Balsponsor Asser Boys 1 - SC Erica 1: Larix Hoveniers

Voor de thuiswedstrijd van ons eerste op zaterdag 20 april of zondag 21 april 2019 tegen SC Erica 1, heeft Larix Hoveniers de wedstrijdbal aangeboden.

We zijn de sponsor zeer dankbaar. Kijk bij Sponsoren in de menu balk voor een totaaloverzicht van de balsponsoren voor het seizoen 2018-2019. Het overzicht staat onderaan.

Balsponsor Asser Boys 1 - Dalfsen 1: Klok Bouwmaterialen

Voor de thuiswedstrijd van ons eerste op zondag 14 april 2019 tegen Dalfsen 1, heeft Klok Bouwmaterialen de wedstrijdbal aangeboden.

We zijn de sponsor zeer dankbaar. Kijk bij Sponsoren in de menu balk voor een totaaloverzicht van de balsponsoren voor het seizoen 2018-2019. Het overzicht staat onderaan.

Balsponsor Asser Boys 1 - GVAV-Rapiditas 1: Larix Hoveniers

Voor de thuiswedstrijd van ons eerste op zondag 22 april 2018 tegen GVAV-Rapiditas 1, heeft Larix Hoveniers de wedstrijdbal aangeboden.

We zijn de sponsor zeer dankbaar. Kijk bij Sponsoren in de menu balk voor een totaaloverzicht van de balsponsoren voor het seizoen 2017-2018. Het overzicht staat onderaan.

Balsponsor Asser Boys 1

Voor de thuiswedstrijd van ons eerste komende zondag tegen Gieten heeft Snack en Broodjeshuis Jongman de wedstrijdbal aangeboden.

Afgelopen zondag is de inhaalwedstrijd tegen Bargeres gespeeld met een bal aangeboden door Zeevishandel Otto Nijboer.

We zijn de sponsoren zeer dankbaar. Klik op "Lees meer" om het overzicht te krijgen van alle balsponsoren van dit seizoen.

Lees meer

Bekertoernooi voor G-teams

Aanstaande zaterdag wordt het jaarlijkse KNVB Beker toernooi voor G-teams gehouden. Asser Boys organiseert deze dag. Vanuit Regio Noord zullen er 16 teams aanwezig zijn. Het toernooi begint om 13:00 en eindigt rond 16:30.

Er wordt gespeeld in 4 poules van vier teams. Er zijn twee poules voor de A-categorie en twee poules voor de B-categorie. Het G1-team van Asser Boys komt in een poule van de A-categorie uit, terwijl G2 in een poule van de B-categorie speelt.

Nadat alle poulewedstrijden gespeeld zijn, worden er nog kruisfinales gespeeld. Klik hier voor het complete programma en de poule-indelingen.

De prijsuitreiking is om 16:30. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken en de G-voetballers aan te moedigen.

TopKids 2: the battle of the Topkids - alles draait om de details ….

Zaterdag 9 april stond al weken met rood omcirkelt in de agenda (van de smartphone uiteraard) van menig Topkid. Dat was de zaterdag van het onderlinge treffen tussen Topkids 1 en Topkids 2 voor de competitie. In de week voor het treffen werd de spanning al opgevoerd tussen de leiders en supporters onderling. Helaas konden niet alle kids aan deze wedstrijd meedoen. Bij Topkids 1 ontbrak o.a. het koningskoppel voorin: Willem en Wouter (blessure), terwijl bij Topkids 2 o.a. aanvoerder Stan en keeper Steffen ontbraken. Wouter was gelukkig wel als supporter aanwezig. Dit gaf toch wel de nodige omzettingen in beide teams, zodat voor de wedstrijd bleek dat Topkids 1 over zeven spelers kon beschikken, terwijl Topkids 2 negen manschappen telde. Om beide teams met hetzelfde aantal spelers te laten beginnen volgde daarna het belangrijkste moment van de wedstrijd die zou volgen. Door de leiders beider teams werd in goed overleg besloten (voetbal is ook wel eens vrede) om Martijn toe te voegen aan Topkids 1.

