Balsponsor Asser Boys 1 - FC Assen 1: Café De Witte Bal

Voor de thuiswedstrijd van ons eerste op zondag 19 mei 2019 tegen FC Asssen 1, heeft Café De Witte Bal de wedstrijdbal aangeboden.

We zijn de sponsor zeer dankbaar. Kijk bij Sponsoren in de menu balk voor een totaaloverzicht van de balsponsoren voor het seizoen 2018-2019. Het overzicht staat onderaan.

Balsponsor Asser Boys 1 - DTD 1: Box 14

Voor de thuiswedstrijd van ons eerste op zondag 20 mei 2018 tegen DTD 1, heeft Box 14 de wedstrijdbal aangeboden.

We zijn de sponsor zeer dankbaar. Kijk bij Sponsoren in de menu balk voor een totaaloverzicht van de balsponsoren voor het seizoen 2017-2018. Het overzicht staat onderaan.

In memoriam Henk Wever

Op woensdag 3 mei 2017 is Henk Wever overleden op 64-jarige leeftijd.

Henk was donateur van Asser Boys en vaste supporter van het eerste. Hij had het voornemen om toe te treden tot de maandagmorgenploeg, maar dat is er helaas niet van gekomen. Sinterklaas had nauwe contacten met Henk in de tijd dat hij bij Intertoys werkte.

Henk is de vader en opa van Ingrid, Alexander, Milan en Jaquin Matien. Door zijn zoon Mark, die gedurende zijn hele jeugd bij Asser Boys heeft gevoetbald, is Henk toegetreden tot de Asser Boys familie.

Op maandag 8 mei 2017 kan er afscheid worden genomen van Henk in rouwcentrum “De Boskamp” van 20.00 tot 21.00 uur. De crematie plechtigheid zal in besloten kring plaatsvinden.

Wij wensen de familie veel sterkte toe met het verwerken van dit verlies.

Namens alle leden en supporters van Asser Boys,
het bestuur.

Correspondentie adres:
Dreslanden 43
9407 JW  Assen

Balsponsor Asser Boys 1- LEO 1: Qilo Groente en Fruit

Voor de thuiswedstrijd van ons eerste komende zondag tegen LEO heeft Qilo Groente en Fruit (Forum in Assen) de wedstrijdbal aangeboden.

We zijn de sponsoren zeer dankbaar. Klik op "Lees meer" om het overzicht te krijgen van alle balsponsoren van dit seizoen.

Lees meer

Speciale Algemene Leden Vergadering (ALV) op 18 mei

Zoals u (ongetwijfeld) heeft gelezen (via clubblad, teletekst of website) zal er op maandag 18 mei a.s. een speciale Algemene Leden Vergadering (ALV) plaats vinden bij Asser Boys. Het enige onderwerp is: Financiën. Op de ALV in december 2014 heeft het bestuur aangegeven dat zij met voorstellen gaat komen om tijdig in te spelen op de toekomstige verwachtingen. Hiervoor zal het bestuur in ieder geval met een voorstel komen om de contributie te verhogen.

Gezien de belangrijkheid van het onderwerp en de consequenties die het aannemen van sommige voorstellen voor leden kunnen hebben, vinden wij het als bestuur heel belangrijk dat zoveel mogelijk leden en ouders/ verzorgers van jeugdleden op deze vergadering aanwezig zijn. 

De vergadering begint om 20.00 uur in de kantine. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. 

Het Bestuur

In memoriam Harm Speelman

Op woensdag 6 mei 2015 is, na een periode van afnemende gezondheid, overleden, onze donateur Harm Speelman.

Harm, de vader van Bertus, is 78 jaar geworden en was sinds begin 2014 donateur van Asser Boys. Hij was op verschillende fronten behulpzaam bij Asser Boys, waaronder bestuurslid van de Stichting Vrienden van Asser Boys, vrijwilliger op de TT-baan en als barmedewerker, vaak op zaterdag.

Op dinsdag 12 mei 2015 wordt er afscheid genomen van Harm Speelman in rouwcentrum de Boskamp. De plechtigheid begint om 10.00 uur. Na afloop is er gelegenheid om te condoleren.

Wij wensen de familie veel sterkte toe met het verwerken van dit verlies.

Namens alle leden en supporters van Asser Boys, het bestuur.

Correspondentie adres:
Planetenlaan 12
9405 PC  Assen

In memoriam Jacob Hartlief

Op zaterdag 9 mei 2015 is overleden, ons lid Jacob Hartlief.

