In memoriam Gerrit de Vries

Op vrijdag 26 juli 2019 is Gerrit de Vries overleden.

Gerrit was 71 jaar oud en 57 jaar lid van Asser Boys. Gerrit was het โ€œgezichtโ€ achter Teletekst. In de afgelopen periode heeft hij meegewerkt aan de voorbereidingen voor het 100-jarig jubileum. Afgelopen week gaf hij nog informatie over het verleden. Hij mag het 100-jarig jubileum helaas zelf niet meer meemaken.

In de 57 jaar bij Asser Boys heeft Gerrit allerlei functies bekleed: van keeper tot trainer en scheidsrechter; van secretaris tot (duo)voorzitter en van organisator/aanspreekpunt voor de opbouw van tribunes op de TT-baan tot organisator van de Asser Boys reizen. En ook niet te vergeten: toneel, bardiensten en clubblad.
Voor zijn inzet voor Asser Boys is hij benoemd tot erelid.

Op vrijdag 2 augustus 2019 wordt er om 12.00 uur afscheid genomen van Gerrit de Vries in de Berkenzaal van crematorium De Boskamp, Boskamp 5 in Assen. Na afloop is er gelegenheid om met elkaar na te praten in de koffiekamer.ย 

Gerrit ligt opgebaard aan de Pottenbakkerstraat 48. Mocht je deze week persoonlijk afscheid willen nemen, moet je even een afspraak maken met Trijntje (via de e-mail of 0592-331353).

Wij wensen de familie heel veel sterkte toe met het verwerken van dit verlies.

Namens alle leden en vrienden van Asser Boys,
Het Bestuur.

Klik hier voor de rouwkaart


KiKa