Het mooie weer zorgde er verder voor dat de supporters in groten getale waren opgekomen. Rick had zelfs zijn vrienden van de Balloohoeve meegenomen om hem aan te moedigen. Het begin van de onderlinge wedstrijd was wat nerveus, waarbij de kansen die er waren niet konden worden afgemaakt. Het was ten slotte Martijn die de ban brak. Hij wist tweemaal tot een treffer te komen (0-2). In de rust werd besloten om ons wapen Jannes in te brengen. Hij verwisselde zijn keepershandschoenen met Michael. De leiders hoopten via de snelle rushes van Jannes langs de zijlijn meer dreiging en gevaar voor het doel van keeper Ben te stichten. Dit lukte. Via Tjeerd kwamen wij terug tot 1-2. Hij wist de bal uit een scrimmage behendig in het doel te werken. Tijd voor het slotoffensief, maar helaas was het Jeremy die aan alle spanning een einde maakte. Hij scoorde de beslissende 1-3 en daarmee was de strijd gestreden. Met pijn in het hart dient ondergetekende te bekennen dat de overwinning van Topkids 1 terecht was.

Lees meer

TopKids 1 - de derby der derby's en koploper Happy Kids

Alweer onder een heerlijk lentezonnetje stond de 2e competitieronde op het programma. De derby van de derby’s tegen Top Kids 2 en koploper Happy Kids. Bij ons waren Willem Thomas en Wouter om uiteenlopende redenen niet aanwezig. Dat is wel een gemis, Wouter die zeker niet voor de 1e keer in het ziekenhuis moest worden opgenomen wensen we allemaal een spoedig herstel toe en dat het hier nu een keer bij blijft. Hij mocht wel als supporter aanwezig zijn. Klasse.

Martijn van TopKids 2 was deze zaterdag gastspeler bij ons, en de 1e wedstrijd was tegen TopKids 2. Van tevoren werd door 1 van coaches van TopKids 2 al medegedeeld omdat we nogal wat misten dat ze wel zouden winnen van ons. Dan bij je bij ons aan het verkeerde adres want dat zorgt er alleen maar voor dat onze jongens nog meer gemotiveerd zijn. De 1e helft was voor ons want er was bij vlagen goed voetbal te zien met echt mooie combinaties en verdedigend zat het ook goed in elkaar. Jeffrey speelde verdedigend een superpartij en zette menig aanval op. Robert was op rechts als opruimer heel goed bezig en haalde menig dreigende bal weg. Marleen aan de andere kant deed dat op haar manier ook uitstekend. Cesar op het middenveld had weer zijn dreigende voorzetten waar nogal wat kansen ontstonden.

Ook onze collega's van TopKids 2 hadden goeie combinaties maar die werden allemaal haast onschadelijk gemaakt in de verdediging of anders was Ben wel op zijn plaats als keeper. Het enige wat je op onze jongens kon aanmerken was dat ze veel kansen lieten liggen. Voorbeelden van samenspel waren Martijn naar Maarten en Jeremy die dan te onrustig was. Voorzet van Cesar waarop Jeremy te onrustig was. Maar vervolgens opnieuw een voorzet van Cesar naar Martijn en Martijn kapte de keeper uit en dat betekende 1-0 . Vervolgens was het Martijn naar Maarten die helaas miste. Daarop weederom Martijn die Marleen bediende en zij speelde Jeremy aan die zich een kans wist te verschaffen. Vervolgens was het Martijn die met een zacht bekeken schot laag in de hoek de 2-0 aantekende. Volgens mij ging dat ook nog via de keeper Jannes. En als laatste in de 1e helft was het Robert die met een geweldige solo Maarten bediende maar zijn bal ging ook naast.

Lees meer

Gorecht G1 verliest dik van sportief Asser Boys

Gorecht G1  verliet afgelopen zaterdag met een 13-0 nederlaag het sportpark van Asser Boys. Zelfs het sportieve wisselbeleid van de coach van Asser Boys G2 kon deze hoge uitslag absoluut niet voorkomen.

Na ruim 20 minuten spelen had er een spannende stand van 2-1 in het voordeel van Asser Boys G2 op het scorebord kunnen of zelfs moeten staan. Maar door het missen van een aan Gorecht toegekende strafschop wist Asser Boys nog voor de rust uit te lopen naar een zeer terechte en comfortabele 6-0 voorsprong.

