Corona consequenties Asser Boys (Update 21-03-2020)

Nederland, en de hele wereld, is in de ban van het coronavirus. Dat heeft ook consequenties voor Asser Boys. Alle activiteiten liggen stil en er worden nog geen nieuwe activiteiten voorbereid. Onduidelijk is, hoe lang dit nog gaat duren.

Asser Boys volgt de richtlijnen van de overheid. Daarom is de accommodatie gesloten en wordt er ook niet getraind. Af en toe zal Harm van Solkema enige werkzaamheden moeten verrichten om bijvoorbeeld legionella te voorkomen.

Er wordt door jeugd af en toe gevoetbald op het veld van Asser Boys. Asser Boys kan daar niet op toezien. Het is de verantwoordelijkheid van de ouders om de kinderen niet te laten voetballen op de velden van Asser Boys.

Corona kort:

  • Een geplande wandeltocht van Eendracht op 4 april 2020 gaat niet door.
  • Paaseitjes zoeken op 13 april 2020 gaat helaas niet door.
  • Toneeluitvoering op 25 april 2020 gaat helaas niet door. Mogelijk alsnog in het najaar.
  • De Superbike gaat mogelijk niet door. De beslissing wordt binnenkort genomen. Dit betekent dan geen camping voor Asser Boys.
  • De reserveringen voor de camping bij de TT zijn voorlopig uit voorzorg stopgezet, omdat niet duidelijk is of de TT wel doorgaat.

Bij eventuele vragen kunt een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


KiKa