Rouwadvertentie Asser Boys voor Roy en Robbin

Update 20.00 uur:

Op woensdag 26 september 2018 heeft 's ochtends in het Dagblad van het Noorden een rouwadvertentie gestaan van Asser Boys voor Roy van Solkema en Robbin Jan Tingen. 

Klik hier voor de rouwadvertentie van Asser Boys.

In memoriam Robbin Jan Tingen

Op woensdagavond 19 september 2018 is Robbin Jan Tingen overleden.

Robbin was 19 jaar en net bij Asser Boys komen voetballen in het nieuwe zaterdag team. Robbin is de zoon van Jan en Sophia. Hij woonde in Smilde.

Robbin is thuis opgebaard.

Op donderdag 27 september om 14.00 uur is het afscheid van Robbin in de Koepelkerk in Smilde. De familie vindt het fijn als je er bij bent.
Na het samenzijn wordt Robbin in kleine kring naar Hillig Meer gebracht.

Wij wensen de familie veel sterkte toe met het verwerken van dit verlies.

Namens alle leden en supporters van Asser Boys,
Het Bestuur.

Rouwkaart Robbin Jan Tingen

In memoriam Roy van Solkema

Op woensdagavond 19 september 2018 is Roy van Solkema overleden.

Roy was 19 jaar en was net weer bij Asser Boys komen voetballen in het nieuwe zaterdag team. Roy heeft in de jeugd ook bij Asser Boys gevoetbald. Roy is de zoon van ons lid Harold en Erma, en de kleinzoon van ons erelid Harm. Hij woonde in Smilde.

Roy is opgebaard in kamer 5 van rouwcentrum de Boskamp. Je kunt dagelijks naar hem toe van 18.30 tot 19.30 uur.

Op woensdag 26 september om 11.30 uur is het afscheid van Roy in de Berkenzaal van rouwcentrum De Boskamp. De familie vindt het fijn als je er bij bent.
Roy wordt in besloten kring begraven.

Wij wensen de familie veel sterkte toe met het verwerken van dit verlies.

Namens alle leden en supporters van Asser Boys,
Het Bestuur.

Rouwkaart Roy van Solkema – voorkant
Rouwkaart Roy van Solkema - binnenkant

Namen van slachtoffers bekend van auto ongeluk

Update: 21.00

Bij het auto ongeluk op de Lonerstraat op woensdag 19 september 2018 waren 5 voetballers van het nieuwe senioren zaterdag team betrokken.

Bij dit vreselijke ongeluk zijn Roy van Solkema en Robbin Jan Tingen overleden. Daarnaast liggen Peter Berghuis en Mark Beukema in het ziekenhuis met ernstige verwondingen. Ze zijn buiten levensgevaar. Pascal Ploeger is thuis.

Bij de inloop bij Asser Boys hebben heel veel mensen een persoonlijke boodschap geplaatst in het condoleance register van Roy en Robbin Jan. Deze condoleance registers worden aan de familie gegeven. 

Het bestuur van Asser Boys 

1e Nieuwsbrief 2017-2018

Vandaag (maandag 25 september) is de 1e nieuwsbrief van Asser Boys voor het seizoen 2017-2018 verzonden. Mocht u deze nieuwsbrief niet ontvangen hebben, dan kunt u de nieuwsbrief hier lezen.

Teamfoto's 2016-2017

Ook dit seizoen heeft Johan de Jonge alweer enkele teams van Asser Boys op de foto gezet. Bekijk bijvoorbeeld de portretfoto's van Asser Boys 1 en Asser Boys VR1.

De komende weken gaat Johan verder met het nemen van teamfoto's. Bekijk hieronder het schema voor zaterdag 23 september en zaterdag 30 september.

