Emas Weijer volgende aanwinst Asser Boys

Emas Weijer vervolgt zijn carrière bij Asser Boys. De 31-jarige speler is na Robert Termohlen – hij keerde weer terug op het vertrouwde nest - de tweede aanwinst voor de club uit Assen-Oost.

Ambities
Weijer is een verdedigend ingestelde speler die zowel op de linksbackpositie als links op het middenveld uit de voeten kan. Zijn carrière bracht hem langs ACV, Achilles 1894, wederom ACV en Rolder Boys. Sinds 2018 komt hij uit voor Amboina, maar nu maakt hij dus de overstap naar volksclub Asser Boys. “Asser Boys is een gezellige club, maar ook een club met ambities. Dat sprak me aan.”

Mooie mix
Weijer kijkt uit naar volgend seizoen: “De selectie voor volgend seizoen krijgt steeds meer vorm. Een mooie mix van jong en ervaren. En er is natuurlijk een nieuw trainersduo. Een goede basis om op het veld weer goede resultaten te halen.” Voorzitter Jan Puper is blij met de komst van de linkspoot: “Wij zijn ervan overtuigd dat Emas een speler is die past bij Asser Boys. Erg gepassioneerd, gaat voorop in de strijd. Daarnaast brengt hij veel ervaring met zich mee. Hij is absoluut een aanwinst voor de club.”

Unit4 Multivers

KiKa