Rollade verkoop 2020 gaat van start

Corona heeft een grote invloed op de samenleving en dat zal de komende weken ook zo blijven. We moeten het in huis maar gezellig maken en daar past een lekkere rollade tijdens de kerstdagen goed bij.

Net als vorig jaar verkoopt Asser Boys weer heerlijke varkensrollades en kiprollades. De verkoop vindt dit jaar wel een beetje anders plaats dan voorgaande jaren. Je kunt nu digitaal bestellen en direct betalen. In december hoef je ze alleen nog maar te komen ophalen. En dat zullen we corona proof gaan organiseren.

De varkensrollade is vacuüm verpakt, weegt 800 gram en kost €7,00 per stuk. De kiprollade weegt ook 800 gram en kost €7,50 per stuk. De rollades worden gekoeld overgedragen en kunnen worden ingevroren.

Via de website van Asser Boys kun je de rollades bestellen door ze in een ‘winkelmand’ te stoppen en vervolgens te betalen (Afrekenen) via iDeal. Je kunt meerdere rollades in 1 keer bestellen. Van de bestelling krijg je een email bevestiging dat ook gelijk je afhaalbewijs is.

Klik hier voor het bestellen van de rollades.

Met de verkoop van de rollades steun je Asser Boys. Corona trekt een zware wissel op de mensen, maar ook een zware wissel op de financiën van Asser Boys. We kunnen deze steun goed gebruiken. Probeer daarom zoveel mogelijk rollades te laten kopen door het ook bij familie, vrienden en collega’s onder de aandacht te brengen. Er komt ook een bericht op Facebook dat je kunt gaan delen.

Als je nog vragen hebt, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

De organisatie en het bestuur bedanken jullie voor de aankopen die jullie gaan doen.

NB. De rollades kunnen worden opgehaald op donderdag 17 december 2020 en vrijdag 18 december 2020 tussen 18.00 en 21.00 uur. Ook op zaterdag 19 december 2020 van 10.00 tot 14.00 uur en op zondag 20 december 2020 van 12.00 tot 17.00 uur kunnen de rollades worden opgehaald. We zullen hierover later meer informatie verstrekken.


KiKa