Bericht van de voorzitter

Leden, ouders, supporters en sponsoren,

Het zijn hectische tijden en daarom wil ik mij graag op dit moment tot jullie richten. En laat ik maar gelijk met de deur in huis vallen, het is een ontzettend lastig jaar voor ons allemaal. Corona valt als een rollercoaster over ons heen en laat diepe sporen na.

Nadat de competities in het voorjaar al volledig werden stil gelegd, zijn we onlangs op nieuw geconfronteerd met het stil leggen van de competitie voor de senioren. En we weten nog niet hoe lang dit gaat duren. Een troost is dat onze jeugdleden wel volledig door kunnen trainen.

Dit jaar is anders dan alle voorgaande jaren. Geen grappen in de kleedkamer, geen spannende wedstrijden en geen gezellige derde helft. Een lege kantine.

Voor een familieclub als Asser Boys is dit nog eens extra zwaar. Want naast het sportieve gebeuren draait het bij Asser Boys ook om het zien van familie en vrienden. Ook dat valt deels weg. En zoals we weten heeft de coronacrisis voor Asser Boys ook grote financiële gevolgen. Gelukkig hebben we een goede reserve opgebouwd, maar ook voor ons komt de klap hard aan.

Het doet mij daarom veel deugd om te zien dat er een flink aantal acties op touw zijn gezet om de club financieel te ondersteunen. De mini-tenues waren in een mum van tijd uitverkocht en ook de Grote Clubactie loopt lekker. Wacht niet te lang met het kopen van een lot. Ook de Rabobank clubactie is weer aan de orde. U kunt GRATIS lid worden van de Rabobank door u aan te melden. Zie voor informatie op de site en stem op Asser Boys. Ook de rollade actie komt er weer aan. Als we nu eens proberen om allemaal een paar rollades te verkopen, dan helpt u ons enorm. Op de site vindt u hierover binnenkort alle informatie. Ook ons vierde elftal verdient aandacht. Samen, onder aanvoering van Danny Durik, zijn ze bezig om extra sponsorgelden binnen te krijgen. Wat mij ook vooral deugd doet is, dat ondanks het gebrek aan voetbal, vrijwel iedereen Asser Boys trouw blijft. Juist daarom kunnen wij ons door deze periode heen slaan.

Grote dank daarvoor.

Tot slot wil ik iedereen oproepen om u zo veel mogelijk aan de corona regels te houden en het gezonde verstand te gebruiken. Dat is de enige manier om de besmettingen omlaag te krijgen.

Blijf gezond, let op u zelf en op elkaar. Hopelijk zien we elkaar dan snel in goede gezondheid weer terug bij onze mooie club.

Groet,

Jan Puper
Voorzitter.

 


KiKa