Zaterdag 23 september      Zaterdag 30 september  
AB JO17-1 ± 09:20 uur   AB JO9-13-1 ± 09:30 uur
AB G2 ± 10:30 uur   AB JO9-2 ± 09:30 uur
AB JO9-2 ± 11:00 uur   AB JO7-1 ± 11:00 uur
AB JO13-2 ± 12:20 uur   AB JO15-1 ± 11:20 uur
      AB JO11-2 ± 11:50 uur

Mochten er nog teams zijn die hierboven niet vermeld zijn, maar die wel op één van de hiervoorgenoemde zaterdagen op de foto gezet willen worden, dan kunnen de leiders van deze teams zich richten tot Johan de Jonge (e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Tot slot verzoeken wij de teams om ervoor te zorgen dat iedereen aanwezig is bij de foto. Dus zoveel mogelijk alle spelers, trainer(s), leider(s) etc.

Balsponsor Asser Boys 1 - Oerterp: Intersport Vanderveen

Voor de thuiswedstrijd van ons eerste op zondag 24 september 2017 tegen Oerterp, heeft Intersport Vanderveen de wedstrijdbal aangeboden.

We zijn de sponsor zeer dankbaar. Kijk bij Sponsoren in de menu balk voor een totaaloverzicht van de balsponsoren voor het seizoen 2017-2018. Het overzicht staat onderaan.

Asser Boys presenteert zich op Wijkfeest Assen-Oost op 9 september

Op zaterdag 9 september 2017 staat Asser Boys met een kraam op het Wijkfeest Assen-Oost. Dit wijkfeest start om 11.00 uur en eindigt om 16.00 uur. Het vindt plaats bij de Spreng.

Via een kraam wordt Asser Boys gepromoot in de hoop dat we nieuwe leden gaan krijgen. Door voetbalactiviteiten zullen we jongeren enthousiast maken. Zij kunnen daarmee leuke prijsjes winnen. Een nieuw jeugdlid krijgt een voetbal cadeau.

De promotie van Asser Boys is tevens onderdeel van 24 uur Assen: http://www.assenbeweegt.nl/agenda//24-uur-assen 

Iedereen is welkom.

Steun onze zwemmers voor ALS

Morgen, zondag 3 september 2017, wordt er gezwommen voor ALS. Een vreselijke ziekte waarvoor meer onderzoek nodig is. Verschillende leden van Asser Boys, waaronder Joost en Yorick Kooistra en Bas Geertsma, zwemmen morgen mee. Het begint om 13.30 uur in het Havenkanaal. Komt u ook kijken om deze zwemmers te steunen. Een donatie is ook nog steeds mogelijk.

Zie Asser Boys gaat de strijd aan tegen ALS voor meer informatie over A Local Swim Assen.

Voorlichtingsbijeenkomst/demonstratie AED

Bij veel Asser sportverenigingen, in sporthallen, maar ook in openbare gebouwen en winkels hangt tegenwoordig een AED, ofwel Automatische Externe Defibrillator.

Natuurlijk zijn er bij de sportverenigingen mensen die een opleiding hebben gehad voor het gebruiken van een AED/reanimatie.  

Wij kregen ook signalen dat er veel vrijwilligers bij de sportclubs zijn die geen opleiding hebben voor het gebruik van een AED, maar in geval van nood toch wel graag zouden willen weten hoe zo’n apparaat nou werkt. Hoe kun je handelen in noodsituaties, kun je wel alvast beginnen met hulpverlening, hoe alarmeer je. Enz.

Daarom bieden wij vanuit AssenBeweegt!/Vaart welzijn een voorlichtingsbijeenkomst aan. Deelname hieraan is gratis voor vrijwilligers van de Asser sportverenigingen. Eventuele consumpties zijn wel voor eigen rekening.

De voorlichting is op 27 oktober as. om 19.00 uur, duurt ongeveer een uur en vindt plaats in de kantine van vv Asser Boys, Lonerstraat 100A. Bij veel belangstelling is er een 2e voorlichting om 20.30 uur.

Opgave van te voren is wel verplicht en kan via: www.assenbeweegt.nl/agenda/voorlichting-aed 

In de flyer (klik hier) vindt u nadere informatie.

NB.: De voorlichting is geen reanimatie/AED-opleiding. Er wordt een demonstratie gegeven, niet geoefend!

