Mohamad Kubbeh nieuwe aanwinst eerste selectie; Rob Roodt blijft als assistent

Met Mohamad Kubbeh presenteert Asser Boys haar vierde aanwinst voor het nieuwe seizoen. De verdediger komt over van FC Assen. Ook blijft Rob Roodt als assistent-trainer verbonden aan de eerste selectie.

Voetballende kwaliteiten

Trainer Anne Jan van der Heide is blij met de linksbenige Kubbeh: “Mohamad is een verdediger met goede voetballende kwaliteiten. Iemand met een gezonde portie winnaarsmentaliteit en dat past bij onze club. Met Mohamad en de andere aanwinsten is de selectie rond. Ik heb alle vertrouwen in een mooi seizoen!”

Rob Roodt blijft assistent-trainer

Rob Roodt blijft ook komend seizoen assistent-trainer. Afgelopen seizoen nam hij deze rol over van René Westerveen en Bas Geertsma, die beiden weer begonnen met voetballen bij de eerste selectie: Roodt: “De samenwerking met Anne Jan beviel goed. Er staat voor volgend seizoen een leuke selectie en ik denk dat ik een waardevolle bijdrage kan leveren aan mooie prestaties. Bovendien vind ik het ook gewoon leuk om op het veld te staan.” Om er met een knipoog aan toe te voegen: “Want dan kan ik ook af en toe een partijtje meepakken op de trainingen. Nog een reden om er nog een jaar aan vast te plakken!” Van der Heide is blij dat Roodt doorgaat: “Rob kent de groep goed vanwege zijn verleden als speler en aanvoerder. Mede daarom is hij voor mij de ideale sparringpartner.”

Mohamad Kubbeh (midden) in actie namens FC Assen tegen Asser Boys (foto: Bert Kleiker)

 


KiKa