Aanvangstijden bekend voor Spooktocht op 3 november

Op zaterdag 3 november 2018 vindt de spooktocht plaats. Vanuit de kantine van Asser Boys wordt er gestart op de volgende tijdstippen:

Aanvang     Groep

18.30 uur   JO09
18.45 uur   Cindy Joling en Ronny Drenth
18.55 uur   JO11
19.00 uur   JO13
19.15 uur   The Pioneers Aspiranten
19.25 uur   Topkids + G team
19.35 uur   JO15
19.40 uur   JO17
19.50 uur   The Pioneers Senioren en Junioren
19.55 uur   Dames 1

Alvast iedereen heel veel spanning toegewenst.

Herinnering: Geef je op voor de Spooktocht

Op zaterdag 3 november 2018 organiseren Asser Boys en The Pioneers een spooktocht. Net als voorgaande jaren wordt het weer een griezelige avond.

Alle leden van Asser Boys en The Pioneers mogen zich inschrijven. Per aangemeld lid mag er ook een introducé worden meegenomen. De kosten zijn 3 euro per persoon. Hiervoor krijg je een consumptie en een snack na afloop.

Durf jij het aan?  Geef je op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  De inschrijving sluit op 29 oktober. Vanaf 31 oktober weet je hoe laat je wordt verwacht. 

Balsponsor Asser Boys 1 - Germanicus 1: Box 14

Voor de thuiswedstrijd van ons eerste op zondag 28 oktober 2018 tegen Germanicus 1, heeft Box 14 de wedstrijdbal aangeboden.

We zijn de sponsor zeer dankbaar. Kijk bij Sponsoren in de menu balk voor een totaaloverzicht van de balsponsoren voor het seizoen 2018-2019. Het overzicht staat onderaan.

In memoriam Roel Bijlsma

Op maandag 15 oktober 2018 is Roel Bijlsma overleden.

Roel is 61 jaar geworden. In 2017 was Roel 50 jaar lid van Asser Boys. Hij woonde al langere tijd in Zevenhuizen, maar is altijd lid gebleven. Begin 2018 was hij op de Algemene Leden Vergadering om zijn 50 jarig jubileum te vieren. Zijn foto is toen toegevoegd aan de fotogalerij.

Op zaterdag 20 oktober om 14.00 uur wordt afscheid genomen van Roel Bijlsma in het crematorium de Boskamp in Assen. Na de plechtigheid is er gelegenheid om de familie te condoleren.

Wij wensen de familie veel sterkte toe met het verwerken van dit verlies.

Namens alle leden en vrienden van Asser Boys,
Het Bestuur.

Klik hier voor de overlijdensadvertentie van Roel Bijlsma uit de Asser Courant.

Advertentie Rabo Escape Game for kids

Altijd al een keer de kluis willen kraken? Nu heb je de kans om het al vroeg te leren. 

Alle kinderen van 6 t/m 12 jaar zijn welkom op zaterdag 27 oktober 2018 van 10.00 tot 17.00 uur bij de Rabobank, vestiging Neptunusplein 2 in Assen. Je kunt je inschrijven tot 25 oktober, maar vol is vol.

Klik hier voor de grote poster.

Klik hier voor extra informatie en om je aan te melden. 

Dankbetuiging Roy van Solkema

Wij hebben ervaren hoe velen hebben meegeleefd na het overlijden van onze zoon en broer 

Roy van Solkema

Ieder op zijn/haar eigen wijze: Lieve woorden, een knuffel, bloemen, vele kaarten, telefoontjes, praktische hulp of een luisterend oor. Wij danken iedereen voor de overweldigende hoeveelheid belangstelling die wij mochten ontvangen.

Dit heeft het afscheid van Roy voor ons bijzonder gemaakt.

Liefs, Harold, Erma en Marin van Solkema

Klik hier voor de dankbetuiging.

Dank voor het medeleven bij het tragisch ongeval

Het tragisch ongeval op woensdag 19 september 2018 is de meest trieste gebeurtenis in de geschiedenis van Asser Boys en heeft velen, diep en diep, geraakt.

We weten niet of we alles goed hebben gedaan, maar we hebben in ieder geval als vereniging ons uiterste best gedaan om, ondanks de zware omstandigheden, alles een plaats te geven en iedereen zo goed mogelijk te helpen en te begeleiden. Zonder de hulp en de steun van velen was dat onmogelijk geweest. We zijn dankbaar en trots op jullie.

Honderden steunbetuigingen hebben we ontvangen, onder meer van de gemeente Assen, van de buren, van diverse verenigingen uit Assen en wijde omgeving, de KNVB, van instellingen, van leden, van vrienden en bekenden, en ook van heel velen die hier niet genoemd zijn. Het was overweldigend.