Bijgewerkt schema teamfoto's

Beste spelers / trainers / leiders,

Ook dit seizoen worden onze teams weer op de foto gezet door Johan de Jonge. Bekijk hieronder van welke teams op welke dagen een teamfoto wordt genomen.

Zaterdag 1 oktober Asser Boys VR2, Asser Boys JO9-1, Asser Boys JO9-2 en Asser Boys JO13-2
   
Vrijdag 7 oktober Asser Boys VR3
   
Zaterdag 8 oktober Asser Boys JO13-1, Asser Boys JO11-2, Asser Boys JO11-3, Asser Boys G2 en Asser Boys VR1
   
Zondag 9 oktober  Asser Boys 2 en Asser Boys 4, Asser Boys 6 en Asser Boys 7
   
Zaterdag 15 oktober Asser Boys JO17-1
   
Zondag 16 oktober Asser Boys JO11-1

Het uitgebreide schema, inclusief de tijdstippen waarop de foto's genomen worden, valt hier te raadplegen.

Zorg dat je in tenue en op tijd  aanwezig bent!

Voor de 1e Selectie moet nog een datum worden geprikt, wanneer bijv. het tweede elftal gelijktijdig thuis speelt en wanneer Robert Termohlen terug is, van uitzending.

Dit geldt ook voor de ZVB-Teams, die contact met mij op mogen nemen, maar waarmee ik wil beginnen, nadat van “alle veldteams” een Teamfoto is gemaakt.

Met vriendelijke sportgroet,

Johan de Jonge

Balsponsor komende thuiswedstrijd

Voor de thuiswedstrijd van ons eerste tegen Musselkanaal heeft Autoschadebedrijf Poepede wedstrijdbal aangeboden.

In het seizoen 2016 – 2017 zijn de wedstrijdballen voor de thuiswedstrijden van Asser Boys 1 aangeboden door de volgende sponsoren:

Datum                                            Tegenstander                                Sponsor                                                      
4 sep 2016  SVV ’04 Intersport Vanderveen
25 sep 2016 Titan Drenten’s Hout- en constructiebedrijf
2 okt 2016 Musselkanaal Autoschadebedrijf Poepe
16 okt 2016 Sleen  Thuiskapster Andrea Lammers
6 nov 2016 Twedo Café De Witte Bal
27 nov 2016 Dalen Klok Bouwmaterialen
11 dec 2016 Stadskanaal van Solkema catering
5 febr 2017 Zwartemeer Larix Hoveniers
12 febr 2017 Bargeres Zeevishandel Otto Nijboer
19 maart 2017 CEC Financieel Gezond
2 april 2017 Fc Ter Apel ‘96 Alberts Schilderwerken
23 april 2017  Gieten Snack en Broodjeshuis Jongman
7 mei 2017 LEO (Loon) Qilo groente en fruit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze hartelijke dank hiervoor!!

Keepersdag

Op vrijdag 21 oktober organiseert Keepersschool Onder de Lat voor de tweede keer een keepersdag. Ben jij een keep(st)er tussen de 6 en 18 jaar? Schrijf je dan snel in voor deze super leuke én leerzame dag!

Na een succesvolle eerste keepersdag in de meivakantie organiseert Keepersschool Onder de Lat in de herfstvakantie wederom een keepersdag.
Op deze dag gaan we alle aanwezige keep(st)ers een leuke en leerzame dag bezorgen vol keeperstrainingen en als afsluiting een spannend eindspel waar leuke prijzen mee te winnen zijn.
In het eerste deel van het programma volg je professionele trainingen om je techniek, inzicht en kracht te verbeteren met behulp van speciale hulpmiddelen.
Na een gezamenlijke lunch volgt een tweede training met daarin een demonstratie training waarna er wordt afgesloten met een eindspel. Na het eindspel sluiten we de dag af in kantine waar ook de prijzen worden uitgereikt.
Er zijn prijzen voor de winnaars van het eindspel en ook wordt er per leeftijdscategorie een prijs uitgereikt aan de talentvolste keep(st)ers!

Alle keepers worden ingedeeld op leeftijd en niveau zodat de keepersdag voor álle keepers, beginnend of al ver gevorderd, geschikt is.

