Joell Bunk eerste aanwinst Asser Boys zo 1

Joell Bunk is de eerste aanwinst van vv Asser Boys voor het komende seizoen. De 17-jarige vleugelverdediger komt over van stadsgenoot FC Assen, dat het prestatievoetbal op de zondag vaarwel zegt. 

Doorzetter

Voetballen op de zondag was een van de redenen van Bunk om de stap te maken naar Asser Boys: “Ik wil inderdaad graag op de zondag blijven voetballen. Maar sowieso lijkt Asser Boys mij een mooie, gezellige club waar ik mezelf goed kan ontwikkelen.” De talentvolle vleugelverdediger kwalificeert zichzelf als een moderne back: “Ik ben behoorlijk aanvallend ingesteld, zonder daarbij overigens mijn verdedigende taken te vergeten.” Om daar vervolgens aan toe te voegen: “En ik ben een doorzetter. Ik begreep dat die eigenschap wordt gewaardeerd bij Asser Boys.” In het dagelijks leven studeert Bunk Sport en Bewegen.

Positief nieuws

Voorzitter Jan Puper blij met de nieuwe aanwinst: “Joell is een talentvolle voetballer. Een bijtertje. Ik denk dat hij met zijn speelstijl goed bij onze club past. Het is ook positief dat we in een periode zonder voetbal er toch in slagen om zo’n voetballer binnen te halen.” Bunk zelf legt de lat voor volgend seizoen in ieder geval hoog: “Ik heb er vertrouwen in dat we volgend jaar mee kunnen spelen voor de promotieplekken. Ik heb er zin in!”


KiKa