Asser Boys zoekt een trainer / begeleider voor het G-voetbal

Wil jij graag wat doen voor mensen met een beperking en vind je voetballen een leuke sport ? Wil jij het dan mede mogelijk maken dat ook deze mensen plezier aan voetbal kunnen beleven? Dan is Asser Boys op zoek naar jou!

Aan het G-voetbal nemen voetballers deel die ten gevolge van hun verstandelijke en/of lichamelijke beperking belemmeringen ondervinden om te spelen in een reguliere competitie. Vanuit haar maatschappelijke functie vindt Asser Boys het belangrijk dat ook deze groep plezier kan beleven aan het voetbalspel. Om deze reden biedt Asser Boys al ruim 25 jaar G-voetbal aan. Het uitgangspunt hierbij is: “normaal wat normaal kan, speciaal wat speciaal moet”.

De trainingen voor de senioren G-voetballers zijn elke dinsdagavond van 18:30 uur tot 19:30 uur. Samenspel en samenwerken zijn hierbij naast spelplezier voor alle spelers en trainers de belangrijkste doelen. Naast de trainingen wordt deelgenomen aan de competitie. Competitiewedstrijden worden op zaterdag gespeeld in de periodes van september tot en met december en van maart tot en met mei. Verder wordt zowel in de zomer- als in de winterperiode deelgenomen aan diverse toernooien. Kom gerust eens kijken!

Door de enorme groei die ons G-voetbal de afgelopen jaren heeft doorgemaakt zijn wij op zoek naar nieuwe trainers en begeleiders voor ons Senioren G-voetbal. Voel je je aangesproken, heb je affiniteit met de doelgroep, houd je van voetbal en ben je bereid om op dinsdagavond de training te verzorgen en/of op zaterdag de spelers te begeleiden bij competitiewedstrijden, dan zijn wij op zoek naar jou!

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten ? Neem dan contact op met Henry Jansen, coördinator G-voetbal bij Asser Boys, via e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of telefoon (06- 10 30 22 23).    


KiKa