De kosten voor de keepersdag bedragen €19.- per persoon en dit is inclusief lunch en drinken.

Word jij de beste keeper … ? Geef je snel op want er zijn een beperkt aantal plaatsen!

Aanmelden kan via: http://keepersschoolonderdelat.nl/

1e Nieuwsbrief 2016-2017

Vandaag (zondag 4 september) is de 1e nieuwsbrief van Asser Boys voor het seizoen 2016-2017 verzonden. Mocht u deze nieuwsbrief niet ontvangen hebben, dan kunt u de nieuwsbrief hier lezen.

Asser Boys op Wijkfeest Assen-Oost op 10 september 2016

Op zaterdag 10 september 2016 is Asser Boys met een promotiestand aanwezig tijdens het Wijkfeest in Assen-Oost. Op deze dag ligt het accent vooral op het werven van nieuwe (jeugd) leden en vrienden.

Er is een markt met naar verwachting 50 kramen in de straat voor de sporthal de Spreng. Het streven van Asser Boys is om een geïnteresseerde voetballer/ster lid te worden. De contributies worden daarom zo laag mogelijk gehouden en de vereniging biedt gratis wedstrijd-kleding aan. Voor een nieuw jeugdlid ligt er een mooie verrassing klaar.

Naast informatie over het lidmaatschap van Asser Boys kan men bij de promotiestand terecht voor opgave van enkele proeftrainingen (zonder verplichting) en informatie over de aanmelding als vriend, donateur of sponsor.

Het Wijkfeest in Assen-Oost start zaterdag 10 september 2016 om 11.00 uur en het feest eindigt om 16.00 uur. 

Kortom een dag waar jij en je vriend(innet)jes bij moeten zijn!

Nog 2 dagen om je aan te melden voor de FC Groningen Trainingsdagen bij FC Assen

In samenwerking met Sporting Events organiseert FC Groningen de FC Groningen Trainingsdagen! In 9 trainingen leer je voetballen als jouw FC helden.
Dus altijd al willen schieten als Rusnak? Dribbelen als Tibbling of passeren als Mahi? Geef je dan nu op!

Iedereen kan deelnemen!
Iedereen in de leeftijdscategorie 7-13 jaar kan zich aanmelden voor de FC Groningen Trainingsdagen. Het maakt daarbij niet uit op welke positie je speelt en in welk elftal. De trainers gaan met jou aan de slag om van jou een nog betere voetballer te maken.

Lees meer

Asser Boys op Wijkfeest Assen-Oost

Op zaterdag 12 september 2015 is Asser Boys met een promotiestand aanwezig tijdens het Wijkfeest in Assen-Oost. Er is een markt met naar verwachting 50 kramen en er zijn allerlei activiteiten en optredens. Op deze dag ligt het accent vooral op het werven van nieuwe (jeugd) leden en vrienden.

Lees meer

In memoriam Jan Kersting

Op zondag 6 september 2015 is op 87 jarige leeftijd overleden, ons lid Jan Kersting.

Jan kwam als scheidsrechter in aanraking met Asser Boys. Na zijn pensionering bij de NAM werd hij voorzitter bij Asser Boys. Tijdens zijn voorzitterschap, dat ruim 10 jaar duurde, heeft hij de verhuizing van de accommodatie begeleid van de Houtlaan naar de Lonerstraat. Hij was dagelijks bij de bouw aanwezig. Jan vervulde zijn voorzitterschap met hart en ziel. Als een wedstrijd te spannend werd, maakte hij een ommetje in het bos. Jan was 27 jaar lid van Asser Boys.

Jan is thuis opgebaard. Het afscheid vindt plaats op zaterdag 12 september 2015 om 15.30 uur bij de Boskamp in Assen. Nadien is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten in de koffiekamer.

Wij wensen de familie veel sterkte toe met het verwerken van dit verlies.

Namens alle leden en supporters van Asser Boys, het bestuur.

Correspondentieadres: Verdistraat 18, 9402 VG Assen. 