Een zeer groot woord van dank gaat ook uit naar de hulpverleningsdiensten voor hun zware taak, en naar de pers die zich op een juiste manier heeft gepresenteerd.

Wij wensen de families van de jongens alle sterkte toe voor de toekomst en we hopen dat iedereen het een plekje kan geven.

Het bestuur

Balsponsor Asser Boys 1 - Dedemsvaart 1: Snack en Broodjeshuis Jongman

Voor de thuiswedstrijd van ons eerste op zondag 14 oktober 2018 tegen Dedemsvaart 1, heeft Snack en Broodjeshuis Jongman de wedstrijdbal aangeboden.

Bij de eerste thuiswedstrijd op 30 september 2018 tegen Valthermond heeft Thuiskapster Andrea Lammers de wedstrijdbal aangeboden. 

We zijn de sponsors zeer dankbaar. Kijk bij Sponsoren in de menu balk voor een totaaloverzicht van de balsponsoren voor het seizoen 2018-2019. Het overzicht staat onderaan.

Spooktocht Asser Boys op zaterdag 3 november 2018

Op zaterdag 3 november 2018 organiseren Asser Boys en The Pioneers een spooktocht. Net als voorgaande jaren wordt het weer een griezelige avond.

Alle leden van Asser Boys en The Pioneers mogen zich inschrijven. Per aangemeld lid mag er ook een introducé worden meegenomen. De kosten zijn 3 euro per persoon. Hiervoor krijg je een consumptie en een snack na afloop.

Durf jij het aan?  Geef je op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  De inschrijving sluit op 29 oktober. Vanaf 31 oktober weet je hoe laat je wordt verwacht. 

Update teamfoto's 2017-2018

Ook dit seizoen heeft Johan de Jonge alweer vele teams van Asser Boys op de foto gezet. Bekijk bijvoorbeeld de teamfoto's van Asser Boys G2 en Asser Boys VR3.

De komende weken gaat Johan verder met het nemen van teamfoto's. Bekijk hieronder het schema voor zaterdag 28 oktober, zondag 29 oktober en zondag 5 november.

Zaterdag 28 oktober      Zondag 29 oktober  
Asser Boys JO17-1 ± 13:45 uur   Asser Boys 1 ± 12:30 uur
Asser Boys VR2 ± 09:20 uur      
Asser Boys JO11-2 ± 11:50 uur   Zondag 5 november  
Asser Boys JO19-1 ± 13:30 uur    Asser Boys 2 ± 09:45 uur
         

Wegens Johan de Jonge zijn planning kan hier niet meer in verschoven worden. Wij verzoeken de hierboven genoemde teams dan ook om op de aangegeven data rekening te houden met het nemen van een teamfoto voorafgaand aan de wedstrijd (dus zoveel mogelijk alle spelers, trainer(s), leider(s) etc. aanwezig).

Tot slot verzoeken wij de teams die nog niet op de foto zijn gezet om zelf voor een teamfoto te zorgen en deze te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wegens tijdsgebrek lukt het Johan de Jonge helaas niet meer om alle teams te fotograferen.

Foto op spelerspas voor 1 november 2017 aanpassen

De foto op de spelerspas kan tegenwoordig zelf worden gemaakt en geplaatst op de digitale spelerspas. Dit kan nog tot 1 november 2017. Daarna kan het de rest van dit seizoen niet meer.

Dus mocht je dat nog niet hebben gedaan, wees dan snel. Zoals eerder aangegeven moet het wel een goed herkenbare foto van jezelf zijn.

Dit geldt voor alle voetballers, zowel zaal als veld, vanaf de leeftijdscategorie van Onder12 en ouder.

36e editie Oliebollentoernooi

Hoewel het vandaag (zondag 15 oktober, red.) nog een heerlijke warme dag was, hebben we voor jullie alweer een datum om te noteren in de agenda!

Op vrijdag 29 december 2017 wordt het Oliebollentoernooi namelijk weer georganiseerd. En wel voor het 36e jaar op rij. In 1981 werd het Oliebollentoernooi bij Asser Boys voor het eerst gehouden en nu, 36 jaar later, is het een ingeburgerde traditie bij Asser Boys geworden. Om 9.00 trapt de jeugd af en om 18:00 trappen de senioren af.

Bekijk hier alvast de flyer.

Nadere informatie volgt, dus houd de website en teletekst goed in de gaten!

Stem op Harm en Henk bij Clubheld 2017

Harm van Solkema en Henk Veen zijn in de race voor Clubheld 2017. Hiermee kunnen zij 10.000 euro gaan winnen voor Asser Boys.

We hoeven niet uit te leggen waarom Harm en Henk hieraan mee doen. Steun ze door op hen te stemmen. Dat kan tot en met 31 oktober 2017.

