Theatervoorstelling voor sportclubs in Assen

Wat zeg je vlak voor een spannende wedstrijd tegen je sporters? Wat doe je als de training voor geen meter loopt? En hoe ga je om met blèrende ouders langs de kant?

Over dit soort thema’s gaat de theatervoorstelling voor sportclubs ‘Wel winnen, hè!’. Vanwege groot succes haalt de gemeente Assen deze voorstelling opnieuw naar Assen. De aankomende voorstelling vindt plaats op donderdag 3 november 2011 in theater de Schalm. Reserveer snel uw plaats, want het aantal stoelen is beperkt!


De theatervoorstelling gaat over het effectief begeleiden van jeugdsporters en is bedoeld voor trainers en coaches in de sport. En voor bestuurs- en commissieleden, die bij hun sportclub een cultuur willen neerzetten waarin prestaties verbeteren, het aantal afhakers terugloopt, het aantal vrijwilligers juist toeneemt en ook sportiviteit en respect toenemen.

Het verhaal dat deze avond wordt gebracht, is gestoeld op praktijk- ervaringen van topcoaches en onderbouwd met jarenlang wetenschappelijk onderzoek!

Met onder andere Bas Grevelink (Comedy Train / musical Joseph) en Ewald van Kouwen (initiatiefnemer van de beweging Positief Coachen).
Inloop vanaf 19.30 uur, de voorstelling duurt van 20.00 tot 21.30 uur (zonder pauze).

De gemeente Assen biedt u deze theatervoorstelling aan, waardoor de toegang gratis is (normale prijs € 20). Mits u van te voren een plaats in het theater reserveert via: www.positiefcoachen.nl/assen. Let op: vol is vol!
Kijk voor de bereikbaarheid van de theaterzaal op www.ico-kunstencentrum.nl.

< einde >KiKa