OPROEP EXTRA LEDEN VERGADERING OP WOENSDAG 3 SEPTEMBER OVER HET G VOETBAL

Het afgelopen seizoen heeft het bestuur veel problemen gekend met de leiding en een aantal spelers van de senioren G afdeling. Ondanks vele gesprekken heeft dat niet geleid tot een oplossing. De leiding van het senioren G voetbal heeft per eind mei bedankt als lid van Asser Boys. Tevens heeft een aantal spelers van het G elftal bedankt.

Met name de afgelopen drie maanden, ook de periode daarvoor, wordt het bestuur in zijn algemeenheid, maar ook inividuele bestuursleden in het bijzonder, op ernstige wijze geïntimideerd en zelfs bedreigd. Tevens wordt de vereniging Asser Boys in haar algemeenheid, op ernstige wijze door de vertrokken groep in diskrediet gebracht. Binnen het bestuur lopen de spanningen zodanig op, dat dit een gevaar vormt voor de eenheid in het bestuur.

Het bestuur overweegt maatregelen te nemen. Dit willen we niet doen zonder goedkeuring van de algemene leden vergadering. Ik verzoek u allen dan ook dringend, om deze vergadering bij te wonen.

De extra algemene leden vergadering vindt plaats op woensdag 3 september 2014 om 20.00 uur in de kantine van Asser Boys.

Namens het bestuur,
Jan Puper, voorzitter


KiKa