Steun Asser Boys via de Vriendenloterij

Asser Boys is als vereniging aangesloten bij de VriendenLoterij. Deze loterij steunt goede doelen, en daarmee ook clubs en verenigingen die zich richten op gezondheid en welzijn van mensen. Welllicht spelen er leden van Asser Boys mee in deze loterij.

Deelnemers aan de VriendenLoterij kunnen zelf kiezen voor welk ‘eigen-goed-doel’ je mee wilt spelen. Van je lidmaatschap aan de Vriendenloterij gaat maandelijks 40% direct naar je eigen gekozen doel. Asser Boys kan hiermee een meer dan welkome vaste inkomstenbron creëren. Je hoeft geen lid te zijn van Asser Boys om die steun te geven. Leden, vrienden, familie, buren, oftewel iedereen kan Asser Boys als goed doel kiezen bij de VriendenLoterij.

Bent je lid van de Vriendenloterij en je wilt Asser Boys steunen, neem dan contact op met de Vriendenloterij via 088-0201020 en kies voor optie 5.

Wil je beginnen met de Vriendloterij en Asser Boys steunen, klik dan hier en kies voor een club, vereniging of stichting naar keuze en vul de naam in van Asser Boys.

Zijn er nog vragen, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


KiKa