Nederlandse Techniek Kampioenschappen 2014 bij ACV Assen

Doe jij mee aan de Nederlandse Techniek Kampioenschappen-voetbal die op 17 Oktober 2014 bij vv ACV in Assen worden georganiseerd.

Wel 120 voetbalclubs verspreid door heel Nederland doen hier ook aan mee! Het is dan ook het
grootste jeugdvoetbalkampioenschap van Nederland.

Leer de voetbaltechniek van René Meulensteen die dit dagelijks aanleert bij beroepsspelers en dit ook deed met Robin van Persie, Christiano Ronaldo en Wayne Rooney. Alle jongens én meisjes van 6 tot en met 14 jaar zijn tussen 09.00 – 15.30 uur welkom en worden getraind door Sportpartners/Rene Meulensteen opgeleidde (eigen club) trainers maar onder auspiciën van Sportpartners. Deze heerlijke voetbaltechniek wordt op eenvoudige wijze in circuitvormen aangeboden en afgewisseld met kleine partijspelen.
Het is voor ieder niveau, jongens en meisjes maar ook voor vriendjes en vriendinnetjes.

Het is een fantastische voetbaldag met héél, héél veel voetbalcadeaus die je mee naar huis mag nemen want bij ons is iedereen direct al een winnaar.

Zo krijg je een voetbal mee naar huis, een supermooi azuurblauw voetbalshirt én een speciaal ontworpen medaille + het jeugdvoetbalmagazine GOAL.
Maar ook een computerprogramma waarmee jij je eigen voetbaltrainingen kunt maken én spelen + een Moves&Skill-diploma als bewijs van deelname.
Als klap op de vuurpijl beoordelen we iedere deelnemer op zijn of haar voetbalkwaliteiten middels het Individueel Prestatie Rapport (IPR).
Zo worden je vorderingen inzichtelijk.

Voor de lunch hoef je ook al niets mee te nemen want die wordt tussen 12.00 uur en 13.00 uur gratis aangeboden.

Boven al deze extra’s krijgt de deelnemende club van Sportpartners een gratis techniek-voetbalopleiding aangeboden voor al haar trainers.
Dus een theorie én praktijkopleiding, inclusief een trainersdiploma én een herkenbare outfit voor alle clubtrainers die bij dit kampioenschap op de velden staan.

Alle locatiewinnaars in haar/zijn categorie worden door Sportpartners uitgenodigd om kosteloos op 26 oktober 2014 naar de grote landelijke finaledag op het NSC. Papendal te komen.
Daar strijden zij om de titel ‘wie is de beste techniekspeler van Nederland”.

Dus: train, speel en gedraag je als een fijne voetballer op het Nederlandse Techniek Kampioenschap-voetbal bij ons op de club/vereniging.

Voor alle relevante informatie. kijk op http://www.sportpartners.nl/of op http://www.moves-skills.nl/ 

Wij zien je graag verschijnen!


KiKa