Aart Rossing benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau

Op maandag 26 april 2021 werd Aart Rossing verrast door een telefoontje van Burgemeester Marco Out. Namens de Koning mocht de burgemeester Aart benoemen tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. 

Door zijn jarenlange inzet als vrijwilliger is hij voorgedragen voor een lintje. Deze voordracht is ondersteund door Asser Boys, waar Aart ook al jaren van onschatbare waarde is. Supervrijwilliger Aart is in 2014 bij Asser Boys benoemd tot Lid van verdienste.

Aart heeft zijn onderscheiding gekregen voor (citaat van de website van de Gemeente Assen):

Benoemd is de heer A.Rossing. De heer Rossing verzorgde jarenlang programma’s bij de ziekenomroep. Daarnaast was hij vanaf het allereerste uur betrokken bij de Stichting Assen FM. Binnen de omroep is hij van vele markten thuis. De heer Rossing presenteerde, was en is eindredacteur. En nog altijd is hij op de sportvelden te vinden als voetbalverslaggever. Voetbal is sowieso zijn grote passie. De heer Rossing is al jarenlang vrijwilliger bij de Asser Boys. Hij verrichtte uiteenlopende werkzaamheden voor de club en is al geruime tijd wedstrijdsecretaris. In 2014 werd hij benoemd tot lid van de verdienste van de voetbalvereniging.

Het bestuur, de leden en vrienden van Asser Boys feliciteren Aart met deze zeer verdiende koninklijke onderscheiding. 

Klik hier voor het bericht op de website van de Gemeente Assen


KiKa