Jacob, beter bekend als Job, is 76 jaar geworden en was 51 jaar lid van Asser Boys. Job was altijd bereid om de helpende hand te bieden en deed dat onder andere als leider, TC-lid, vrijwilliger bij de Fiets 4-daagse, vrijwilliger op de TT-camping en als clubblad bezorger. Job bezocht altijd trouw de wedstrijden van het eerste, zowel thuis als uit. 

Het afscheid van Jacob Hartlief zal in besloten kring plaatsvinden. Op dinsdag 12 mei tot en met donderdag 14 mei is er gelegenheid om afscheid te nemen in crematorium de Boskamp van 18.30 uur tot 19.30 uur. 

Wij wensen de familie veel sterkte toe met het verwerken van dit verlies. 

Namens alle leden en supporters van Asser Boys, het bestuur.

 

Het 10e digitale clubblad seizoen 2014-2015

Het 10e digitale is verstuurd naar alle leden. Om het clubblad te downloaden klik je hier
Het aanmelden voor het digitale clubblad is hier mogelijk. 

Er bestaat nog steeds de intentie om het clubblad te vernieuwen.
Daar is extra hulp voor nodig!!.

Geïnteresseerden kunnen zich melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Herinnering: Speciale ALV over financiën op 18 mei 2015

Op maandag 18 mei 2015 vindt er een speciale Algemene Leden Vergadering (ALV) plaatst bij Asser Boys. Het enige onderwerp is: Financiën. Alle leden en ouders/verzorgers van jeugdleden worden hiervoor uitgenodigd.

Op de ALV in december 2014 heeft het bestuur aangegeven dat zij met voorstellen gaat komen om tijdig in te spelen op de toekomstige verwachtingen. Hiervoor zal het bestuur, in ieder geval, met een voorstel komen om de contributie te verhogen.

Het bestuur vindt het zeer wenselijk dat er zoveel mogelijk leden en ouders/verzorgers van jeugdleden aanwezig zijn. De vergadering begint om 20.00 uur in de kantine. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd.

Het Bestuur.

In memoriam Hielke Buist

Op dinsdag 6 mei 2014 is Hielke Buist overleden. Hij is 88 jaar geworden en was sinds
1 februari 1938 lid van Asser Boys. En hij was daarmee het lid met de meeste dienstjaren: 76.

 

Hielke was lid van verdienste vanwege zijn inzet voor Asser Boys. Hielke was van 1955 tot 1970 penningmeester bij Asser Boys, waarbij elke cent werd geregistreerd. En Asser Boys stond er financieel goed voor. Tot aan zijn overlijden was hij nog wekelijks geïnteresseerd in Asser Boys. Hij was verheugd om te zien dat kleinzonen, net als hun grootvaders, ook bij Asser Boys voetballen.

 

De crematie heeft in besloten kring plaatsgevonden.

 

Wij wensen de familie veel sterkte toe met het verwerken van dit verlies.

 

Namens alle leden en supporters van Asser Boys,

het bestuur.

In memoriam Bram Greving

Op vrijdag 9 mei 2014 is Bram Greving overleden. Hij is 80 jaar geworden en was 67 jaar lid van Asser Boys.

Voor zijn verdienste bij Asser Boys is Bram benoemd tot erelid. Bij vele werkzaamheden waar vrijwilligers voor benodigd waren, was Bram te vinden. Van het opbouwen van tribunes op de TT-baan, het organiseren van jubilea, het schoonmaken van de wc’s op de TT-campings tot aan koffie schenken in de rust van de thuiswedstrijden van het eerste.

Voor Bram was Asser Boys zeer belangrijk. Altijd betrokken en helpen daar waar het kon. Met name zijn uitermate positieve instelling had ook een positieve invloed op de leden van Asser Boys. Zelfs bij zijn afscheid dacht hij aan Asser Boys. Geen extra kosten maken voor een advertentie in de krant of bloemen bij de kist. Wel graag de Asser Boys vlag op de kist.

Bram is opgebaard in het uitvaartcentrum van Uitvaartverzorging Midden – Drenthe, Pottenbakkerstraat 48 te Assen, waar gelegenheid is om de familie te condoleren en het register te tekenen op woensdag 14 mei van 19.00 uur tot 20.00 uur.

Op donderdag 15 mei wordt om 10.00 uur afscheid genomen van Bram in de Berkenzaal van crematorium De Boskamp, Boskamp 5 te Assen. Na afloop is er gelegenheid tot condoleren.

