Poiesz Jeugd Sponsor Actie 2015

Asser Boys neemt in 2015 wederom deel aan de Jeugd Sponsor Actie van supermarkt Poiesz. Dat biedt Asser Boys de mogelijkheid om onze clubkas te spekken. Daarbij kun jij onze club bij helpen!

De Jeugd Sponsor Actie start op maandag 2 februari en duurt tot en met 29 maart. Gedurende deze acht weken ontvang je bij de Poiesz-vestigingen sponsormunten als je daar boodschappen doet. Die munten kun je vervolgens in de winkel in de koker van  Asser Boys stoppen. Als je bij een andere vestiging van Poiesz winkelt (waar dus geen koker van Asser Boys is), kun je de daar ontvangen munten meenemen en later inleveren bij het verzamelpunt in de kantine van Asser Boys.

Hoeveel sponsormunten ontvang je bij Poiesz?

  • Wekelijkse Super Jeugd Sponsor Aanbieding: 10
  • Wekelijkse Jeugd Sponsor Aanbiedingen: 5
  • Speciale bakkerijaanbieding (vrijdag-zondag): 5
  • Sponsorproduct dat niet in de aanbieding is: 1
  • Bij elke 10 euro aan boodschappen: 1

Stem op Asser Boys G-voetbal bij de Sportverkiezingen Assen 2014

Op maandagavond 2 februari 2015 vinden de Sportverkiezingen Assen 2014 plaats in Theater De Nieuwe Kolk. Op deze dag zet Assen sporters in het zonnetje die een bijzondere sportprestatie hebben geleverd.

In de categorie G-sporter/ploeg is het Asser Boys G-voetbal genomineerd. Wat Asser Boys en
het G-voetbal/Topkids in 2014 hebben gedaan voor de sporters met een beperking, was geweldig. Nadat begin 2014 nieuwe koers was ingezet en in de zomer de accommodatie op een geweldige wijze is aangepast, liep het aantal leden snel op. Het afgelopen jaar werd bekroond met enkele kampioenschappen voor de Topkids en het eerste G-voetbal team. Daar waar plezier en sporten voor iedereen voorop staat, zijn ook kampioenschappen haalbaar.

Lees het volledige artikel, en brengt je stem uit via de website.

Informeer ook familie, vrienden en kennissen en laat die ook stemmen. Dank voor je stem!!

Topkids zaalvoetbaltoernooi op 31 januari 2015 in Smilde

Op zaterdag 31 januari 2015 organiseert de Topkids haar jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi in de sporthal De Smelte (Boerenlaan 7) in Smilde. Het is al weer de 6de editie. Het toernooi begint om 13.30 uur en is rond 17.30 uur afgelopen. Het toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door Autoschade Bazuin te Beilen.

Er wordt gespeeld in twee poules. De deelnemende verenigingen zijn: ONR Roden, Kids United (twee teams), Happy Kids (twee teams), vv Drachten (twee teams), HH'97 (twee teams) en de Topkids (twee teams).

Het is een mooie gelegenheid om onze jeugdige sporters met een beperking bezig te zien bij het zaalvoetbal. Het enthousiasme wat er wordt getoond, maar met name ook het respect voor elkaar, kan een voorbeeld zijn voor vele andere sporters.

Bekijk hier  de poule-indeling (categorie) en het wedstrijdschema.

Het 6e digitale clubblad seizoen 2014-2015

Het 6e digitale is verstuurd naar alle leden. Om het clubblad te downloaden klik je hier. Het aanmelden voor het digitale clubblad is hier mogelijk. 

Er bestaat nog steeds de intentie om het clubblad te vernieuwen. Daar is extra hulp voor nodig!!.
Ge√Įnteresseerden kunnen zich melden via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Toneelvereniging speelt "IESVERIENING KRAS KRAS"

Toneelvereniging de Vrije Trappers speelt op 28 februari 2015 de uitvoering "IESVERIENING Kris Kras", geschreven door Harm Dijkstra. Het is een stuk vol met humor dat zich afspeelt in de ouderwetse kantine van IJsvereniging Kris Kras.

Als op zekere dag de eigenaar van de grond van de ijsbaan deze van de een op de andere dag wil verkopen, ziet het er slecht uit voor de ijsvereniging. Of zullen de verstoorde verhoudingen weer hersteld worden? Vast wel, want wat is nu een dorp zonder ijsvereniging.


Lees meer informatie in de Flyer "IESVERIENING KRIS KRAS"

Informatieavond met Asser Boys op reis in 2015

Na het succes van de afgelopen twee jaren organiseren we in 2015 opnieuw een meerdaagse reis. Dit keer gaan we richting Duitsland en Oostenrijk. We brengen o.a. een bezoek aan Salzburg, het Adelaarsnest van Hitler, Chiemsee en aan de Grossglockner. Tevens bezoeken we Munchen en Dachau.

De reis staat gepland van 1 mei tot en met 5 mei 2015.
Er zijn nog enkele stoelen vrij in de bus, heb je belangstelling neem dan contact op met  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. f bel 0592 -331353 of komt naar de informatieavond op woensdag 14 januari 2015, aanvang 20.00 uur in de Oase.

Asser Boys sluit 2014 af met oliebollen

Net als de voorgaande jaren bakte Asser Boys ook eind 2014 weer oliebollen. Op maandag 29 december kon men bij het oliebollen toernooi al genieten van de heerlijke oliebollen van Asser Boys. De grote verkoop was op woensdag 31 december.

Vanaf 06.00 uur ‚Äôs ochtends werd er al gebakken, waarbij er ook een nieuwe ‚Äėkok‚Äô was aangesteld. Gedurende de dag werden er 2.200 oliebollen verkocht, deels via bestellingen en deels via de vrije verkoop. En ze smaakten weer heerlijk.

Klik hier voor het volledige artikel.

Geslaagde kerstkaarten actie levert 2.000 euro op

Met de kerstdagen en jaarwisseling is het zeer gebruikelijk om elkaar de beste wensen te geven.
Hier heeft onze jeugdcoördinator Elso Bos slim op ingespeeld, door een kerstkaarten actie te organiseren. En dat was een groot succes. De actie heeft 2.000 euro opgebracht, dat wordt besteed aan de kleding van onze jeugdspelers.

De jeugd kreeg de opdracht om zoveel mogelijk kerstkaarten te verkopen. Ook de 'oudere jeugd'
(w.o. Albert Meek en Gerrit Hazeveld) heeft zeer goed zijn best gedaan. De topverkopers waren Jarno Bonnen, Sven Thomas Meek en Daan Vermaazen. Zij krijgen een leuke attentie.

Het bestuur bedankt iedereen voor deze geweldige bijdrage en wenst iedereen fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2015.

MSP

kika
kika