Van de Supportersvereniging: Activiteiten December

29 oktober 2011: Dropping

Opgave voor deze avond kan op de volgende wijze:

  • Via de Opgave-lijst, in de hal van de kantine, die op het prikbord hangt
  • Telefonisch naar Sien; 06-20 60 04 28 (Graag alleen bellen tussen 18.00 en 19.00 uur)
  • Via de mail, naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We willen graag dat iedereen die zich heeft opgeeft zich meldt tussen 19.00 en 19.30 uur. Onder het genot van een kop koffie, thee, of i.d. weten we dan of iedereen er is. Hierna worden de groepen ingedeeld/geloot, wie wanneer vertrekt.

De eerste groep vertrekt, om ± 19.45/20.00 uur en iedere groep wordt verwacht om uiterlijk 23.00 uur terug te zijn in de kantine, waar bij terugkomst een heerlijk kop snert op jullie staat te wachten. Na afloop kan er nog even nagezeten worden, om o.a. over deze dropping na te praten en kunnen de beentjes nog even weer los gedanst worden.

3 December 2011: Sinterklaasfeest

Op 3 December a.s. Wordt bij Asser Boys weer het traditionele Sinterklaasfeest gehouden. Over de aanvang en het verdere verloop hiervan, worden jullie t.z.t. op de hoogte gebracht, via het clubblad, Teletext-pagina 323 van TV Drenthe en/of via de website.

Het Sinterklaasfeest is alleen voor kinderen van 1 t/m 7 jaar.

Uit het grote Sinterklaas-Kado-Boek van INTERTOYS mogen jullie een kado uitzoeken tot € 15,00. Bij de opgave, die je in een gesloten envelop doet, dien je € 5,00 eigen bijdrage te doen, incl. je naam, leeftijd en het plaatje uit het INTERTOYS-boek. Deze envelop kun je deponeren in de BLAUWE postbusvan de Supportersvereniging die in de hal van de kantine hangt.

In één van de volgende clubbladen etc. wordt bekend gemaakt hoe laat dit feest begint.

17 December 2011: Kerstbingo

Ook een traditie bij Asser Boys is de Kerstbingo, die ook dit jaar weer wordt gehouden, in de kantine van Asser Boys. Voor meer informatie kun je altijd even contact opnemen met Sien de Jonge. Elders in deze aankondigingen staat wel hoe je haar kunt bereiken.

Namens het Bestuur van de
Supportersverening Asser Boys.


KiKa