Klaverjassen met 100 potjes

Op zaterdagmiddag 18 mei 2019 startte om 13.00 uur de klaverjas estafette voor 100 potjes. Om 18.30 uur werd het laatste potje gespeeld. 

Het oudste lid van Asser Boys, Hans Klaucke, was zelfs van de partij. Erg leuk. Totaal waren er 37 mensen. Mooie opkomst als je weet dat er normaal zo'n 12 tot 16 mensen komen op een klaverjas avond.

Vanaf 16.00 uur kwam DJ Sannie zorgen voor een beetje gezellige muziek tijdens het kaarten. Uiteindelijk had iedereen om 18.30 uur het 100ste potje gekaart en kon men genieten van de heerlijke soep, met broodjes en gehaktbal (geregeld door Harm, aangeboden door Asser Boys). Tijdens het kaarten kon er worden genoten van de lekkere hapjes gemaakt door Richard van Solkema.

De uiteindelijke winnaar was René Hunze. Diana Bos had een hele mooie poedelprijs gemaakt van 100 cent, en die ging naar ....

Met ook de dank aan het barpersoneel (Ko Donk, Rob Prak en Adriaan Hazeveld), kon worden teruggekeken op een geslaagde klaverjas estafette. En hopelijk komen er nu op de vrijdagavond nog wat meer mensen. Laatste kaartavond voor de zomervakantie is 31 mei 2019.

Wil je weten wie de poedelprijs heeft gewonnen, kijk hier voor de foto's.
 

Unit4 Multivers

KiKa