Na rust was er voor Gorecht absoluut geen houden meer aan en liep de G2 van Asser Boys vrij eenvoudig uit naar een welverdiende 13-0. Was er dan voor Gorecht G1 nog iets positiefs te melden? Jazeker: de sportiviteit, de werklust en de broodnodige teamspirit van dit team. Maar ja, dat levert helaas geen wedstrijdpunten op, wel de talloze welgemeende complimenten.

Bron: Redactie TweeNul.

Kantine op Koningsdag gesloten

De kantine  van Asser Boys is maandag 27 april, Koningsdag, gesloten.
Alle trainingen komen die dag te vervallen. De medewerkers van de MaandagOchtendPloeg (MOP) worden nu op dinsdag verwacht.

Speciale Algemene Leden Vergadering over financiën op 18 mei 2015

Op maandag 18 mei 2015 vindt er een speciale Algemene Leden Vergadering (ALV) plaatst bij Asser Boys. Het enige onderwerp is: Financiën. Alle leden en ouders/verzorgers van jeugdleden worden hiervoor uitgenodigd.

Op de ALV in december 2014 heeft het bestuur aangegeven dat zij met voorstellen gaat komen om tijdig in te spelen op de toekomstige verwachtingen. Hiervoor zal het bestuur, in ieder geval, met een voorstel komen om de contributie te verhogen.

Het bestuur vindt het zeer wenselijk dat er zoveel mogelijk leden en ouders/verzorgers van jeugdleden aanwezig zijn. De vergadering begint om 20.00 uur in de kantine. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd.

Het Bestuur.

17e clubblad 2012 - 2013

Het 17e digitale clubblad van seizoen 2012 - 2013 is verstuurd naar alle leden. Via deze link kunt u zich aanmelden voor het digitale clubblad. Om het clubblad te downloaden klikt u hier. Een overzicht van alle clubbladen van dit seizoen is ook te vinden door op de afbeelding van het clubblad in de linker kolom te klikken.

In memoriam Piet van der Tuuk

Op dinsdagmiddag 16 april 2013 is Piet van der Tuuk overleden.

Piet is 88 jaar geworden waarvan 74 jaar lid van Asser Boys. Hiermee was Piet het één na langste lid. Vroeger ging Piet bij thuiswedstrijden langs de banken om per zitplaats eerst een dubbeltje en later een kwartje te innen. Piet maakte meer dan 25 jaar deel uit van het legendarische cabaret gezelschap “De Penalties”. Daarnaast was Piet mede oprichter van de supportersvereniging. Vorig jaar was Piet nog regelmatig samen met zijn vrouw Janke aanwezig bij de thuiswedstrijden van Asser Boys 1.

De plechtigheid heeft inmiddels plaats gevonden.

Wij wensen Janke, de kinderen en de kleinkinderen veel sterkte toe met het verwerken van dit verlies.

Bestuur en leden v.v. Asser Boys
Supportersvereniging Asser Boys
Stichting Vrienden Asser Boys

Topkids op bezoek bij SC Heerenveen – Willem II

De Topkids van Asser Boys hebben een geweldigemiddag achter de rug door het bezoeken van de thuiswedstrijd van SC Heerenveen tegen Willem II. De reis naar het Abe Lenstra stadion werd mogelijk gemaakt door verschillende sponsoren.

Lees het volledige artikel.

Voorjaars ALV op maandag 27 mei 2013

De Algemene Leden Vergadering (ALV)  vindt plaats op maandag 27 mei 2013. Het bestuur zal verslag doen van allerlei activiteiten en geeft een toelichting op de financiën. Alle leden zijn van harte welkom, aanvang 20.00 uur in de kantine.

24 mei: 7x7 voetbal en bluessessie bij Asser Boys

Op vrijdag 24 mei wordt bij Asser Boys een 7tegen7-toernooi gespeeld speciaal voor45+ en 35+. Het plezier in het spelletje staat voorop bij deze voetbalvorm, plezier voor de spelers, maar zeker ook voor de supporters. Tevens vanaf 20.00 uur een unieke bluessessie met medewerking van BJ Hegen, Roelof Meijering en de Greyhound Blues Band.

