In memoriam Roelof Jan (Nup) Boelens

Op zondag 1 maart 2020 is Roelof Jan Boelens overleden.

Roelof Jan, ook bekend onder de naam Nup, was 77 jaar oud en 58 jaar lid van Asser Boys. Naast dat hij jarenlang voetbalde in het eerste en als eerste 25 jaar deelnemer was van de Asser Veteranen Cup, was hij ook zeer actief bij allerlei activiteiten.

Als โ€œstille krachtโ€ werkte hij mee aan verbouwingen van de accommodatie, was hij verkeersregelaar bij de rijwielvierdaagse, hielp hij mee met het maandelijks ophalen van oud papier, hielp hij mee met het opbouwen en afbreken van de tribunes op de TT-baan en de laatste jaren hielp hij mee met de TT-campings. Maar misschien was hij wel het meest bekend als de drukker van Asser Boys. Hij zorgde er altijd voor dat het clubblad wekelijks werd gedrukt, ook al werkte de drukmachine niet altijd mee.

Op donderdagavond 5 maart 2020 is er gelegenheid om afscheid te nemen van Nup en het condoleren van de familie in de Pottenbakkerstraat 48 in Assen tussen 19.00 en 20.00 uur.

Op zaterdag 7 maart 2020 wordt er om 14.00 uur afscheid genomen van Roelof Jan Boelens in de Boskamp in Assen. Na de plechtigheid is er gelegenheid tot condoleren.

Wij wensen de familie heel veel sterkte toe met het verwerken van dit verlies.

Namens alle leden en vrienden van Asser Boys,
Het Bestuur


KiKa