Stem op Harm of stem op Henk. Vul vervolgens je postcode in en zoek op vereniging door "asser" in te tikken. Maak een keuze voor Harm of Henk. Vul je gegevens verder in en een emailadres. Je krijgt vervolgens een bevestigingsemail waarmee je de stem echt uitbrengt. Je mag per emailadres maar 1 stem uitbrengen.

Voor meer informatie zie: www.clubheld2017.nl Klik hier voor de tussenstand. Kies voor gemeente Assen.

Balsponsor Asser Boys 1 - Forward GSAVV 1: Café de Witte Bal

Voor de thuiswedstrijd van ons eerste op zondag 8 oktober 2017 tegen Forward GSAVV, heeft Café de Witte Bal de wedstrijdbal aangeboden.

We zijn de sponsor zeer dankbaar. Kijk bij Sponsoren in de menu balk voor een totaaloverzicht van de balsponsoren voor het seizoen 2017-2018. Het overzicht staat onderaan.

Voorlichtingbijeenkomst AED op 27 oktober 2016

Herinnering

Bij veel Asser sportverenigingen, in sporthallen, maar ook in openbare gebouwen en winkels hangt tegenwoordig een AED, ofwel Automatische Externe Defibrillator.

Natuurlijk zijn er bij de sportverenigingen mensen die een opleiding hebben gehad voor het gebruiken van een AED/reanimatie.  

Wij kregen ook signalen dat er veel vrijwilligers bij de sportclubs zijn die geen opleiding hebben voor het gebruik van een AED, maar in geval van nood toch wel graag zouden willen weten hoe zo’n apparaat nou werkt. Hoe kun je handelen in noodsituaties, kun je wel alvast beginnen met hulpverlening, hoe alarmeer je. Enz.

Daarom bieden wij vanuit AssenBeweegt!/Vaart welzijn een voorlichtingsbijeenkomst aan. Deelname hieraan is gratis voor vrijwilligers van de Asser sportverenigingen. Eventuele consumpties zijn wel voor eigen rekening.

De voorlichting is op 27 oktober as. om 19.00 uur, duurt ongeveer een uur en vindt plaats in de kantine van vv Asser Boys, Lonerstraat 100A. Bij veel belangstelling is er een 2e voorlichting om 20.30 uur.

Opgave van te voren is wel verplicht en kan via: www.assenbeweegt.nl/agenda/voorlichting-aed 

In de flyer (klik hier) vindt u nadere informatie.

NB.: De voorlichting is geen reanimatie/AED-opleiding. Er wordt een demonstratie gegeven, niet geoefend!

 

Balsponsor thuiswedstrijd 1ste: Thuiskapster Andrea Lammers

Voor de thuiswedstrijd van ons eerste tegen Sleen heeft Thuiskapster Andrea Lammersde wedstrijdbal aangeboden.

In het seizoen 2016 – 2017 zijn de wedstrijdballen voor de thuiswedstrijden van Asser Boys 1 aangeboden door de volgende sponsoren:

Datum                                            Tegenstander                                Sponsor                                                      
4 sep 2016  SVV ’04 Intersport Vanderveen
25 sep 2016 Titan Drenten’s Hout- en constructiebedrijf
2 okt 2016 Musselkanaal Autoschadebedrijf Poepe
16 okt 2016 Sleen  Thuiskapster Andrea Lammers
6 nov 2016 Twedo Café De Witte Bal
27 nov 2016 Dalen Klok Bouwmaterialen
11 dec 2016 Stadskanaal van Solkema catering
5 febr 2017 Zwartemeer Larix Hoveniers
12 febr 2017 Bargeres Zeevishandel Otto Nijboer
19 maart 2017 CEC Financieel Gezond
2 april 2017 Fc Ter Apel ‘96 Alberts Schilderwerken
23 april 2017  Gieten Snack en Broodjeshuis Jongman
7 mei 2017 LEO (Loon) Qilo groente en fruit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze hartelijke dank hiervoor!!

Rabobank Clubkascampagne 2016

Het is weer zover! De Rabobank Clubkascampagne is begonnen. Vanaf dinsdag 4 oktober tot en met maandag 17 oktober kunnen de leden van de Rabobank stemmen. Ook Asser Boys doet dit jaar weer mee. Het bestedingsdoel voor dit jaar is het opstarten van diverse projecten voor onze jeugd over het gehandicaptenvoetbal (geestelijk en/of lichamelijk) en het omgaan met deze doelgroep, zodat zij integreren kunnen binnen g-voetbal en topkids, bijv als scheidsrechter, helpen bij trainen, wedstrijden etc. 