Lees het volledige artikel.

25- JARIG BESTAAN G-voetbal ASSER BOYS

Voetbalvereniging Asser Boys heeft donderdag,11 april 2013, via een persbericht het volgende bekend gemaakt.

Om organisatorische en financiële redenen heeft het bestuur van ASSER BOYS vorige week moeten besluiten om het zogenaamde “Open Europese Kampioenschap“ voor G-voetballers geen doorgang te laten vinden. Het bestuur heeft gisteravond besloten om het toernooi terug te schalen naar een één-dagstoernooi op 25 mei a.s. Alle deelnemende verenigingen zullen vandaag en morgen worden ingelicht over de status van het toornooi en hun deelname daaraan.

Bestuur v.v. Asser Boys.

Digitaal Clubblad nr.16 2012-2013

Het 16e digitale clubblad van seizoen 2012 - 2013 is verstuurd naar alle leden. Via deze link kunt u zich aanmelden voor het digitale clubblad. Om het clubblad te downloaden klikt u hier. Een overzicht van alle clubbladen van dit seizoen is ook te vinden door op de afbeelding van het clubblad in de linker kolom te klikken.

Koude TOP OF HOLLAND TROPHY eindigt met zonnestralen. Vrijwilligers bedankt!!!

Afgelopen weekend is de jubileumeditie van de TOHT onder koude weersomstandigheden gehouden bij Achilles 1894 en Asser Boys. Het 20e jaar was een historische aflevering. Nog nooit was het ’s avonds en overdag zo koud als deze keer. Twee jaar geleden konden we de T-shirts aantrekken, dit jaar moest de sneeuwschop er bijna aan te pas komen om de velden bespeelbaar te maken.

Lees het volledige artikel.

Richard Groeneveld benoemd tot lid in de Orde van Oranje-Nassau

Gisterochtend heeft burgemeester Heldoorn een Koninklijke Onderscheiding verleend aan Richard Groeneveld. Hij is benoemd tot lid in de Orde van Oranje-Nassau. Richard is sinds 1990 actief op het terrein van gehandicaptenwelzijn, sport en dierenwelzijn. Hij is ondermeer lid van de familieraad van GGZ Groningen, is vrijwilliger bij de Inloophuizen van Psychiatrie in Assen en Groningen, verleent hulp op allerlei terreinen aan sociaal zwakkeren en vervult meerdere functies bij Asser Boys.

Agenda ALV Voorjaar 2012

De Algemene Leden Vergadering van Asser Boys, vindt plaats op:
Datum: 21 mei 2012
Aanvang: 20.00 uur
Plaats: Kantine Asser Boys

AGENDA
1. Opening
2. Vaststellen agenda
3. Mededelingen en ingekomen stukken
4. Notulen ALV najaar van 21 november 2011
5. Plannen voor het seizoen 2012 - 2013 (o.a. uitbreiding kleedkamers)

Pauze

6. Voorstel wijziging procedure Lid van Verdienste
7. Concept/discussiestuk organisatiewijziging vv Asser Boys (SVA/Supporters Vereniging/CCZ/Donateurs)
8. Begroting seizoen 2012 - 2013
9. Uitreiking speldjes 25-jarig lidmaatschap
10. Rondvraag
11. Sluiting

Oproep aan Asser Boys leden met een hart voor onze G voetballers

Van 18 tot 20 mei hebben onze G voetballers een voetbaltoernooi op Texel. Dit toernooi is met name voor onze spelers die op wat lager niveau acteren van groot belang. Doordat ons G team uitkomt in de hoogste klasse van het G voetbal komen een aantal van deze jongens te weinig aan spelen toe. Ondanks het feit dat één van onze sponsors zich op het allerlaatste moment heeft teruggetrokken, hebben we toch besloten om deel te nemen aan het toernooi georganiseerd door de voetbalvereniging Texel 94.