Wij wensen de familie veel sterkte toe met het verwerken van dit verlies.

Namens alle leden en supporters van Asser Boys,
het bestuur.

De voorjaars ALV slaan we over

Het dagelijks bestuur heeft ervoor gekozen om geen voorjaars Algemene Leden Vergadering te houden. Er zijn geen spannende onderwerpen die moeten worden behandeld en daarnaast is de agenda behoorlijk vol.

De jubilarissen zullen niet worden vergeten en worden gehuldigd in de najaars ALV, die tevens feestelijk zal zijn vanwege het 95 jarig jubileum van Asser Boys.

Mocht een lid van mening zijn dat er toch een ALV moet worden gehouden, kan hij/zij dat kenbaar maken bij een bestuurslid.

G25 toernooi bij Asser Boys groot succes

Op zaterdag 25 mei 2013 was er een groot G-toernooi ter ere van het 25 jarig bestaan van het G-voetbal bij Asser Boys. Het toernooi werd geopend door de loco-burgemeester Jaap Kuin tezamen met de Stienstraband. Omdat ook het weer redelijk meewerkte, het bleef droog tot aan de prijsuitreiking, was het een zeer geslaagde dag.

Lees het volledige artikel.

Asser Boys viert 25 jaar G-voetbal

Op vrijdagavond 24 mei 2013, de officiële datum waarop het G-voetbal 25 jaar bestaat, werd dit feit uitbundig gevierd. In een mengeling van 7x7 veteranenvoetbal, een blues optreden en slecht weer, werd in de feesttent op het sportpak de start gegeven van de festiviteiten rond het 25 jarig jubileum.

Op zaterdag 25 mei 2013 vindt een groot internationaal G-voetbal toernooi plaats. De dag wordt afgesloten met live muziek.

Bekijk een sfeerimpressie, de foto’s spreken voor zich.

Agenda Algemene Leden Vergadering (ALV)

De Algemene Leden Vergadering (ALV)  vindt plaats op maandag 27 mei 2013. Het bestuur zal verslag doen van allerlei activiteiten en geeft een toelichting op de financiën. Alle leden zijn van harte welkom, aanvang 20.00 uur in de kantine.

De AVL- agenda ziet er als volgt uit.

25 jarig bestaan G-voetbal met toernooi op 24 en 25 mei 2013

Komend weekend viert het G-voetbal bij Asser Boys haar 25 jarig bestaan. Het programma begint op vrijdagavond 24 mei en gaat door tot zaterdagavond 25 mei. Naast veel voetbal, zijn er live optredens van bands.

Lees hier het totale programma van deze twee boeiende dagen. Maar vooral, kom onze G-voetballers aanmoedigen!!

19e digitale clubblad van seizoen 2012 - 2013

Het 19e digitale clubblad van seizoen 2012 - 2013 is verstuurd naar alle leden. Via deze link kunt u zich aanmelden voor het digitale clubblad. Om het clubblad te downloaden klikt u hier. Een overzicht van alle clubbladen van dit seizoen is ook te vinden door op de afbeelding van het clubblad in de linker kolom te klikken.

Veteranen Voetballers gaan weer de wei in

Komende vrijdag staat het sportpark van Asser Boys weer bol van het 7tegen7 voetbal. Onder auspiciën van de KNVB wordt in navolging van vorig jaar het Continental Cup Toernooi gespeeld. Met maar liefst achttien teams is organisator Luc Rengers tevreden over de belangstelling, die gelijkwaardig is aan de eerste editie van het toernooi. Er wordt gespeeld in de categorieën 35+ en 45+. De toernooiwinnaars worden afgevaardigd naar de districtsfinale op 1 juni in Zuidwolde. De zegevierende ploeg aldaar speelt op 15 juni in Zeist om de nationale titel. Behalve voetbal wordt ook een bluesconcert verzorgd door de Greyhound Bluesband, die voor deze gelegenheid wordt versterkt door bluesicoon BJ Hegen en gitarist Roelof Meijering.

Laatste clubblad van seizoen 2012-2013 en eerste clubblad van het nieuwe seizoen 2013-2014

Op dinsdag 4 juni 2013 wordt het 20ste en tevens laatste clubblad van seizoen 2012-2013 uitgegeven. Dit is de laatste kans om de leden en andere geinteresseerden nog van informatie te voorzien voor de zomerstop. Uiterste inleverdatum is zondag 2 juni.