Over de Rabobank Clubkas Campagne

Rabobank Assen en Noord-Drenthe draagt het verenigingsleven een warm hart toe door ook dit jaar weer de Rabobank Clubkascampagne te organiseren. Deze campagne vervangt de kleinere sponsoraanvragen van verenigingen en stichtingen.

De basisgedachte van de campagne is dat leden van Rabobank Assen en Noord-Drenthe inspraak krijgen op de verdeling van een gedeelte van de winst van de bank. Deze winst vloeit zo terug naar het lokale verenigingsleven. Leden van Rabobank Assen en Noord-Drenthe kunnen hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te hoger de financiële bijdrage.

Lees meer

Jeugdspelers in actie rondom Asser Boys 1 - Sleen 1

Op zondag 16 oktober om 14:00 treedt Asser Boys 1 aan tegen Sleen 1. Voor deze wedstrijd aan zullen er twee voorwedstrijden op het programma staan.
 
Asser Boys JO-09-1 - Sleen JO-09-1 aanvang 12.30 uur
Asser Boys JO-11-1 - Sleen JO-11-1 aanvang 12.30 uur
 
Vervolgens zullen de jeugdspelers samen met de 1e selectie spelers aan de hand het veld betreden (Champions league in Assen-Oost!). In de pauze zullen alle jeugdspelers een penalty schieten op de keepers van de 1e teams!

Sleen heeft dit initiatief omarmd en zal met 3 teams in een grote bus stappen om aan te treden tegen de teams van Asser Boys. Mooi dat Sleen dit zo heeft opgepakt!
 
Dus hierbij een uitnodiging aan iedereen om onze teams aan te komen moedigen op zondag 16 oktober en er een onvergetelijke voetbaldag van te maken!!!

ALV najaar op vrijdag 27 november 2015

Op vrijdag 27 november 2015 vindt de Algemene Leden Vergadering van het najaar plaats. Het bestuur zal uitleg geven over de stand van zaken van verschillende activiteiten én van de financiën. Zet deze datum dus alvast in de agenda.

Zoals gebruikelijk zal onze voorzitter Jan Puper, op zijn geheel eigen wijze, de vergadering voorzitten. Maar jullie krijgen ook ruimschoots de kans om vragen te stellen en jullie mening te geven.
En die hoort het bestuur graag. Dus komt allen naar de ALV in de kantine van Asser Boys op vrijdag 27 november om 20.00 uur. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd.

Kantine gesloten op dinsdag 4 november a.s.

Op dinsdagavond 4 november is de kantine voor iedereen gesloten. Op deze avond vindt er een voorlichtingsavond plaats van de brandweer Assen voor de bewoners van Amelterhout. Dit naar aanleiding van de commotie die er is ontstaan over het optreden van de brandweer bij de brand
van afgelopen zaterdag.

Er kunnen op deze avond geen auto’s geparkeerd worden bij de kantine. Tevens het verzoek om voor de trainingen alleen gebruik te maken van de achteringang.

De leiders worden verzocht om alle spelers en begeleiders hierover in te lichten.

LOTING districtsbeker: Asser Boys naar vv Weerdinge

Op het districtsbureau van de KNVB vond maandagmiddag de loting van de tweede knock out ronde van de districtsbeker Noord plaats.

Asser Boys  speelt in de volgende ronde van de districtsbeker een uitwedstrijd tegen Weerdinge. De wedstrijd wordt gespeeld op zondag 16 november (datum onder voorbehoud).

Weerdinge speelt dit seizoen in de vierde klasse D. Daarin staat de ploeg van de trainers Erwin van Oosten en Rob Brookman op de 7e plaats. Afgelopen weekend speelde Weerdinge thuis 3-3 tegen KSC.

Wintertijd gaat in

In de nacht van zaterdag 25 oktober op zondag 26 oktober 2014 om 03:00 uur worden de klokken weer een uur achteruit gezet en maakt de zomertijd plaats voor de wintertijd.

Dit betekent dus dat je nachtrust met één uur wordt verlengd.

Kantine is op vrijdag 24 oktober gesloten vanwege een besloten bijeenkomst

Op vrijdag 24 oktober 2014 is vanaf 16.00 uur tot 20.00 uur de kantine gesloten. Er vindt dan de officiële opening plaats van de vernieuwde accommodatie. Wethouder Albert Smit zal de openingshandeling verrichten. Sponsoren en vrijwilligers die hebben bijgedragen, zijn uitgenodigd.

Kantine is op zaterdag 11 oktober gesloten vanwege een besloten bijeenkomst

Op zaterdag 11 oktober 2014 is vanaf 11.00 uur de kantine gesloten. Er vindt dan een besloten bijeenkomst plaats in het kader van de 95 jarig jubileum van Asser Boys. De genodigden van deze bijeenkomst, zijnde een reünie, zijn uiteraard welkom in de kantine. 