Gelukkig hebben we voor het vervoer van en naar Texel de NAM bereid gevonden om de kosten van het busje en de overtocht te sponsoren. Omdat we het ons niet kunnen permitteren om (veel te) dure huisjes te huren hebben we besloten om te gaan kamperen. De animo is groot, de zin van de jongens is groot (een aantal heeft nog nooit gekampeerd). Maar we hebben geen (bungalow) tenten genoeg tot onze beschikking. Dus welke Asser Boys mensen met een hart voor deze jongens hebben nog ergens een tent liggen of willen een tent (of een party tent) ter beschikking stellen voor onze G voetballers (we willen de tenten verzekeren en er wordt goed op gelet!)?

Volgend jaar mei bestaat het G voetbal bij Asser Boys trouwens 25 jaar en gaan we dit onder meer vieren met en groots toernooi op 25 mei 2013. Hierbij hebben we de hulp nodig van veel vrijwilligers. In 2006 was ons toernooi dan ook een groot succes mede dankzij de Asser Boys leden (nadere informatie volgt nog).

Dus wil je onze G voetballers helpen met het lenen van een tent en/of campingmateriaal zoals luchtbedden. Meld dit dan bij Asser Boys of bel ons: Richard 06-51627036 / Henry 06-10302223

Voorjaars ALV op 21 mei 2012

De Algemene Leden Vergadering (ALV) van het voorjaar, vindt plaats op maandag 21 mei 2012 om 20.00 uur in de kantine van Asser Boys. Het bestuur zal verslag doen van de ontwikkelingen. De agenda zal binnenkort bekend worden gemaakt.

Digitaal Clubblad nr. 16 2011-2012

Het 16e digitale clubblad van seizoen 2011 - 2012 is verstuurd naar alle leden. Via deze link kunt u zich aanmelden voor het digitale clubblad. Om het clubblad te downloaden klikt u hier.

Een overzicht van alle clubbladen van dit seizoen is ook te vinden door op de afbeelding van het clubblad in de linker kolom te klikken.

Goed resultaat Poiesz Actie!

De Top Kids van Asser Boys zijn vrijdagavond naar het jeugdsponsorgala van de Poiesz geweest. Daar werd het resultaat bekend gemaakt van de sponsoractie. Asser Boys heeft een cheque ontvangen van maar liefst 1.074 euro, een uitstekend resultaat! We willen via deze weg alle mensen die hun munten hebben gedoneerd aan Asser Boys nogmaals hartelijk danken!

poiesz

Jeugdsecretariaat tijdelijk gewijzigd

In verband met ziekte van jeugdsecretaris Thiemen Draaisma, wordt het jeugdsecretariaat tijdelijk waargenomen door Aart Rossing. Alle wedstrijdzaken en uitslagen moeten nu gemaild of gebeld worden naar:

Naam: Aart Rossing
Telefoonnummer: 06-13801842
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vrijwilligers TOP OF HOLLAND TROPHY bedankt!

De 19e editie is alweer voorbij. Een toernooi dat dankzij het lekkere weer, de vele buitenlandse en Nederlandse teams en de vele vrijwilligers een prachtig toernooi is geworden. Het begin op zaterdagmorgen was niet wat je noemt lekker (een flinke hagelbui om 9.30 uur) maar daarna werd het snel beter en werd het zelfs op zondag nog fraaier. Na 3,5 dag allemaal bezig te zijn geweest om er een leuk en succesvol toernooi van te maken kunnen we denk ik concluderen dat we daarin zijn geslaagd. Vanaf de opening tot het eindfeest en het inrichten van de kantines tot het opruimen van de scholen. Zonder de steun van jullie als vrijwilligers kunnen wij een dergelijk toernooi niet organiseren. Ik wil iedereen bedanken voor de inzet, de geleverde kwaliteit en ook het plezier wat iedereen uitdroeg tijdens de dagen. We hebben al veel complimenten mogen ontvangen van deelnemers: "wat is dit een leuk en goed toernooi; wat zijn de mensen hier aardig voor ons". Ik hoop dat jullie er ook met plezier aan hebben meegewerkt. Ik wens jullie nog een prettig einde van de voetbalcompetitie toe en hopelijk met een paar positieve verrassingen.