Het eerste clubblad zal worden uitgegeven op dinsdag 27 augustus 2013. Dat betekent dat de informatie uiterlijk zondag 25 augustus moet zijn aangeleverd.

Ladiesnight/vriendinnenavond op 15 mei bij Asser Boys

Op woensdagavond 15 mei 2013 organiseert Asser Boys een ladiesnight/vriendinnenavond. Op deze avond kun je individueel mee doen aan een 4x4 voetbal toernooi, dat begint om 19.00 uur. Je kunt je inschrijven vanaf 18.30 uur. Na afloop van het toernooi, zo rond 21.00 uur, is er een hapje en een drankje in de gezellige kantine. Hierbij kunnen ook enkele stands worden bezocht van vrouwelijke ondernemers. De avond eindigt om 23.00 uur.
 
Neem je vriendinnen mee. Voor meer informatie kun je een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Op de website www.asserboys.nl kun je meer informatie vinden over Asser Boys.

18e digitale clubblad 2012 - 2013

Het 18e digitale clubblad van seizoen 2012 - 2013 is verstuurd naar alle leden. Via deze link kunt u zich aanmelden voor het digitale clubblad. Om het clubblad te downloaden klikt u hier. Een overzicht van alle clubbladen van dit seizoen is ook te vinden door op de afbeelding van het clubblad in de linker kolom te klikken.

Jeugdtrainers Asser sportclubs delen kennis en inspireren elkaar!

Team Sport organiseert samen met het project Leonardo een thema-avond over ‘Bewegingscholing voor alle sporten’.In deze eerste praktijkbijeenkomst staan de drie basissporten centraal:Atletiek (loopscholing ), Turnen (coördinatie en balans ) en Judo (zelfvertrouwen). De avond wordt gehouden op 12 juni, lokatie Sporthal de Timp.

Bekijk de flyer met de workshopleiders.

Bij J&B of Achmea blijft 'Asser Boys ook fit'

Wil jij als spelend lid van VV Asser Boys je conditie op peil houden deze zomer? Maak dan nu gebruik van de zomeracties bij Wellness Studio J&B of Achmea Health & Spa Center Assen. Dit kan tijdens de komende zomer in de maanden juni, juli en augustus.

Lees meer

Inleveren wedstrijdkleding en de leiders- en trainersjassen

Er zijn diverse dagen om de wedstrijdkleding schoon en compleet in te leveren te weten:
- Maandagavond 4 juni vanaf 18.30 tot 20.00 uur
- Dinsdagavond 5 juni vanaf 18.30 tot 20.00 uur
- Zaterdagmiddag 9 juni vanaf 15.00 tot 17.00 uur

Willen de leiders en trainers die stoppen ook hun leiders-, trainersjassen inleveren op de genoemde data en tijdstippen.

De kledingcommissie

Digitaal Clubblad nr. 19 2011-2012

Het 19e digitale clubblad van seizoen 2011 - 2012 is verstuurd naar alle leden. Via deze link kunt u zich aanmelden voor het digitale clubblad. Om het clubblad te downloaden klikt u hier.

Een overzicht van alle clubbladen van dit seizoen is ook te vinden door op de afbeelding van het clubblad in de linker kolom te klikken.

Nogmaals dank voor een perfecte organisatie‏

Vandaag werd dit bericht ontvangen:

Geacht bestuur,

Gistermiddag werd Olyphia 1 tijdens de uitwedstrijd tegen Asser Boys kampioen van de derde klasse B. Met vele bussen en vele auto's togen wij naar Asser Boys. Wij willen bij deze nogmaals onze dank uitspreken richting de club Asser Boys voor de geweldige organisatie en het prima contact tussen beide clubs, een zeer geslaagde middag en een win-win situatie voor beide clubs.

Wij hopen dan ook dat Olyphia en Asser Boys elkaar in de toekomst wederom mogen ontmoeten op de groene velden, en zoals al werd gezegd: dan hopelijk  in de 2e klasse. Wij wensen Asser Boys heel veel succes in de toekomst.

Met vriendelijke groet,
Namens het bestuur van s.v. Olyphia
Ronald Jager, secretaris

7x7 toernooi voor veteranen: nog belangstelling?

Op woensdagavond 16 mei om 19.00 uur is er bij Asser Boys een voorbereidingstoernooi voor de 7x7 teams van Asser Boys die deelnemen aan het toernooi op 25 mei.