De geplande wedstrijden gaan gewoon door en de spelers en bezoekers kunnen aan de zijkant van de kantine een drankje kopen.

In memoriam Hilde van Urk

Op dinsdag kregen we het verschrikkelijke bericht dat op 46 jarige leeftijd Hilde van Urk, de moeder van Tim van Urk uit F1 en oud-leidster van F2, plotseling is overleden op maandag 6 oktober 2014.

Asser Boys heeft haar F-pupillen woensdagmiddag geïnformeerd over het overlijden van Hilde. In overleg met de F-pupillen en hun ouders zal worden bekeken hoe de komende periode stil wordt gestaan bij dit verlies.

Wij wensen Barry, de kinderen, de familie en vrienden heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

Namens alle leden en supporters van Asser Boys,

Het Bestuur.

ALV op 13 oktober 2014 in kader 95 jarig jubileum

Op maandag 13 oktober 2014 zal er een feestelijke algemene leden vergadering worden gehouden in de kantine van Asser Boys. Deze ALV staat in het teken van het 95 jarig jubileum van Asser Boys. Asser Boys is opgericht op 13 oktober 1919.

Aanvang. 20.00 uur. Je bent van harte welkom op deze ALV.

 

Afgelaste wedstrijden weekend 4 en 5 oktober 2014

Afgelast zaterdag 4 oktober 2014
Zuidlaren E5    -  Asser Boys E2 
TopKids JG 1   -  SJO/HH'97 JG1
Bargeres G2     - Asser Boys G1

Afgelast zondag 5 oktober 2014
Asser Boys 6  -  SVH 4

Nederlandse Techniek Kampioenschappen 2014 bij ACV Assen

Doe jij mee aan de Nederlandse Techniek Kampioenschappen-voetbal die op 17 Oktober 2014 bij vv ACV in Assen worden georganiseerd.

Wel 120 voetbalclubs verspreid door heel Nederland doen hier ook aan mee! Het is dan ook het
grootste jeugdvoetbalkampioenschap van Nederland.

Leer de voetbaltechniek van René Meulensteen die dit dagelijks aanleert bij beroepsspelers en dit ook deed met Robin van Persie, Christiano Ronaldo en Wayne Rooney. Alle jongens én meisjes van 6 tot en met 14 jaar zijn tussen 09.00 – 15.30 uur welkom en worden getraind door Sportpartners/Rene Meulensteen opgeleidde (eigen club) trainers maar onder auspiciën van Sportpartners. Deze heerlijke voetbaltechniek wordt op eenvoudige wijze in circuitvormen aangeboden en afgewisseld met kleine partijspelen.
Het is voor ieder niveau, jongens en meisjes maar ook voor vriendjes en vriendinnetjes.

Lees meer

3e digitale clubblad van seizoen 2013 - 2014

Het 3e digitale clubblad van seizoen 2013 - 2014 is verstuurd naar alle leden. Via deze link kunt u zich aanmelden voor het digitale clubblad. Om het clubblad te downloaden klikt u hier.

In memoriam Dirk Kootstra

In memoriam Dirk Kootstra

 Op dinsdag 15 oktober 2013 is Dirk Kootstra overleden.

 Dirk is 81 jaar geworden waarvan 67 jaar lid van Asser Boys. Dirk is geboren in Bedum en heeft een groot deel van zijn leven in Assen gewoond. Hij is weer teruggekeerd naar Bedum, maar is Asser Boys altijd trouw gebleven.


Bij reünies was Dirk altijd aanwezig en hij kwam nog af en toe bij het eerste kijken. In zijn jeugd heeft hij in A1 gevoetbald, met de Grevings. In de senioren voetbalde hij in de lagere elftallen. Dirk heeft in het jeugdbestuur gezeten. Voetbal was zijn passie.


De crematieplechtigheid zal worden gehouden op woensdag 23 oktober in aula 2 van het crematorium, Crematoriumlaan 6 te Groningen. Na de plechtigheid is er gelegenheid tot condoleren.


Wij wensen zijn kinderen en kleinkinderen veel sterkte toe met het verwerken van dit verlies.

 Bestuur en leden v.v. Asser Boys

Supportersvereniging Asser Boys

Stichting Vrienden Asser Boys

 

ALV verplaats naar vrijdag 29 november 2013

Omdat de voorbereidingen voor de ALV meer tijd vragen, heeft het dagelijks bestuur besloten de ALV een week uit te stellen. De najaars Algemene Leden Vergadering vindt nu plaats op vrijdag 29 november 2013. Ben je benieuwd waarom het niet op een maandag is, dan wordt je hierbij uitgenodigd om langs te komen. Voorzitter Jan Puper zal uitleg geven.

