Ouders, familie, vrienden en leden zelf: let op bij afgelastingen!!!

Ons is gebleken dat er misverstanden bestaan over het niet doorgaan van wedstrijden zonder dat men dat weet: “De wedstrijd stond toch in het clubblad”.

Het clubblad komt één keer in de twee weken uit en geeft de informatie die op dat moment bekend is. Voordat de wedstrijd echt begint, kan er nog van alles wijzigen. Dat lees je dan niet in het clubblad.

Het niet doorgaan van een wedstrijd kan allerlei oorzaken hebben, zoals het niet kunnen komen van de tegenstander of van onze eigen team, verandering van tijdstip of afgelasting door weersomstandigheden.

Deze afgelastingen of verplaatsingen van wedstrijden kunnen we niet in het clubblad vermelden. Deze actualiteit vind je op teletekst van TV Drenthe op pagina 323.

Wij raden dan ook een ieder aan, om misverstanden te voorkomen, regelmatig op bovenstaande pagina van TV Drenthe te kijken. Dan komt je niet voor verrassingen te staan.

Raadpleeg dus altijd op zaterdagmorgen en zondagmorgen, voor je vertrekt, pagina 323 van TV Drenthe of alles nog doorgaat!!!

Je kunt teletekst ook opvragen via de website www.asserboys.nl

Bestuur v.v. Asser Boys


KiKa