Robert Termohlen keert terug bij Asser Boys: “Hier kom ik weg”

Robert Termohlen keert na een jaar afwezigheid weer terug bij Asser Boys. De veelzijdige aanvaller komt over van LTC.

Kampioensstrijd
Met zijn huidige club LTC is hij nog steeds in een felle strijd om het kampioenschap verwikkeld. LTC staat – met nog 4 wedstrijden te spelen - 1 punt achter op koploper Loppersum. Termohlen: “Ik hoop het daar tot een mooi einde te brengen. Het elftal van LTC verdient het om in de tweede klasse te spelen”.

Terugkeer
Toch voelt de terugkeer bij Asser Boys als de enige juiste beslissing. Termohlen: “Hier kom ik weg. Ik voetbal al sinds de jeugd bij deze club en voel me hier thuis.” Op zijn 16e maakte Termohlen zijn debuut in de hoofdmacht. In de 13 seizoenen die volgden, kwam hij meer dan honderd keer tot scoren. Opvallend vaak voor een speler die zijn carrière begon als rechtsback en pas de laatste seizoenen werd ‘omgeschoold’ tot aanvaller. In het seizoen 2016/2017 werd Termohlen met de club aan de Lonerstraat kampioen van de derde klasse.

Toekomst
De hoofdmacht van Asser Boys heeft het dit seizoen lastig in de tweede klasse. Toch kijkt Termohlen met een goed gevoel naar de toekomst: “Er staat iets moois te gebeuren bij de club. Er zit genoeg talent in het elftal om in de tweede klasse te blijven en ook buiten de lijnen is alles goed geregeld. Hoe dan ook: ik heb er vertrouwen in dat Asser Boys weer de weg omhoog in gaat slaan. Ik hoop daar een waardevolle bijdrage aan te leveren.”

Honderdjarig bestaan
De club die volgend jaar zijn honderdjarig bestaan viert, is verguld met de terugkeer van de veelzijdige aanvaller. Voorzitter Jan Puper: “We kennen Robert natuurlijk goed en zijn voetbalkwaliteiten staan buiten kijf. Hij is een welkome versterking voor de selectie.” Termohlen ziet het feestjaar als mooie bonus: “Dat de club dit jaar zijn honderdjarig bestaan viert, is natuurlijk alleen nog maar een extra motivatie om volgend seizoen alles te geven.”

Unit4 Multivers

KiKa