Geslaagde open dag Asser Boys


Op zondag 28 augustus 2011 hield Asser Boys haar eerste open dag als opening van het nieuwe voetbalseizoen 2011-2012. Het weer was, zoals ondertussen bekend van deze zomer, niet zonnig maar bewolkt met af en toe een buitje. Toch wist iedereen zich goed te vermaken, waarbij de nieuwe overkapping goed werd gewaardeerd.
 
Na de opening, werden de eerste elftallen van de dames en heren gepresenteerd. De speelsters, spelers en staf kwamen onder applaus het veld op. Nadat de trainer van de dames, Bertus Speelman, was toegezongen door het publiek voor zijn 50-ste verjaardag, werden Bertus en de nieuwe hoofdtrainer Hemmo de Wal gevraagd naar hun verwachtingen voor het nieuwe seizoen. Het belooft een interessant seizoen te gaan worden.
 
Vervolgens was het de beurt aan alle andere teams om te laten zien wat ze in huis hebben. Trainingen, wedstrijden en penalty schieten werden afgehandeld op verschillende veldjes. Ondertussen was de jeugd aan het genieten van de springkussens, wat eindigde in een zeepbaan. Marvin Bodde kreeg een beker uitgereikt als minst gepasseerde jeugdkeeper van het vorige seizoen. Het hoogtepunt van de open dag was de bekerwedstrijd van het eerste tegen SVZ. Het werd een ruime overwinning, waardoor Asser Boys doorgaat voor de volgende ronde.
 
De innerlijke mens werd ook goed verzorgd. Als comsumpties maar één euro kosten, wordt daar dankbaar gebruik van gemaakt. De hamburgers en worstjes moesten regelmatig worden aangevuld. Ook de verkoop van kleding en met name de ballen, was een succes.
 
De eerste versie van de open dag was een geslaagd evenement. Zeker voor herhaling vatbaar. Het bestuur bedankt alle betrokkenen voor hun inzet.

Unit4 Multivers

KiKa