Er worden nog enkele voetballers gezocht voor het 35+ team: meld je gewoon aan! Het is ontzettend leuk en bovendien is het prachtig als we namens Asser Boys met maar liefst 4 teams meedoen.

Als je je op wil geven, kun je in het (digitale) clubblad nummer 18 de gegevens vinden. Uiteraard kun je ook op woensdag 16 mei alvast even komen kijken.
Voor het toernooi op 25 mei vind je meer informatie op: http://www.asserveteranencup.com

 

Website Asser Boys op enkele punten verbeterd en uitgebreid

In de afgelopen weken is onze website op enkele punten verbeterd en uitgebreid. Hiermee hopen we jullie nog beter en sneller te informeren. De veranderingen zijn:

  • Via het Facebook icoontje kun je Asser Boys op Facebook volgen
  • Via het Twitter icoontje kun je Asser Boys op Twitter volgen
  • In de menu balk is een zoekfunctie beschikbaar, daarmee kun je de gehele website 'doorzoeken'
  • Via de keuze Links in de menubalk kom je op een pagina met links terecht die interessant zijn voor Asser Boys
  • Er is een nieuwsarchief ingericht waarin de oude nieuwsberichten teruggevonden kunnen worden. Je vindt het archief in de linkerkolom op de hoofdpagina, de mogelijkheid om te zoeken in de archieven is ook aanwezig
  • Onderaan de pagina komen onze sponsoren voorbij. Deze sponsoren staan ook tezamen op een pagina die je kunt opvragen via de keuze Sponsoren in de menubalk
  • In de verwijzing naar enkele formulieren zat een fout, deze zijn hersteld. Zie de keuze Formulieren in de menubalk
  • Het lettertype voor de titels van de nieuwsberichten is verkleind
  • Via de keuze Foto's in de menubalk kun je allerlei foto's opvragen
  • Het contact formulier is verbeterd. Mocht je een vraag willen stellen, dan kun je gebruik maken van dit formulier. Zie de keuze Contact in de menubalk

Wij hopen dat jullie nog meer plezier zullen gaan beleven aan de digitale informatievoorziening inclusief de sociale media.

Afsluiting voetbalseizoen B1 en B2

Op vrijdag 10 juni worden B1 en B2 tussen 18.00 - 18.30 in de kantine verwacht om het seizoen af te sluiten.

Kleding inleveren jeugdteams 18 juni

Op zaterdag 18 juni kan de kleding voor de jeugdteams worden ingeleverd tussen 11:00 en 13:00 uur. Hierbij worden ook alle jeugdtrainers en leiders uitgenodigd om onder het genot van een hapje en een drankje het voetbalseizoen af te sluiten. Tevens worden de trainers en leiders die volgend seizoen niet in hun functie terugkeren bedankt voor hun diensten en krijgen zij hiervoor een gepast cadeau. Ook iedereen die de kleding al heeft ingeleverd is hiervoor uitgenodigd.

Digitaal Clubblad nr. 18

Het digitale clubblad is weer verstuurd naar alle abonnees. Om u aan te melden voor het digitale clubblad kunt u zich hier aanmelden. Om het clubblad te downloaden kunt u hier terecht.

Zomeravondvoetbal in Assen

Zomeravondvoetbal

Vindt u het ook zo jammer dat het voetbalseizoen is afgelopen als het mooie weer juist begint? Voetballen bij vaak prachtige weersomstandigheden, met en tegen teams die naast sportiviteit gezelligheid hoog in het vaandel hebben staan. Eventsbureau.nl start daarom dit seizoen met zomeravondvoetbal!

Het zomeravondvoetbal is een uitgelezen kans om de voetbalschoenen vast te knopen en er een gezellige avond van te maken. Een uitgelezen kans om te bewijzen dat het wel mee valt met de bewegingsarmoede in Nederland. Een uitgelezen kans om alle werkdruk even te vergeten en te ontspannen.

Vanaf woensdag 8 juni wordt er 7 weken lang gevoetbald op Sportpark de Hoogspanning (FC Assen). Op woensdag 20 juli wordt de zomeravondcompetitie afgesloten met een finaleronde en gezellige omlijsting.

Heb je minimaal 7 spelers en wil je lekker blijven voetballen na het voetbalseizoen? Geef je dan snel op voor het zomeravondvoetbal!

W: http://www.eventsbureau.nl/
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T: 06-53996502

Nieuwsbrief WK CP voetbal 2011

De beste CP-voetballers ter wereld zijn van 17 juni - 1 juli in Drenthe! Zestien teams afkomstig van uit de hele wereld strijden in Assen, Emmen en Hoogeveen om de wereldtitel en plaatsing voor de Paralympische Spelen in Londen 2012.

