieuwen.
Daar is extra hulp voor nodig!!. Ge√Įnteresseerden kunnen zich melden via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Update website

De eerste oefenwedstrijden zijn alweer gespeeld en dat betekent dat iedereen alweer volop in training is, of binnenkort de voetbalschoenen weer aandoet. De informatievoorziening moet dus ook weer op orde zijn. Achter de schermen is het team webbeheer druk bezig om de website o.a. qua layout te actualiseren.

Vanwege deze werkzaamheden, geven een aantal formulieren momenteel een fout melding. Het aanmeldingsformulier v.v. Asser Boys is tijdelijk hier te downloaden.

We houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen.

G-voetballers genieten van Johan Cruijff schaal

Het G-voetbal team en de Topkids zijn vorig seizoen kampioen geworden. En dan mag je naar Johan Cruijff schaal. Dit jaar een wedstrijd tussen PEC Zwolle en Ajax.

Iedereen heeft genoten van een mooie dag. Nou ja, bijna iedereen. 

Lees het gehele verslag.

Opgave cursus reanimatie/AED 2014

In oktober en november 2014 gaat de gemeente Assen een (herhalings)cursus 'toepassen AED en basale reanimatie' geven. Er zijn een aantal cursisten, die eerder hebben meegedaan al benaderd voor deze training, echter er zijn nog een aantal (ca. 10) plaatsen vrij.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden voor 30 september 2014 via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  

Deelname op volgorde van inschrijven!!

Even voorstellen: de nieuwe Jeugdcoördinator

Door het vertrek van Jeugdco√∂rdinator Joop Dollenkamp is het Jeugdbestuur op zoek gegaan naar een geschikte opvolger.

We hebben in Elso Bos een enthousiaste en energieke nieuwe Jeugdco√∂rdinator gevonden.

Lees verder voor een nadere kennismaking met Elso.

Namens het bestuur wensen wij Elso heel veel succes in zijn nieuwe functie.

MSP

kika
kika