Kampioenschap F2

Op zaterdag 27 mei is Asser Boys F2 kampioen geworden. Na een slecht begin van de competitie, een nederlaag en een gelijkspel in de eerste 2 wedstrijden, moest het team 5 punten achterstand inhalen op de grote concurrent Achilles F4. In de volgende 7 wedstrijden werden, door een top-inzet, 21 punten behaald en de concurrent werd in een bijzonder goede wedstrijd met heel veel publiek (mede omdat Achilles al kampioen dacht te kunnen worden) overtuigend met 5-3 verslagen...

Daardoor kwam het aan op de laatste wedstrijd: Asser Boys F2 moest in de laatste wedstrijd van het seizoen echter wel 6 doelpunten goed maken op Achilles F4, qua punten was het al gelijk. Na een super begin, binnen 5 minuten 3 doelpunten stokte de productie, bij de rust 4-0 en uiteindelijk na veel onderbrekingen door allerlei kleine blessures (toch de spanning en de vermoeidheid??) was het 9-0. We wisten niet wat de stand was bij Achilles, maar die mocht op basis van de 9-0 overwinning, niet met meer dan 3 doelpunten verschil winnen. De wedstrijden van zowel Asser Boys als Achilles waren gelijktijdig begonnen: na onze wedstrijd was echter de uitslag bij Achilles alleen als tussenstand bekend 4-1 (en dat zou precies genoeg zijn voor Asser Boys om kampioen te worden). Na ruim een kwartier, de jongens waren al gedoucht en ontzettend nieuwsgierig naar de uitslag van Achilles, kwam het bevrijdende telefoontje, de uitslag was 4-1 gebleven en we waren kampioen, een geweldige ontlading volgde!

Na een super inhaalrace op Achilles, met steeds beter voetbal van de jongens, toch nog kampioen. En op het laatste deel van de competitie de beste ploeg, 8 overwinningen achter elkaar en doelcijfers 50 voor en 14 tegen! Uiteindelijk bleek dat we samen met Achilles kampioen geworden zijn, omdat punten en doelsaldo precies gelijk waren en de regel dat het hoogste aantal voor doelpunten (voordeel voor Asser Boys) bij deze F-jes niet geldt! Dus bij beide teams feest (Achilles gefeliciteerd!). 

Een super seizoen kwam daarmee voor deze jongens ten einde! En daarnaast was het bij Asser Boys een goed jaar voor de F`junioren, zowel voor F1, F2 en F3 kampioenschappen!

F2 Kampioen 2011

Het team bestaat uit: Jordi Antonov, Jarno Bonnen, Christian Hensen,Cerillo Haurissa, Martin Schenkel,Wesley Rombout, Jason Jan Ogienowiji, Wouter Kors en Frank Krabbendam.

Unit4 Multivers

KiKa