Balsponsor seizoen 2015- 2016

Voor alle thuiswedstrijden van het eerste elftal van Asser Boys zijn de wedstrijdballen aangeboden door sponsoren.

De sponsoren worden in het programmaboekje vermeld, en wordt voor aanvang van de wedstrijd en tijdens de rust door de speaker genoemd.

Sponsoren seizoen 2015 - 2016.   Onze hartelijke dank!!

Nieuwe indeling senioren elftallen

Door een misverstand zijn de vernieuwde senioren elftallen helaas niet in het nieuwe clubblad terecht gekomen.

Excuses voor dit ongemak. Bekijk hier de teams.

Contributie augustus 2014 alsnog innen in oktober

In augustus 2014 is er bij de automatische incasso voor de contributie een fout opgetreden bij de banken.
Daardoor is die contributie niet van de rekening van de leden overgeboekt naar Asser Boys.
Dit is alleen fout gegaan bij leden met een bankrekeningnummer bij de ING en ABN Amro!!

Ondertussen is september wel weer netjes overgemaakt.

In oktober zal de contributie van augustus 2014 alsnog worden overgeboekt. Dit betreft de automatische incasso's.
Daarnaast zal ook oktober worden overgemaakt. In oktober wordt er dus een dubbele contributie geïnd.

Contributie augustus 2014

Contributie augustus 2014 alsnoginnen in oktober

In augustus 2014 is er bij de automatische incasso voor de contributie een fout opgetreden bij de banken.
Daardoor is die contributie niet van de rekening van de leden overgeboekt naar
Asser Boys. Ondertussen is september wel weer netjes overgemaakt.

In oktober zal de contributie van augustus 2014 alsnog worden overgeboekt. Dit betreft de automatische incasso's.
Daarnaast zal ook oktober worden overgemaakt. In oktober wordt er dus een
dubbele contributie geïnd.

Contributie augustus 2014

Contributie augustus 2014 alsnoginnen in oktober

In augustus 2014 is er bij de automatische incasso voor de contributie een fout opgetreden bij de banken.
Daardoor is die contributie niet van de rekening van de leden overgeboekt naar
Asser Boys. Ondertussen is september wel weer netjes overgemaakt.

In oktober zal de contributie van augustus 2014 alsnog worden overgeboekt. Dit betreft de automatische incasso's.
Daarnaast zal ook oktober worden overgemaakt. In oktober wordt er dus een
dubbele contributie geïnd.

Het 1e digitale clubblad seizoen 2014-2015

Het 1e digitale is verstuurd naar alle leden. Om het clubblad te downloaden klik je hier. Het aanmelden voor het digitale clubblad is hier mogelijk. In het nieuwe seizoen wordt het clubblad, weer 4 wekelijks uitgegeven.
Dit gebeurt op volgende data. De sluitingsdatum voor de copy ligt steeds op zondag. De copy kan worden verstuurd naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. 

Er bestaat nog steeds de intentie om het clubblad te vernieuwen.
Daar is extra hulp voor nodig!!. Geïnteresseerden kunnen zich melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

2e digitale clubblad van seizoen 2013 - 2014

Het 2e digitale clubblad van seizoen 2013 - 2014 (helaas foutief in colofon) is verstuurd naar alle leden. Via deze link kunt u zich aanmelden voor het digitale clubblad. Om het clubblad te downloaden klikt u hier. Een overzicht van alle clubbladen van het afgelopen seizoen 2012- 2013 zijn te vinden door op de afbeelding van het clubblad in de linker kolom te klikken.

Wedstrijdprogramma week 39 en 40

Vanaf het nieuwe seizoen zal het clubblad eens per 4 weken uitkomen. Dit is besloten om het milieu te sparen en tevens de kosten van het clubblad sterk te reduceren. Je bent hierdoor ook (meer) aangewezen op Teletekst RTV Drenthe pag. 323 voor de meest actuele informatie, zoals afgelastingen en eventuele wijzingen in het programma, maar ook voor kantineroosters en activiteiten.

ATTENTIE. bekijk het  wedstrijdprogramma, vanaf 25 september tot en met zondag 6 oktober 2013.