Naast de huldiging van verschillende jubilarissen, waarbij ook de Fotogalerij 50+ wordt uitgebreid met 4 foto's, zal het bestuur verslag doen over het afgelopen seizoen. Daarnaast zullen actuele zaken worden toegelicht. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd.

Je bent van harte welkom op de ALV op vrijdag 29 november 2013 om 20.00 uur.

Lees hier de agenda.

Asser Boys in de Voetbal International

De interland van Asser Boys tegen Tuvalu op woensdag 25 september 2013 was voor het weekblad Voetbal International aanleiding om er een artikel aan te wijden. Met een twee pagina’s brede overzichtsfoto is te zien hoe de 101 jeugdspelers spelen tegen Tuvalu. Het is alleen jammer dat de uitslag van de jeugdinterland verkeerd om is vermeld.

Jan Hulsinga was zo attent om de tip te geven over dit artikel in de VI.

Voetbal International – uitgave 48ste jaargang nr. 41 van 9 oktober 2013

Aanmelden Sinterklaasfeest vv Asser Boys

Zaterdag, 30 november 2013, van ± 11.00-13.00 uur, is het weer zover, want dan komen Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten, weer bij ons op bezoek. Alle kinderen, die op 30 november a.s. 1 t/m 7 jaar oud zijn, mogen zich opgeven. Opgave gewenst en tot uiterlijk 16 november 2013.

Lees meer

Wedstrijdprogramma 12 en 13 oktober 2013

Vanaf het nieuwe seizoen zal het clubblad eens per 4 weken uitkomen. Dit is besloten om het milieu te sparen en tevens de kosten van het clubblad sterk te reduceren. Je bent hierdoor ook (meer) aangewezen op Teletekst RTV Drenthe pag. 323 voor de meest actuele informatie, zoals afgelastingen en eventuele wijzingen in het programma, maar ook voor kantineroosters en activiteiten.

ATTENTIE. bekijk het  wedstrijdprogramma,  a.s. weekend 12 en 13 oktober 2013.

Dus regelmatig Teletekst checken.

Enexis doneert 500 euro voor kleedkamers Topkids

Naast de Old Grand Dad club, de Veteranencup 2012 verloting en een particuliere bijdrage, heeft Enexis 500 euro gedoneerd voor de uitbreiding van de accommodatie van Asser Boys. De teller staat nu op 2.790 euro.


Asser Boys wil grote kleedkamers toevoegen aan haar bestaande accommodatie. Deze kleedkamers zijn nodig voor de voetballers met een beperking. Zij hebben extra hulp nodig bij het omkleden. De Topkids worden de belangrijkste gebruikers.

Marcel Kabbedijk is zo vrij geweest om het management bij zijn werkgever Enexis (regio Groningen/Drenthe) te vragen of zij ook willen bijdragen. Binnen een half uur had hij een terugkoppeling: "Daar doen wij graag aan mee. Asser Boys kan rekenen op 500 euro."

Dit geweldige initiatief van Marcel verdient uiteraard opvolging. Welk bedrijf gaat de volgende donatie doen?

Digitaal Clubblad nr. 5 2012-2013

Het 5e clubblad van het nieuwe seizoen 2012 - 2013 is verstuurd naar alle leden. Via deze link kunt u zich aanmelden voor het digitale clubblad. Om het clubblad te downloaden klikt u hier.

Een overzicht van alle clubbladen van dit seizoen is ook te vinden door op de afbeelding van het clubblad in de linker kolom te klikken.

Najaars ALV op maandag 19 november 2012

De Algemene Leden Vereniging (ALV) van het najaar vindt plaats op maandag 19 november 2012. U bent als lid van harte welkom om 20.00 uur in de kantine. Naast de huldiging van verschillende jubilarissen, waarbij ook de Fotogalerij 50+ wordt uitgebreid met 3 foto's, zal het bestuur verslag doen over het afgelopen seizoen. Daarnaast zullen actuele zaken worden toegelicht. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd.

Fotosessie voor "Fotogalerij 50+"

Op zaterdag 22 oktober 2011 was er in de Oase om 10.00 uur een reünie van ereleden, leden van verdienste en leden die meer dan 50 jaar lid zijn. Deze leden waren uitgenodigd voor een fotosessie voor de "Fotogalerij 50+". Deze fotogalerij wordt op de algemene ledenvergadering op 21 november 2011 officieel geopend. Met de "Fotogalerij 50+" spreekt de vereniging haar waardering uit voor het bijzondere lidmaatschap van deze leden.

Lees meer

Digitaal Clubblad nr. 5 2011-2012

Het 5e digitale clubblad van seizoen 2011 - 2012 is verstuurd naar alle leden. Via deze link kunt u zich aanmelden voor het digitale clubblad. Om het clubblad te downloaden klikt u hier.