CP-voetbal (internationaal Football 7-a-side) wordt gespeeld door voetballers die als gevolg van een hersenbeschadiging een motorisch probleem hebben. De beschadiging is meestal het gevolg van een geboortetrauma (Cerebrale Parese). Via een nieuwsbrief kun je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom het WK CP-voetbal 2011. De nieuwsbrief verschijnt eens per week en tijdens het toernooi dagelijks ook op papier.

Je kunt je abonneren op de nieuwsbrief via: http://www.wkcp.nl/nieuwsbrief.html

Challenge keepersdag op 18 mei bij Asser Boys

Op woensdag 18 mei vindt de Challenge keepersdag plaats bij Asser Boys. Het programma start om 14.00 uur. Onderdeel van het programma is een training door de keeper Harald Wapenaar. De profkeepers van FC Groningen, Luciano en Brian van Loo, zijn ook aanwezig. Reden genoeg om als (toekomstige) keeper mee te doen. Je kunt je nog opgeven. Voor Asser Boys leden is de deelname €22.50. Voor meer informatie: http://www.progoal.nl/files/Doc/2011/Flyer_Assen.doc

Inleveren wisselshirts

Namens de kledingcommissie worden alle elftalleiders gevraagd attent te zijn op het tijdig inleveren van de wisselshirts. Deze dienen op de wedstrijddag zelf te worden ingeleverd bij de fam. Hulsinga, Parkstraat 15. Dus niet laten staan bij het clubgebouw!  Bedankt.

Uitleg buitenspelregel

Op woensdag 1 juni 2011 zal ten voor huidige E en D junioren uitleg worden gegeven over de buitenspelregel. Deze uitleg zal worden gegeven door ervaren scheidsrechters met medewerking van de COVS en KNVB. De betreffende spelers worden allenom 17.30 uur in de kantine verwacht.

De Jeugdcommissie

Digitaal Clubblad nr. 17

Het digitale clubblad is weer verstuurd naar alle abonnees. Om u aan te melden voor het digitale clubblad kunt u zich hier aanmelden. Om het clubblad te downloaden kunt u hier terecht.

Open dag

Op zondag 28 augustus zal als start van het nieuwe seizoen een open dag georganiseerd worden voor alle leden en overige belangstellenden! Een volledig programma met activiteiten voor jong en oud zal binnenkort bekend gemaakt worden.

Zorg dat je erbij bent!

Fietstocht en BBQ 2011

Dit jaar wordt op zaterdag 14 mei a.s. weer de traditionele fietstocht met bbq gehouden. In opdracht van het Bestuur van de Supportersvereniging zullen Sien en Rommert weer een route uitstippelen. Door Johan zullen weer de nodige – bijzonder moeilijke – vragen en opdrachten worden verzonnen. We zullen voor deze dag weer mooi weer bestellen, met weinig wind.

Lees meer

Opnames De Reunie bij Asser Boys

Op zondag 08 mei worden er vanaf ongeveer 09:00 uur opnames gemaakt voor het programma "De Reunie" van de KRO. Philip Nanuru doet hier aan mee en zal door de opnameploeg gevolgd worden voor, tijdens (ja, hij schijnt mee te doen) en na de wedstrijd van Asser Boys 6 (veteranen). Er zullen opnames gemaakt worden van het complex, de kantine en de kleedkamer en er worden interviews afgenomen.

Preventie rijden onder invloed uit sportkantines

Op zaterdag 07 mei is het mogelijk dat er alcoholblaastesten worden uitgevoerd in het kader van een landelijke actie "Preventie rijden onder invloed uit sportkantines". De metingen houden in dat bezoekers van het sportpark, die op het punt staan het sportcomplex met auto of motor te verlaten, worden benaderd om vrijwillig mee te werken aan het onderzoek in de vorm van een blaastest. Als men wil meewerken dan worden een aantal gegevens anoniem genoteerd. Er is geen politie aanwezig en met de gegevens wordt vertrouwelijk omgegaan. Indien deelnemers dat wensen wordt de uitslag van de test medegedeeld. Hier zijn verder geen consequenties aan verbonden.

Dartcompetitie en Klaverjassen

De volgende ronde van de dartcompetitie is op 13 mei.
Op 27 mei is er weer een klaverjasavond.

Unit4 Multivers

KiKa