Dus regelmatig Teletekst checken.

Tuvalu speelt oefeninterland tegen Asser Boys

Op woensdag 25 september speelt Asser Boys (in oranje/wit) een oefeninterland tegen het nationale voetbalteam van Tuvalu. De wedstrijd begint om 18:00 uur, op het sportcomplex van de v.v. Asser Boys aan de Lonerstraat te Assen. Voorafgaand ,om 16.45 uur, aan deze oefeninterland wordt een wedstrijd gespeeld tussen Tuvalu en 101 schoolkinderen.

Trainingen op dinsdag en vrijdagochtend vinden plaats bij Asser Boys (kunstgras), waarbij publiek vrij toegang heeft.

Digitaal Clubblad nr. 3 2012-2013

Het 3e clubblad van het nieuwe seizoen 2012 - 2013 is verstuurd naar alle leden. Via deze link kunt u zich aanmelden voor het digitale clubblad. Om het clubblad te downloaden klikt u hier.

Een overzicht van alle clubbladen van dit seizoen is ook te vinden door op de afbeelding van het clubblad in de linker kolom te klikken.

Voorlichtingsavond: Reis naar Auschwitz

Op woensdag 10 oktober a.s. is er in de Oase een voorlichtingsavond voor de geplande reis naar Auschwitz. De bedoeling van deze avond is om u de mogelijkheden etc. voor te leggen. Ook willen wij graag het aantal personen weten, die eventueel meegaan. De minimum bezetting (dit in verband met de prijs) is 50 personen. Iedereen is van harte welkom op deze avond.

Jan Puper en Gerrit de Vries

Start 7x7 competitie en demonstratiewedstrijd

Vrijdagavond 28 september is het dan eindelijk zo ver: onder toeziend oog van RTV Drenthe is er de aftrap van de 7x7 competitie op de velden van Asser Boys.

Organisator Luc Rengers heeft LEO, Asser Boys, Achilles, FC Assen en een nieuw team zover gekregen dat er om 19.15 uur daadwerkelijk gestart kan worden met een eigen competitie. De deelname is op de vrijdagavonden (of zaterdag), elke keer op een andere locatie, en je kan, in overleg, zelf bepalen welke week je meedoet. Er wordt gespeeld op 35+ en 45+ niveau. Omdat we het in het begin zelf opstarten, kan iedereen nog meedoen. Aanstaande vrijdag is het dan ook de bedoeling dat de vrijdagavond trainingsgroep gewoon kan meespelen. In verband met het aantal aanwezige teams wordt het wedstrijdschema ter plekke gemaakt.

Voorafgaande aan de wedstrijden is er eerst om 19.00 uur een demonstratiewedstrijd van het 'wandelvoetbal' tussen een Asser Boys team en een team van Asser Prominenten. Dit is een nieuwe sport voor de (ietsje) oudere voetballers, waarbij gespeeld wordt op een kleiner veld met boardings. Het heet 'wandelvoetbal' omdat er niet gerend mag worden en het zijn dan ook juist de combinaties die het spel aantrekkelijk maken.

Komt allen, naar de start van deze nieuwe competitie en wil je als oudgediende meedoen aan de demonstratie wandelvoetbal tussen jonge sterren als Theo en Nup, meld je dan nu aan! Voor meer informatie bel naar, Richard: 0651627036 of Luc: 0654345600

Uitstel 7x7 vrijdagavond voetbal!

