Grote Clubactie: mooie prijzen en een bijdrage aan Asser Boys

Asser Boys gaat verantwoord loten verkopen met de Grote Clubactie

Zaterdag 19 september 2020 is de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie gestart. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar zetten we ons in voor nieuw trainingsmateriaal. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.

Verantwoord loten verkopen
De leden van Asser Boys zullen op een verantwoorde manier loten gaan verkopen, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. Asser Boys verkoopt de loten via de onderstaande mogelijkheden:
- éénmalige machtiging
- QR code van de verkoopboekjes
- online via een verkooplink in mail
- verkoop van een superlot

Dit jaar verkopen we GEEN papieren loten omdat we geen contant geld aannemen.

Koop direct je loten door te klikken op deze link: clubactie.nl/asser-boys 

Meer informatie over verantwoord loten (ver)kopen tijdens de Grote Clubactie 2020 is te vinden op www.clubactie.nl 

Verkoopboekje is vernieuwd
Kopers kunnen voortaan ook met hun telefoon een lot kopen via het verkoopboekje door de QR-code te scannen of de verkooplink te gebruiken. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje:  https://www.youtube.com/watch?v=pq3tUEAEasg&feature=youtu.be 

Extra inkomsten hard nodig
Gea Kreuze, clubcoördinator van Asser Boys,“Onze leden zetten zich dit jaar in om extra geld op te halen voor nieuwe trainingsmaterialen. We hebben extra trainingsmaterialen nodig omdat in deze coronatijd niet de ruimte is om de trainingsmaterialen te desinfecteren tussen de trainingen door. We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving!”

Verkoopboekje inleveren
Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever hem dan in bij je leider vòòr 8 november 2020. Je leider zorgt ervoor dat het verder in orde komt! Wil je meer verkopen? Meld het bij je leider, die zorgt ervoor dat hij jou een nieuw boekje kan geven.

De trekking van de Grote Clubactie 2020 vindt plaats op woensdag 9 december. Vanaf donderdag 10 december 2020 vind je de trekkingsuitslag op www.clubactie.nl 

Mochten er nog vragen zijn, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Klik hier voor een uitgebreide toelichting op de Grote Clubactie

Klik hier voor de voorbeeldbrief voor verkopers


KiKa