Corona consequenties Asser Boys (Update 04-04-2020)

Asser Boys volgt de richtlijnen van de overheid en de KNVB. De overheid heeft besloten dat de corona maatregelen voor 6 april, worden verlengd naar 28 april 2020. De KNVB heeft besloten dat de competities dit seizoen niet worden afgemaakt. Er zijn geen kampioenen, geen promovendi en geen degradanten. Alle teams starten het nieuwe seizoen in dezelfde klasse als dit seizoen.

De accommodatie is en blijft gesloten en er wordt ook niet getraind. Het is niet toegestaan om gebruik te maken van de velden van Asser Boys!

Het bestuur denkt na over welke maatregelen er moeten worden genomen om deze crisis goed door te komen. Uiteraard staat de gezondheid op nummer 1. Maar er wordt ook gekeken hoe we toch de leden en sponsoren ‘actief’ kunnen houden en hoe we een gebaar kunnen maken. Als mensen daarvoor goede ideeën hebben, hoort het bestuur die graag.
Het bestuur realiseert zich dat verschillende leden en sponsoren het (financieel) heel moeilijk hebben. Toch hoopt het bestuur dat iedereen Asser Boys blijft steunen. Het bestuur houdt er rekening mee dat de TT(-camping) niet doorgaat, hetgeen voor Asser Boys een financiële aderlating is. Gelukkig heeft Asser Boys een reserve, maar die moeten we nu ook aanspreken om het dak van de kantine te laten vervangen.

Bijzondere bijdrages: Een vrijwilliger heeft afgezien van een deel van zijn vrijwilligersvergoeding. Verschillende teams denken ook mee over hoe zij de kosten bij Asser Boys kunnen verminderen. Het bestuur is zeer blij met deze initiatieven.
Asser Boys zal een donatie gaan doen aan de voedselbank.

Corona kort:

  • Paaseitjes zoeken op 13 april 2020 gaat niet door.
  • De WK Superbike gaat niet door op 17 t/m 19 april 2020, maar is verplaatst naar 21 t/m 23 augustus 2020.
  • Toneeluitvoering op 25 april 2020 gaat niet door. Mogelijk alsnog in het najaar.
  • De ALV van 29 mei 2020 gaat niet door en wordt verplaatst naar het najaar.
  • De reserveringen voor de camping bij de TT zijn voorlopig uit voorzorg stopgezet, omdat niet duidelijk is of de TT wel doorgaat.

Bij eventuele vragen en reacties kunt u een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  


KiKa