Oliebollentoernooi 2.0 voor herhaling vatbaar

In een normaal jaar vindt er in het laatste weekend van december traditie getrouw een oliebollen zaalvoetbal toernooi plaats in de Peelo sporthal. Maar 2020 was geen normaal jaar. Vandaar dat de jeugdcommissie op zaterdag 19 december 2020 het Oliebollentoernooi 2.0 had georganiseerd voor de jeugd.

Terwijl de auto’s af en aan reden voor het rondbrengen van de rollades, was de jeugd op het kunstgrasveld een heerlijk voetbal evenement aan het afwerken. ’s Ochtends waren het de jongens tot 12 jaar en de meiden tot 13 jaar en ’s middags de jongens van 13 tot 17 jaar. Totaal hebben er 103 kinderen genoten van het voetbal spelletje.

En wie dacht dat JO11-1 of JO10-1 het wel even zouden winnen, werden verrast door JO10-2. JO10-2 was de glorieuze winnaar van het eerste Oliebollentoernooi 2.0. Maar eigenlijk was iedereen een winnaar. Ze gingen allemaal met een medaille naar huis. 
Klik hier voor een kort filmpje bij de start van het toernooi.

En uiteraard hoorden hier ook oliebollen bij. En onze Harm, wie anders, had dit weer perfect geregeld. Terwijl de rollade bezorgers konden genieten van een kop soep, broodjes en een heerlijke gehaktbal, genoten de kinderen van oliebollen en warme choco.

Zowel de jeugd als de organisatie was zeer te spreken over dit evenement. Misschien in 2021 herhalen en dan ook weer met de senioren er bij?


KiKa