Egbert van den Berg
Voorzitter TOP OF HOLLAND TROPHY

Mededeling: workshop Positief coachen

Omdat er aanstaande woensdag 11 april, vier thuiswedstrijden zijn, is de workshop Positief coachen voor leiders/trainers verplaatst naar dinsdag 8 mei 2012 van 20.00 - 22.00 uur.

Nationale Sportweek 2012

In de week van 21 t/m 28 april wordt de sport in Nederland extra onder de aandacht gebracht. Iedereen weet inmiddels wel dat sporten eigenlijk leuk en gezond is.
Ook weten we dat sport de integratie en de sociale contacten bevordert. Toch zijn nog steeds niet genoeg Nederlanders voldoende sportief actief.

Daarom is de Nationale Sportweek in het leven geroepen. Ook Asser Boys doet hier aan mee.
Wanneer iemand interesse heeft, dan kan degene in de week van 21/tm 28 april bij Asser Boys meedoen aan een voetbaltraining.

Lees meer

Top of Holland Trophy

Het is weer zover. De start van de 19e TOP OF HOLLAND TROPHY staat voor de deur.
De voorbereidingen van de afgelopen maanden hebben ervoor gezorgd dat we er weer klaar voor zijn.
Wij hopen dat het net als vorig jaar weer een leuk, sportief toernooi gaat worden waarin ieder zijn plezier aan ontleent.
De sporters, de toeschouwers, de omgeving maar ook zeker jullie als vrijwilligers.

Wij willen alle vrijwilligers namens de organisatie van de TOP OF HOLLAND TROPHY alvast prettige Paasdagen toewensen;
bedankt dat jullie een gedeelte van de Pasen willen besteden aan het meehelpen bij dit toernooi.
Een toernooi dat zonder jullie als vrijwilliger niet kan worden gehouden.
Veel plezier tijdens het toernooi!

Egbert van den Berg
Voorzitter TOP OF HOLLAND TROPHY

Bericht voor F-junioren, ouders en leiders

Vrijdagavond, 6 april, gaan we met z'n allen naar de wedstrijd sc Veendam - sc Cambuur.
De aanvang voor deze wedstrijd is 20.00 uur.

Daarom vertrekt er om 18.45 uur een bus vanaf de parkeerplaats van Asser Boys naar Veendam.

Heel veel plezier!

Mededeling Top of Holland Toernooi

Aankomend weekend (7 en 8 april) staat het Top of Holland Toernooi weer op de planning.
Hieronder is het schema te zien voor de deelnemers van Asser Boys.

AB B1 - Locatie Asser Boys  - aanvang 09.00 uur - 08.00 uur aanwezig
AB C1 - Locatie Leo - aanvang 09.00 uur - 08.15 uur aanwezig
AB D1 - Locatie Achilles - aanvang 09.00 uur - 08.15 uur aanwezig
AB MC 1 - Locatie Asser Boys - aanvang 13.00 - 12.15 uur aanwezig

Vrijwilligers gezocht: Superbike camping

Dringende oproep aan vrijwilligers die willen helpen op de a.s. Superbike camping van 19 t/m 22 april.
Wij zijn nog op zoek naar mensen voor de donderdag- en vrijdagnacht en de zaterdag- en zondagavond.
Aanmelden en informatie verkrijgbaar bij Jeanet Koning dit kan via 06-52432979 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Poiesz Sponsor Actie

De Poiesz actie is afgelopen weekend tot zijn einde gekomen.
Asser Boys wil hierbij alle mensen bedanken, die ons bij deze actie met munten hebben gesteund!

Wanneer de definitieve uitslag bekend is, zullen wij u gelijk op de hoogte stellen.

Website Asser Boys in een nieuwe opzet

Door de vele problemen van de afgelopen tijd, is de website van Asser Boys volledig opnieuw opgezet. De website is nog niet volledig klaar, maar we vinden het belangrijk om zo snel mogelijk weer nieuwsberichten te kunnen publiceren. Daarom stellen we de website weer beschikbaar. De website zal nog verder worden doorontwikkeld.

Op dit moment zijn de nieuwsberichten (Home), Teletekst en de Clubinformatie weer oké. U kunt ook 'Contact' opnemen. De rest is nog aan verandering onderhevig. De navigatie op de website is gewijzigd, maar dat wijst zich vanzelf.

