In memoriam Bram Greving

Op vrijdag 9 mei 2014 is Bram Greving overleden. Hij is 80 jaar geworden en was 67 jaar lid van Asser Boys.

Voor zijn verdienste bij Asser Boys is Bram benoemd tot erelid. Bij vele werkzaamheden waar vrijwilligers voor benodigd waren, was Bram te vinden. Van het opbouwen van tribunes op de TT-baan, het organiseren van jubilea, het schoonmaken van de wcโ€™s op de TT-campings tot aan koffie schenken in de rust van de thuiswedstrijden van het eerste.

Voor Bram was Asser Boys zeer belangrijk. Altijd betrokken en helpen daar waar het kon. Met name zijn uitermate positieve instelling had ook een positieve invloed op de leden van Asser Boys. Zelfs bij zijn afscheid dacht hij aan Asser Boys. Geen extra kosten maken voor een advertentie in de krant of bloemen bij de kist. Wel graag de Asser Boys vlag op de kist.

Bram is opgebaard in het uitvaartcentrum van Uitvaartverzorging Midden โ€“ Drenthe, Pottenbakkerstraat 48 te Assen, waar gelegenheid is om de familie te condoleren en het register te tekenen op woensdag 14 mei van 19.00 uur tot 20.00 uur.

Op donderdag 15 mei wordt om 10.00 uur afscheid genomen van Bram in de Berkenzaal van crematorium De Boskamp, Boskamp 5 te Assen. Na afloop is er gelegenheid tot condoleren.

Wij wensen de familie veel sterkte toe met het verwerken van dit verlies.

Namens alle leden en supporters van Asser Boys,
het bestuur.


KiKa