Uitslagen, standen en programma per team op de website!

De website van Asser Boys is uitgebreid. Per team kunnen de uitslagen, standen en het programma worden opgevraagd. Door op de keuze de Wedstrijden te klikken en vervolgens het gewenste team aan te klikken, krijg je het overzicht. Voor de actualiteit van het programma moet je altijd teletekst raadplegen!

Dartavond

Aanstaande vrijdag, 21 oktober, is er weer een dartavond in de Oase.

Teletekst bevat nu 10 pagina's

Teletekst was regelmatig te klein om alle nieuwsfeiten en gegevens te kunnen publiceren. Onze enthousiaste teletekst beheerder, Gerrit de Vries, heeft daarom gevraagd of er meer pagina's beschikbaar kunnen komen. En dat is gelukt.
 
Er zijn nu 10 pagina's beschikbaar op teletekst. Ook via de website kun je de 10 pagina's nu bekijken.

Najaars ALV op 21 november 2011

De Algemene Leden Vergadering (ALV) van het najaar vindt plaats op maandag 21 november 2011 om 20.00 uur in de kantine van Asser Boys. Het bestuur zal verslag doen van de ontwikkeling van het afgelopen seizoen. Hierbij zal ook uitvoerig worden stil gestaan bij de financiële situatie. Alle leden zijn welkom.

Theatervoorstelling voor sportclubs in Assen

Wat zeg je vlak voor een spannende wedstrijd tegen je sporters? Wat doe je als de training voor geen meter loopt? En hoe ga je om met blèrende ouders langs de kant?

Over dit soort thema’s gaat de theatervoorstelling voor sportclubs ‘Wel winnen, hè!’. Vanwege groot succes haalt de gemeente Assen deze voorstelling opnieuw naar Assen. De aankomende voorstelling vindt plaats op donderdag 3 november 2011 in theater de Schalm. Reserveer snel uw plaats, want het aantal stoelen is beperkt!

Lees meer

Werving vrijwillige “trainers” voor voetballessen op basisscholen

Op woensdagmorgen 2 november en donderdag 3 november mogen vrijwilligers van onze vereniging voetballessen verzorgen op basisscholen in Assen Oost. Deze lessen zijn een aanzet tot het werven van leden voor het meisjesvoetbal. De meisjes die meedoen, krijgen het aanbod om later deel te nemen aan een clinic verzorgd door de KNVB in samenwerking met de dames van SC Heerenveen.
 
De voetbal lessen op de basisscholen zullen overdag tijdens de gymlessen worden gegeven onder leiding van een leerkracht. Voorafgaand aan deze lessen, krijgen de vrijwilligers een instructie van de KNVB. Ook het lesmateriaal en
een lesboek worden beschikbaar gesteld door de KNVB. Onze club krijgt voor deze lessen 25 euro vergoeding per trainer per uur.

Wil je je beschikbaar stellen als vrijwilliger om les te gaan geven op een basisschool, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met Marion Speelman (T: 0592-371363).


Van de Supportersvereniging: Activiteiten December

29 oktober 2011: Dropping

Opgave voor deze avond kan op de volgende wijze:

  • Via de Opgave-lijst, in de hal van de kantine, die op het prikbord hangt
  • Telefonisch naar Sien; 06-20 60 04 28 (Graag alleen bellen tussen 18.00 en 19.00 uur)
  • Via de mail, naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We willen graag dat iedereen die zich heeft opgeeft zich meldt tussen 19.00 en 19.30 uur. Onder het genot van een kop koffie, thee, of i.d. weten we dan of iedereen er is. Hierna worden de groepen ingedeeld/geloot, wie wanneer vertrekt.

De eerste groep vertrekt, om ± 19.45/20.00 uur en iedere groep wordt verwacht om uiterlijk 23.00 uur terug te zijn in de kantine, waar bij terugkomst een heerlijk kop snert op jullie staat te wachten. Na afloop kan er nog even nagezeten worden, om o.a. over deze dropping na te praten en kunnen de beentjes nog even weer los gedanst worden.

3 December 2011: Sinterklaasfeest

Op 3 December a.s. Wordt bij Asser Boys weer het traditionele Sinterklaasfeest gehouden. Over de aanvang en het verdere verloop hiervan, worden jullie t.z.t. op de hoogte gebracht, via het clubblad, Teletext-pagina 323 van TV Drenthe en/of via de website.

Het Sinterklaasfeest is alleen voor kinderen van 1 t/m 7 jaar.