We hopen u weer goed te kunnen informeren.

Giovanni van Bronckhorst geeft woensdag training bij Asser Boys

In de trainingsweek van het Nederlands WK CP team geeft Giovanni van Bronckhorst op woensdag 4 mei een training aan het Nederlands CP-team. De training begint om 15.30 uur en vindt plaast op het sportcomplex van Asser Boys. RTV Drenthe zal ook bij de training aanwezig zijn. U bent van harte welkom.

Digitaal Clubblad nr. 16

Het digitale clubblad is weer verstuurd naar alle abonnees. Om u aan te melden voor het digitale clubblad kunt u zich hier inschrijven. Om het clubblad te downloaden kunt u hier terecht.

Agenda ALV Asser Boys Voorjaar 2011

ALGEMENE LEDENVERGADERING ASSER BOYS - VOORJAAR 2011

Datum         : 30 mei 2011

Aanvang      : 20:00 uur

Plaats          : Kantine Asser Boys

Lees meer

De Top of Holland Trophy 2011

Het is weer zover. De 18e editie van de Top of Holland Trophy staat weer voor de deur. Het evenement dat traditie is geworden tijdens de Paasdagen. Een evenement dat dit jaar door 106 voetbalteams wordt bezocht uit 6 verschillende Europese landen. We zijn erg blij met deze enorme deelname, vooral ook doordat er dit jaar oeen grote deelname is van meisjesteams. In 4 categorieën wordt er gestreden om de diverse Trophy’s.Het komt het gemixte karakter van het toernooi nog meer ten goede. Door de late Pasen is de animo voor het handbaltoernooi te gering geweest waardoor wij genoodzaakt zijn geweest om dit toernooi niet door te laten gaan.

Read More

Lees meer

Asser Boys werkt mee aan WK CP Voetbal 2011

Van 17 juni tot en met 1 juli 2011 vindt in Drenthe het WK CP Voetbal plaats. In de plaatsen Emmen, Hoogeveen en Assen strijden 7-tallen uit 16 landen om de titel. CPISRA, de wereldbond voor sporters met een hersenbeschadiging, heeft het wereldkampioenschap CP-voetbal van 2011 toegewezen aan Nederland.

Lees meer

Promens Care voetbalt op ons complex

Voetballers met een psychiatrische beperking trainen sinds 7 april 2011 op ons sportcomplex. Promens Care wil met deze voetballers, zowel heren als dames, mee gaan doen aan de Kwartiermakercup 2011 in Amsterdam. Ter voorbereiding traint deze groep bij Asser Boys.

Voetbalvereniging Asser Boys continueert het lidmaatschap van Bob!

De laatste jaren maakt u regelmatig in uw kantine kennis met het prominente clublid.. Bob! Bob drinkt niet en staat altijd klaar om u veilig naar huis te brengen na een avondje stappen of gezellig naborrelen in de sportkantine.

Bob is al meer dan 7 jaar een initiatief en voorlichtingsactiviteit dat breeduit wordt ondersteund door de landelijke overheid, de gemeente Assen en de sportverenigingen met eigen kantine of gebruikmakend van een gemeenschappelijke kantine.

 

Lees meer

2de WK Adoptiekids op 21 mei 2011 in Hilversum

Op 21 mei 2011 vindt in Hilversum de tweede versie plaats van het WK Adoptiekids. Vorig jaar was deze WK een groot succes. Geïnteresseerden kunnen zich hier voor opgeven. Kijk voor meer informatie op www.wkadoptiekids.nl.

Geen deelname aan avondvierdaagse

Een traditie van jaren is gestopt. Asser Boys doet niet meer mee aan de avondvierdaagse. Er is te weinig belangstelling bij de jeugd om mee te doen via Asser Boys.

Digitaal Clubblad nr. 15

Het digitale clubblad is weer verstuurd naar alle abonnees. Om u aan te melden voor het digitale clubblad kunt u in het formulier bovenaan deze pagina uw gegevens invullen. Om het clubblad te downloaden kunt u hier terecht.

In verband met Pasen komt clubblad nummer 16 een dag later, op woensdag 27 april, uit.


KiKa