Door een aantal oorzaken wordt de deelname aan de 7x7 vrijdagavond competitie voorlopig even uitgesteld. Allereerst heeft het te lang geduurd voordat de voorwaarden voor het deelnemen aan deze competitie bekend waren (hoe hoog wordt de contributie?, moet je lid zijn van de vereniging?, etc.). Vervolgens bleek het inloggen op de 7x7 site van de KNVB onmogelijk te zijn omdat deze niet geactiveerd was en ook bleek dat het telefonisch contact niet lukte omdat de betrokken KNVB personen op vakantie waren. Mede hierdoor hadden er zich slechts twee teams aangemeld bij de KNVB. Vorige week kwam er dan ook het bericht dat er zich te weinig teams hebben opgegeven in de regio Assen om aan een competitie te beginnen. Jammer, maar niet getreurd. In de nabije toekomst zal het zeker nog gaan gebeuren. Gelukkig heeft Asser Boys man Luc Rengers het heft in eigen handen genomen en Luc gaat dan ook kijken om het in een andere vorm op te zetten. Ook bij de leden van Asser Boys is er animo genoeg. Inmiddels zijn de randvoorwaarden om deel te nemen met het bestuur besproken en voetballers die zich aanmelden om alleen te voetballen bij het 35+ of 45+ voetbal, betalen 8 euro per maand (de contributie van niet spelende leden) Zodra er weer wat bekend is laat Asser Boys het weten…

Richard en Bertus

AUSCHWITZ

Een zeer beladen naam, die een paar maanden geleden in de kantine tot een discussie leidde. Enkelen gaven aan dat zij altijd al een bezoek aan Auschwitz hadden willen brengen, maar daar om de één of andere reden, nooit aan toe gekomen waren. Op dat moment ontstond het idee om gezamenlijk vanuit Asser Boys daar naar toe te gaan. Het idee kreeg direct veel bijval.
De gedachte is om bijvoorbeeld in april 2012 een meerdaagse busreis te maken. Eind september - begin oktober willen we een informerende, oriënterende bijeenkomst beleggen in de OASE. Tenminste als er voldoende belangstelling voor is. Indien u interesse hebt, dan kunt u zich aanmelden bij Gerrit de Vries. Het e-mailadres is: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jan Puper en Gerrit de Vries

Geslaagde open dag op 26 augustus 2012

Ondanks enkele fikse buien, Jan Puper kan het weer niet goed voorspellen, heeft Asser Boys op zondag 26 augustus 2012 een mooie open dag beleefd. Op deze start van het nieuwe seizoen wist Asser Boys 1 van Helpman te winnen, waardoor ze een ronde verder zijn in de beker.
 De jeugd vermaakte zich prima met toernooitjes en allerlei spelvormen. Ook ouders deden enthousiast mee met de spelregel quiz. Het eerste van de heren en van de dames werden voorgesteld aan het publiek dat massaal was gekomen. De hoofdtrainers Hemmo de Wal en Aart Rossing hebben er vertrouwen in dat ze het komende seizoen goed mee kunnen doen in hun klasse. Theo en Piet Hamburger hebben de innerlijke mens goed verzorgd. De organisatie was bij Marion Speelman in goede handen. Alle vrijwillegers die hebben meegewerkt om deze dag tot een succes te maken, worden hartelijk bedankt. Zonder hun was dit niet mogelijk geweest.
 
Bij de foto's op de website krijgt u goede impressie van de open dag.

Digitaal Clubblad nr. 3 2011-2012

Het 3e digitale clubblad van seizoen 2011 - 2012 is verstuurd naar alle leden. Via deze link kunt u zich aanmelden voor het digitale clubblad. Om het clubblad te downloaden klikt u hier.

Eerste dartavond nieuw seizoen

De eerste dartavond van de nieuwe competite is op vrijdag 23 september. Aanvang 19:30 in de Oase.

Digitaal Clubblad nr. 2 2011-2012

Het 2e digitale clubblad van seizoen 2011 - 2012 is verstuurd naar alle leden. Via deze link kunt u zich aanmelden voor het digitale clubblad. Om het clubblad te downloaden klikt u hier.

Foto's van evenementen beschikbaar op website

Als er foto's worden aangeboden voor publicatie op onze website, kunt u die foto's terugvinden onder de knop Foto's in de knoppenbalk. Hierbij vindt u foto's van bijvoorbeeld de open dag die op 28 augustus 2011 plaatsvond.

Digitaal Clubblad nr. 1 2011-2012

Het eerste digitale clubblad van seizoen 2011 - 2012 is verstuurd naar alle leden. Via deze link kunt u zich aanmelden voor het digitale clubblad. Om het clubblad te downloaden klikt u hier.


KiKa