Uit het grote Sinterklaas-Kado-Boek van INTERTOYS mogen jullie een kado uitzoeken tot € 15,00. Bij de opgave, die je in een gesloten envelop doet, dien je € 5,00 eigen bijdrage te doen, incl. je naam, leeftijd en het plaatje uit het INTERTOYS-boek. Deze envelop kun je deponeren in de BLAUWE postbusvan de Supportersvereniging die in de hal van de kantine hangt.

In één van de volgende clubbladen etc. wordt bekend gemaakt hoe laat dit feest begint.

17 December 2011: Kerstbingo

Ook een traditie bij Asser Boys is de Kerstbingo, die ook dit jaar weer wordt gehouden, in de kantine van Asser Boys. Voor meer informatie kun je altijd even contact opnemen met Sien de Jonge. Elders in deze aankondigingen staat wel hoe je haar kunt bereiken.

Namens het Bestuur van de
Supportersverening Asser Boys.

Website nog niet volledig uptodate

Vorg seizoen waren er veel problemen met de website van Asser Boys. Uiteindelijk is de website helemaal opnieuw opgezet. Iets wat je aan de buitenkant niet ziet. De afgelopen periode is gebleken dat de website weer stabiel is en goed beschikbaar.
 
Met de nieuwe opbouw van de website is de 'buitenkant' ook veranderd. Op dit moment zijn de nieuwsfeiten en de infomatie over de verschillende afdelingen actueel. Ook teletekst is goed uptodate en bereikbaar via de website. De formulieren voor nieuwe leden zijn goed te gebruiken inclusief de contact gegevens. Ook zijn er foto's opvraagbaar van verschillende evenementen.
 
Er zijn echter ook nog enkele onderdelen in ontwikkeling. De kop van de website moet nog worden verfraaid. En het overzicht van de programma's, uitslagen en standen van onze teams moet nog automatisch worden bijgewerkt. Vooral bij dat laatste is het van belang dat we 'achterdeur' van de website niet weer openzetten met het risico dat de website weer onderuit gaat.
 
Zodra er verdere verbeteringen op de website worden aangbracht, word je daarover geinformeerd.

Digitaal Clubblad nr. 4 2011-2012

Het 4e digitale clubblad van seizoen 2011 - 2012 is verstuurd naar alle leden. Via deze link kunt u zich aanmelden voor het digitale clubblad. Om het clubblad te downloaden klikt u hier.

Van de Supportersvereniging: Activiteiten December

29 oktober 2011

Dropping, vanuit de OASE; Op korte termijn wordt hiervoor weer een route uitgezet.
Opgave kan via de opgavelijst, die (binnenkort) weer in de hal van de kantine hangt, maar mag ook telefonisch naar Sien; tel. 06-20 60 04 28 (Alleen bellen van 18.00-19.00 uur) Een mailtje sturen kan ook naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

3 December 2011

Sinterklaasfeest bij Asser Boys. De opgave hiervoor wordt t.z.t. weer bekend gemaakt, via het clubblad, maar iedereen kan vanaf nu deze datum alvast in de Agenda noteren.

17 December 2011

De traditionele Kerstbingo van Asser Boys.

Bestellen clubkleding

Op woensdag 5 oktober a.s. van 16:00 tot 19:00 uur is er in de Oase de mogelijkheid om clubkleding te bestellen tegen gereduceerde prijzen. Het assortiment bestaat onder andere uit: trainingspakken, windjacks, shorts, shirts, kousen en sporttassen inclusief opdruk van eigen naam - nummer - initialen en / of logo Asser Boys.

Ouders, familie, vrienden en leden zelf: let op bij afgelastingen!!!

Ons is gebleken dat er misverstanden bestaan over het niet doorgaan van wedstrijden zonder dat men dat weet: “De wedstrijd stond toch in het clubblad”.

Het clubblad komt één keer in de twee weken uit en geeft de informatie die op dat moment bekend is. Voordat de wedstrijd echt begint, kan er nog van alles wijzigen. Dat lees je dan niet in het clubblad.

Het niet doorgaan van een wedstrijd kan allerlei oorzaken hebben, zoals het niet kunnen komen van de tegenstander of van onze eigen team, verandering van tijdstip of afgelasting door weersomstandigheden.

Deze afgelastingen of verplaatsingen van wedstrijden kunnen we niet in het clubblad vermelden. Deze actualiteit vind je op teletekst van TV Drenthe op pagina 323.

Wij raden dan ook een ieder aan, om misverstanden te voorkomen, regelmatig op bovenstaande pagina van TV Drenthe te kijken. Dan komt je niet voor verrassingen te staan.

Raadpleeg dus altijd op zaterdagmorgen en zondagmorgen,voor je vertrekt, pagina 323 van TV Drenthe of alles nog doorgaat!!!

Je kunt teletekst ook opvragen via de website www.asserboys.nl

Bestuur v.v. Asser Boys

Unit4 Multivers

KiKa